برند‌سازی در صنعت مبلمان

خلاقیت و نوآوری باعث موفقیت مدیر در کسب و کار و همچنین موفقیت مدیر در برند‌سازی به شمار می‌رود.

در هر حوزه شغلی، شرکت‌ها و برند‌هایی وجود دارند که خود باعث نوآوری می‌شوند و در صنعت مبلمان نیز ما با مفهوم برند‌سازی برخورد خواهیم کرد.

وجود برند در هر صنعتی علاوه بر افزایش عملکرد در آن حوزه، بر میزان ارزش آن شغل نیز می‌افزاید و ارزیابی ارزش یک برند، خود باعث مزیت آن کسب وکار می‌شود.

در سال ۱۹۹۰ برای اولین بار، انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون؛ طرحی را با هدف سنجش و ارزیابی قدرت برند‌های صنعت مبلمان شکل دادند که اصلی‌ترین هدف این پژوهش شناختن زمینه‌های موجود در برندسازی صنعت مبلمان بود.

نتایج پژوهش‌های انجام شده در رابطه با برند‌سازی در صنعت مبل

تحقیقات انجام شده از سوی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون به ما در ابتدا نشان داد؛ اشخاصی که تحصیلات بالا‌تری دارند، از مفهوم برند‌سازی و برند آگاهی بیش‌تری دارند.

دومین مورد این که خانم‌ها مهم‌ترین خریدار مبل و کالا خواب به شمار ‌می‌روند، پس بیش‌تر باید به آن‌ها توجه نشان داد.

مورد سوم، در اختیار قرار دادن اطلاعات به مشتری بوده که سبب ارزش افزوده خواهد شد و آخرین مورد که بایستی به شدت قابل توجه باشد، توجه بیش‌تر به کیفیت محصول تولیدی بوده که به دلیل استفاده بیش‌تر از آن‌ها، حائز اهمیت می‌باشند.

اگر شرکت و برندی تمرکز و هدف خود را بر روی یکی از این محصولات معطوف کند، مطمئنا با ارائه کار خوب و باکیفیت، به سمت برند‌سازی حرکت خواهد کرد.

مفهوم برند در صنعت مبلمان

اگر بخواهید شرکت و برند شما در میان رقیبان تجاری تبدیل به یک برند پرفروش شود؛ باید چهار عامل نوآوری در تولید محصولات، ارائه مبلمان باکیفیت بیش‌تر نسبت به سایرین، حفظ قیمت مناسب نسبت به دیگران و تبلیغ در رسانه‌ها و اینترنت را مورد توجه قرار دهید.

آشنایی با مفهوم برند‌سازی در صنایع مبلمان

برند‌سازی بر چهار عامل امکان تمایز، ارتباط، شناخت محصول و ارزش متکی است؛ اما آن چه این چهار عامل را در امر برند‌سازی در صنعت مبل یا صنایع دیگر به هم متصل می‌سازد، یکپارچگی و انسجام می‌باشد.

اگر در فروشگاه یا تولیدی مبلمان خود، امر انسجام را در نظر داشته باشید؛ مطمئن باشید که در آینده نه چندان دور تبدیل به یک برند پر فروش و موفق خواهید شد.

درک صحیح از آنچه که قصد دارید به مخاطب خود ارائه دهید، اصول فعالیت و پایبندی بر پیشنهادات‌تان در برند مبلمان شما علاوه بر تاثیری که بر فروش بیش‌تر محصول شما خواهد داشت، می‌تواند تا حد زیادی شما را در برند‌سازی یاری رساند که انسجام و یکپارچگی بر کیفیت کار نیز پیشی می‌گیرد.

برند‌سازی در صنعت مبلمان

از مهم‌ترین بخش‌های کسب و کار‌های بزرگ یا کوچک و خرده فروشی‌ها، برند‌سازی است. با وجود بازار رقابتی در دنیای امروز، برخورداری از برنامه‌ای برای یک برند قوی و تاثیرگذار، در هر حوزه کاری از جمله مبلمان امری واجب و ضروری به شمار می‌رود.

اگر بخواهیم خیلی ساده درباره برند صحبت کنیم، باید بگوییم که برند شما نزد مشتری اعتبار شما محسوب می‌گردد.

اگر بخواهیم به دور از کلمات قصار و سخت؛ برند‌سازی را تعریف کنیم، این گونه بیان می‌کنیم که ما با انجام یک سری از کار‌ها به دنبال شکل‌گیری ذهنیت مثبتی از سوی مخاطب برای برند خود هستیم تا با وجود ذهنیت مثبت به سراغ کار ما بیایید و به سوی شرکت‌های رقیب سوق داده نشود.

برای جذب مخاطب با برند‌سازی، مجموعه‌ای از راهکار‌ها را به شما ارائه خواهیم داد که به کمک آن‌ها با هزینه‌ای کم، برند مبلمان خود را تبلیغ کنید.

راهکار‌هایی برای تبلیغ برند

در این بخش از مقاله چند راهکار برای تبلیغ برند و برندسازی محصول تولیدی در تولیدی‌های مبلمان، به شما ارائه خواهیم داد. ‌امید داریم با به کار‌گیری این راهکار‌ها در حوزه صنعت مبلمان موفق باشید.

1) ارائه تعریفی از برند

در ابتدا به تعریف از برند خود بپردازید و این مسائل را در نظر بگیرید که دغدغه و نگرانی مشتری شما در چه مواردی است و محصولی را که می‌خواهید وارد بازار کنید، در چه جایگاهی قرار گرفته است.

برند‌سازی و ارائه راهکار هایی برای تبلیغات آن

شما می‌توانید به منظور دریافت اطلاعاتی در ارتباط با ساخت برند، به مقالات آموزشی تهیه شده از طریق محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی مراجعه نمایید.

2) در نظر‌گیری دیدگاه مشتریان

در زمان برند‌سازی، خود را به جای مشتریان محصول در نظر بگیرید. آن چه ما را از یکدیگر جدا می‌کند، باور‌ها، ارزش‌ها و اعتقادات ما است. شخصیت ما در نوع پوشش و چگونگی صحبت کردن ما بسیار موثر خواهد بود و اگر به این موارد در زمان برند‌سازی دقت فرمایید، در حوزه کاری مبلمان موفق خواهید بود.

3) اعتماد‌سازی

با انجام کار به موقع و باکیفیت، میان خود و مشتری حس اعتماد را برقرار سازید و این امر در برند‌سازی برای تولیدی مبلمان شما بسیار موثر خواهد بود.

4) برخورداری از لحنی قاطع

در هنگام صحبت کردن با مشتری از یک لحن مصمم استفاده کنید، این گونه صحبت کردن نشان دهنده شخصیت شما در حوزه کار خواهد بود و خود در افزایش فروش و تبدیل شدن به یک برند موفق کمک بسیاری می‌کند.

5) بیان مطالب متنوع

در هنگام صحبت کردن و ارائه توضیحات، یک مطلب را چند بار پشت سر هم تکرار نکنید؛ زیرا برای بیان یک موضوع، آن را به شکل‌هایی متنوع به مخاطب خود ارائه دهید.

6) عملکردی خلاقانه

در صنعت مبلمان به شیوه‌ای خلاقانه عمل نمایید و بر عقاید خود در این صنعت، استوار بمانید.

7) عنوان کردن برند

زمانی که با مشتری در ارتباط هستید، برند خود را نام ببرید. عرضه محصول باکیفیت را افزایش دهید و قیمت‌ها را بدون هیچ اصولی افزایش ندهید.

8) کشف برند از طریق مشتریان

بر روی هر یک از محصولات خود، آرم و لوگو برند خود را به کار نبرید و در این زمینه کمی مجهول عمل کنید. اجازه دهید تا مشتری برند شما را کشف نموده و اطلاعات لازم را کسب نماید، زیرا بدین صورت باعث ایجاد حس اعتماد در او خواهید شد.

9) در نظر‌گیری اهمیت کافی برای مشتریان

به مشتریان خود اهمیت دهید و با در نظر گرفتن ارسال رایگان یا تعمیر درب منزل، این امکان را به او بدهید تا خود، ابزاری برای تبلیغ شرکت و برند شما شود. شما می‌توانید برای تبلیغ، از رسانه‌های جمعی مختلفی نظیر اینستا گرام، توییتر و تلگرام استفاده کنید.

محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی بوده که شما می‌توانید جهت مشاهده عملکرد بهتر خود، با‌ ایشان ارتباط برقرار نموده و نتایج سودمند آن را در برند‌سازی محصول یا فروشگاه خود به دست‌آورید.

دیدگاهتان را بنویسید