انواع سبک های دکوراسیون
اگر در حال تحقیق در مورد نحوه ی طراحی داخلی خانه خود هستید، احتمالاً با سبک های مختلف طراحی داخلی مانند “معاصر”، “مدرن”، “صنعتی”، “آرت دکو” و چندین سبک دیگر برخورد کرده اید.
در این مقاله از مقالات آموزشی صنعت مبلمان ، به بررسی پر طرفدار ترین سبک های دکوراسیون داخلی می پردازیم.
اصطلاحات فوق به سبک های مختلف طراحی داخلی اشاره دارد که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند.
نحوه ی پیدایش طراحی دکوراسیون
فرآیند طراحی دکوراسیون از زمانی وجود داشته که انسان ها، خانه های خود را می ساختند و آن ها را بر اساس نیازها و مواد موجود در دسترس خود، تزئین می کردند.
اگر به دنبال انتخاب بهترین دکوراسیون و مبلمان برای منزل خود هستید، محمدرضا سلطانی ، اولین بیزینس کوچ تخصصی صنعت مبلمان ، راهکار های ویژه ای را به شما ارائه می دهد.
محبوب ترین سبک های دکوراسیون
طراحی داخلی مدرن
از همان ابتدا، توجه به این نکته که ” مدرن” و “معاصر ” دو سبک طراحی متفاوت هستند، بسیار اهمیت دارد. سبک طراحی داخلی مدرن با طرحهای رنگی ساده و همچنین استفاده زیاد از شیشه و استیل، تعریف میشود. در این سبک، رنگ های سیاه و سفید غالب هستند.
فضاهای نشیمن به شیوه مینیمالیستی با پلان های باز طراحی شده اند و نورهای طبیعی نقش اساسی در یک خانه مدرن دارند زیرا از نورپردازی برای برجسته کردن عناصر خاص، ویژگی های معماری، مجسمه ها و غیره استفاده می شود.
ایده اصلی سبک مدرن، ایجاد خانه های ساده و بدون تزئینات بیش از حد است و این سبک در اوایل قرن بیستم ترند شد اما پس از مدتی طرفداران خود را از دست داد و در نهایت پس از یک قرن، مجدد با سایر سبک ها رقابت می کند.
طراحی داخلی معاصر
دکوراسیون داخلی معاصر نوعی از سبک طراحی داخلی است که به طرح هایی اشاره دارد که لزوماً امروزی نیست، اما همیشه مدرن و پر طرفدار خواهد بود.
سبک طراحی داخلی معاصر چیزی است که می توان آن را در هر فضایی پیاده سازی کرد. دکوراسیون داخلی معاصر بیشتر از تمام سبک های دیگر از جمله مینیمالیسم، مدرنیسم، آرت دکو و غیره، از طراحی های گذشته الهام گرفته است، با این حال، این بدان معنا نیست که سبک معاصر به هم ریخته و مبهم است.
خانه های معاصر معمولا دارای پلان های باز هستند و از نور طبیعی زیادی استفاده می کنند، رنگهای مورد استفاده معمولاً خنثی هستند و بیشتر مبلمان مورد استفاده در خانههای سبک معاصر متعلق به زمان حال هستند.
طراحی داخلی اواسط قرن
دکوراسیون داخلی در اواسط قرن پس از جنگ جهانی دوم رایج بود، این سبک طراحی داخلی نیز بر استفاده واضح از رنگ تأکید داشت. از دیوارها تا مصنوعات، همه چیز در این دوران رنگارنگ بود و همچنین گیاهان به وفور یافت می شدند.
این یک سبک طراحی داخلی از دهه 40 تا 60 است و پس از پایان جنگ جهانی دوم، مینیمالیسم، موضوع اصلی خانه ها بود.
در این زمان بود که مردم متوجه شدند که علاوه بر کاربردی و زیبا سازی یک خانه، به فضاهای کافی برای فعالیت های اجتماعی نیاز می باشد. اگر فردی بسیار اجتماعی هستید، به سراغ این سبک طراحی داخلی بروید.
طراحی داخلی مینیمالیستی
این سبک دکوراسیون داخلی مینیمالیستی از استرالیا سرچشمه گرفته است و هنوز هم در آنجا بسیار محبوب است. این سبک بر مینیمالیسم در تمام جنبه های طراحی داخلی، از مبلمان ساده گرفته تا پالت های رنگی خنثی، تا لوازم جانبی کاربردی اما نه پر زرق و برق، تاکید دارد، همه چیز ساده و ضروری، بدون افراط و تفریط خواهد بود.
طراحی داخلی اسکاندیناوی
سبک طراحی داخلی اسکاندیناوی نیز نشانگر فضاهای ساده و در عین حال بسیار کاربردی و گرم می باشد. چیزی که آن را از طرح های مینیمالیستی متمایز می کند این است که این سبک بر مقرون به صرفه بودن وسایل تأکید دارد. بیشتر وسایل دکوری شامل زیور آلات، مبلمان گرد، جزئیات ارگانیک و تمیز و همچنین پالتهای رنگی سیاه و سفید هستند.
طراحی داخلی صنعتی
طراحی صنعتی، ترکیبی از سبک و کاربرد است. همانطور که از نام آن پیداست، یک خانه به سبک صنعتی، مصالح ساختمانی را در معرض دید قرار میدهد، طراح سعی در ایجاد فضایی شیک با تمرکز بر عملکرد و کاربرد دارد و در عین حال سعی دارد عناصر مدرن را با حسی ارگانیک و جذاب باستانی ترکیب کند. در خانه های صنعتی، می توانید عناصری را که از کارخانه ها، صنایع و انبارها انتخاب شده اند، پیدا کنید.
این خانهها معمولاً دارای پلانهای باز هستند و مبلمان به گونهای چیده میشود که فضاهای مختلف را به یکدیگر پیوند دهد. این یکی از سادهترین سبکهای دکوراسیون است، زیرا بر روی یک پالت رنگی خنثی همراه با برخی عناصر صنعتی تمرکز دارد.
ایده اصلی دکوراسیون صنعتی، استفاده از عناصر کارخانه ها و صنایع با سبک های دیگر طراحی برای ایجاد دکوراسیونی است که متناسب با نیاز های صاحب خانه می باشد.
طراحی داخلی مزرعه ای
یک خانه کشاورزی روستایی به ما این امکان را می دهد که با طبیعت متحد شویم زیرا از مواد ارگانیک و طبیعی زیادی استفاده می کند و مبلمان ها متناسب با آن طراحی شده اند. این سبک، طراحی داخلی مینیمالیستی را درخود جای می دهد و به صاحب خانه اجازه میدهد تا با در نظر گرفتن عملکرد و ظرافت، به استراحت بپردازد. چوب به عنوان ماده اولیه مورد استفاده در این سبک طراحی، ظاهری التقاطی و پیچیده را فراهم می کند
ایده اصلی دکوراسیون داخلی به سبک خانه های مزرعه، استفاده از عناصر شیک روستایی، عناصر صنعتی مدرن، آثار باستانی و عناصر هنری برای نماش یک خانه منحصر به فرد، مجلل و آرامش بخش می باشد.
برای یافتن سبک دکوراسیون متناسب با خانه ی شما، مطمئن شوید که تحقیقات گسترده ای در مورد هر یک از سبک ها انجام می دهید و یکی را انتخاب کنید که مناسب و الهام بخش شما باشد و هر نیازی را برآورده کند، بنابراین این شما هستید که باید سبکی را پیدا کنید که بهترین کاربرد را برای شما داشته باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی سایر طراحی های داخلی، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید