مزایا و معایب فریلنسر

مشاغل آزاد معمولاً برای افرادی استفاده می شوند که لزوماً متعهد به کارفرمای خاصی نیستند.

بدون شک ایجاد کسب و کار مستقل، ایده بهتری برای کسب درآمد از خانه است. در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی نکات مثبت و منفی مشاغل فریلنسر می پردازیم. پس از خواندن این مقاله، می توانید تصمیمی آگاهانه بگیرید و تمام جنبه های آن را کاملاً درک کنید.

امروزه یکی از بهترین راه های کسب درآمد آنلاین، کار آزاد و مستقل است. انتخاب پروژه ها نیز بر اساس مهارت، دانش و تجربه یک فریلنسر متفاوت می باشد.

تعریف فریلنسر:

فریلنسر یک فرد خود اشتغال است که به طور طولانی مدت با یک کارفرما در ارتباط نیست و می تواند همزمان با بیش از یک نفر کار کند. بسته به علایق و دانش، فریلنسر، پروژه های مربوطه را از شرکت می گیرد و متعهد می گردد که آن ها را در مهلت مقرر تحویل دهد. به محض اتمام کار، او به خاطر انجام کار دستمزد می گیرد و به دنبال پروژه جدید می گردد.

به طور کلی، کارفرمایان امروز، شرایط بهتری را لحاظ می کنند. انعطاف پذیری در محیط کسب و کار به شرکت ها اجازه می دهد از قراردادهای تمام وقت اجتناب کنند و به دنبال افراد خارج از سازمان باشند.

اگر در مورد  نحوه ی قرار داد نویسی و نکات آن اطلاعات کافی ندارید، محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، اطلاعات ارزشمندی را به شما ارائه خواهد کرد.

قبل از شروع هرگونه کار جدید و تصمیم گیری نهایی در مورد شروع یک کسب و کار حرفه ای، مطمئناً باید بررسی کنید که انجام کار به عنوان یک فریلنسر چه مزایا و معایبی دارد؟

این نکته که قبل از نتیجه گیری باید هر دو مورد را بسنجید، بسیار حائز اهمیت است. این احتمال نیز وجود دارد که پس از آگاهی از معایب، از انجام آن دلسرد شوید.

بسیاری از اوقات، افراد تحت تأثیر مزایای فریلنسینگ قرار می گیرند و وارد این حوزه می شوند. آن ها قبل از آگاهی از معایب آن به ترک شغل فعلی خود فکر می کنند.

مزایای کار به عنوان فریلنسر

1- در حالی که به عنوان کارمند از راه دور کار می کنید، می توانید درآمد بیشتری کسب کنید

دلیل اصلی بسیاری از افراد این است که شما می توانید با ورود به حوزه فریلنسینگ درآمد بیشتری کسب کنید. به همین دلیل، فریلنسینگ برای بدست آوردن درآمد بیشتر با توجه به مهارت و زمان شما، مورد توجه قرار می گیرد.

2- می توانید تجربه ها و دانش کار در سطح بین المللی را بدست آورید

دومین دلیل مهم برای کار به عنوان یک فریلنسر این است که می توانید در سطح بین المللی پیشرفت کنید و از تجربه افرادی که در حوزه خود متخصص هستند استفاده کنید. همکاری با چنین افرادی، ظرفیت و مهارت های شما را افزایش می دهد.

ورود به دنیای بیزینس کوچینگ نیز درهای موفقیت را به سوی شما می گشاید.

چرا فریلنسر شویم؟

3- می توانید در حرفه خود دانش بیشتری کسب کنید

به عنوان مثال وقتی برای انجام پروژه ها درخواست یا پیشنهاد می دهید، باید با سایر فریلنسرها رقابت کنید و صاحب کسب و کار را متقاعد کنید که شما را استخدام کند. بنابراین شما با انواع مختلف مشتریان و صاحبین کسب و کار از سراسر جهان ارتباط برقرار می کنید. این نوع فعالیت ها به شما کمک می کنند تا توانایی های خود را به بهترین نحو نشان دهید.

از این طریق می توانید هر روز چیزهای جدیدی را از مشتریان خود یاد بگیرید. هنگامی که با دیگر فریلنسرها رقابت کنید، تمام قدرت و تلاش خود را صرف  پروژه ها می کنید که این کار به افزایش سطح مهارت شما کمک خواهد کرد.

این موارد ذهن شما را تقویت می کنند تا توانایی ها و خلاقیت هایتان نیز افزایش یابد. پس از آن شما تبدیل به یک فریلنسر حرفه ای می شوید.

4- می توانید مهارت های ارتباطی خود را بهبود بخشید

ارتباط با انواع مختلف افراد در سطح بین المللی، مهارت های ارتباطی و طرز فکر شما را بهبود می بخشد. در مدت زمان کوتاهی در حین کار به صورت آنلاین بسیار حرفه ای می شوید، اما رسیدن به چنین جایگاهی، سال ها طول می کشد.

هنگام برقراری ارتباط با مشتریان، باید گوش دهید و مکالمات را تحلیل کنید. همچنین باید به طور موثر از نقطه ای به نقطه دیگر ارتباط برقرار کنید. وقتی مهارت های ارتباطی شما خوب باشد، می توانید با هر نوع مشتری آنلاین و آفلاین کار کنید.

5- کار به عنوان فریلنسر آزادی و انعطاف پذیری را برای شما فراهم می کند

این یکی از مهم ترین مزایای فریلنسینگ، آزادی کار است. یک فریلنسر می تواند در هر زمان از شبانه روز، کار کند.

او این آزادی را دارد که زمان کار را مطابق میل خود تعیین کند و می تواند نوع و ترتیب کاری را که می خواهد انجام دهد، ارزیابی کند. او می تواند تصمیم بگیرد که برای یک پروژه خاص چقدر باید هزینه بگیرد و برای کدام مشتری کار کند؟

یک فریلنسر برای رسیدن به موفقیت یا شکست، به خود وابسته است. اگر او دائماً مهارت های خود را به روز کند و در کار خود متخصص شود، خیلی زود از آن سود خواهد برد.

جدا از این، او می تواند برای هر مدتی که می خواهد کار کند. 4 ساعت، 10 ساعت یا 16 ساعت. بنابراین این که بتوانید درآمد بیشتری کسب کنید، بیشتر بیاموزید و از آزادی کار برخوردار شوید، بزرگترین مزیت آن است.

معایب کار به عنوان فریلنسر

1- پیدا کردن پروژه های پر متقاضی حتی برای متخصصان نیز دشوار است

فریلنسینگ صرفاً یک سیستم تجاری رقابتی است. هر فریلنسر یک واحد تجاری مستقل است، بنابراین او باید سخت کار کند تا همه چیز را به تنهایی مدیریت کند. تبدیل شدن به یک فریلنسر حرفه ای به این معنی است که او باید به طور مداوم به دنبال مشتریان و پروژه های جدید باشد که این کار آسانی نیست.

2- نوآور، خلاق و مشتاق بودن همیشه سخت است، به ویژه هنگامی که به تنهایی کار می کنند

یک فریلنسر باید مدام چیزهای جدید یاد بگیرد تا مهارت های رشته خود را به روز کند. او باید روش های جدیدی را برای متقاعد کردن انواع مختلف مشتریان  به کار گیرد و باید با منافع و خواسته های بازار مرتبط باشد.

همانطور که مهارت و دانش آن ها به روز می شود، حفظ روحیه یادگیری و می تواند بسیار دشوار باشد. این به قدرت ذهنی فوق العاده ای نیاز دارد و زمان می برد. به همین دلیل است که بسیاری از افراد یا اصلاً فریلنسینگ را امتحان نمی کنند یا حتی اگر سعی کنند اکثرا بعد از 1 یا 2 سال تسلیم می شوند.

3- هر ماه درآمد ثابتی دریافت نمی کنند

سومین عیب ورود به حوزه فریلنسینگ وجود قوانین و مقررات تقریبا ناعادلانه سایت های فریلنسینگ است که این شرایط و ضوابط به طور مکرر تغییر می کنند. یافتن پروژه به طور منظم می تواند به یک کار دشوار تبدیل شود زیرا دستیابی به پروژه به تلاش های زیادی نیاز دارد و این به یک منبع درآمد دائمی یا ثابت تبدیل نمی شود. بر خلاف یک شغل معمولی آفلاین که در آن افراد امنیت کسب درآمد ثابت هر ماه را دارند، گاهی اوقات بیشتر درآمد خواهند داشت و گاهی هیچ.

بنابراین فریلنسر مجبور است برای به دست آوردن یک منبع درآمد منظم تلاش کند.

همه قادر نخواهند بود آنچه را که برای یک فریلنسر موفق شدن لازم است انجام دهند.

در نهایت، فریلنسینگ کاملاً شبیه یک تجارت عمل می کند و برای پیشرفت باید با آن مانند یک تجارت رفتار کنید.

در پایان مقاله، می توانیم بگوییم فریلنسینگ راهی عالی برای کسب درآمد اضافی است. علیرغم معایب، می توان آن را به عنوان یک فعالیت پاره وقت شروع کرد و وقتی تجربه بیشتری کسب کردید، می توانید آن را به صورت حرفه ای ادامه دهید.

اگر علاقمندید اطلاعات بیشتری در این حوزه کسب کنید، با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید