چالش های صنعت مبلمان

مبلمان همیشه صنعتی رقابت پذیر بوده و برندها به شدت درگیر کمپین های بازاریابی برای جذب مشتریان جدید و هدایت آن ها به نمایشگاه خود هستند.

در این مقاله از مقالات آموزشی صنعت مبلمان ، به بررسی چالش ها و راه حل های موجود در صنعت مبلمان می پردازیم.

صنعت مبلمان شامل ساخت و فروش مبلمان برای ادارات، هتل ها، خانه ها، مدارس و مشاغل است. کارگران ماهر در این صنعت از ماشین آلات و ابزارهای مختلف برای کمک به طراحی و ساخت مبلمان استفاده می کنند. طیف گسترده ای از مواد برای ساخت مبلمان استفاده می شود، از جمله فلز، چوب و ….
صنعت مبلمان به طور مستمر در تلاش است تا قطعاتی را ارائه دهد که برای افراد و سبک های زندگی مختلف، در بازار جهانی جذاب باشد.

همانطور که پیشرفت در فناوری، تجارت الکترونیک را به سمت جلو سوق داد، فروشگاه‌های اینترنتی آنلاین نیز راه‌های جدیدی را برای مصرف‌کنندگان به منظور خرید مبلمان ایجاد کردند اما آن ها همچنین به دردسر جدیدی برای مشتریان منجر شدند، زیرا مشتریان توانایی مشاهده فیزیکی مبلمان را از دست دادند.

به منظور ایجاد ارزش های پیشنهادی خود، محمدرضا سلطانی ، اولین بیزینس کوچ تخصصی صنعت مبلمان ، راهکار های حرفه ای را به شما آموزش می دهد.

در ادامه، بیشتر این چالش ها را بررسی می کنیم:

چالش ۱: نیاز های مشتریان مدام در حال تغییر است

انتظارات مصرف کنندگان در طول سال های متمادی به شدت تغییر کرده است و 78٪ از مصرف کنندگان انتظار دارند که برندها، هم بدانند که انتظارات آن ها چیست و هم به دنبال برآورده کردن آن ها باشند. در واقع، درک انتظارات مصرف‌کننده و پرداختن به آن‌ها می‌تواند عامل تعیین‌کننده بین حفظ و رشد پایگاه مشتری یا از دست دادن مشتریان در مقابل رقبا باشد.

چالش و نیاز های مشتریان

دامن زدن به تغییر در انتظارات مصرف کننده، می تواند یک مزیت بزرگ یا یک ضرر بزرگ برای تولید کننده های مبلمان باشد.

چالش ۲: مشتریان علاقه به دیدن فیزیکی محصول دارند

بسیاری از محصولات وجود دارند که مصرف کنندگان ترجیح می دهند قبل از تصمیم گیری برای خرید، آن ها را با چشمان خود ببینند و احساس کنند.

دیدن هر مبلمان در هر زاویه ای، با هر تنوع رنگ و سبک، مشتریان را قادر می سازد تا تصور کنند که چگونه آن مبلمان در خانه خودشان ظاهر می شود و همچنین یک تجربه مثبت خرید را ارائه می دهد.

چالش ۳: نحوه ی متمایز شدن از رقبا

در یک بازار کاملا اشباع، برندها باید استراتژی های جدیدی را کشف کرده و درگیر آن ها شوند تا از سایرین در صنعت متمایز شوند. ارائه CX متفاوت، در نهایت چیزی است که مبلمان را منحصر به فرد می کند. شناخت بازار هدف و درگیر کردن مشتریان به شیوه ای حرفه ای، آگاهانه و دوستانه که نشان می دهد چقدر برای آن ها ارزش قائل هستید، منجر به جذب مشتری بهتر و افزایش تبدیل مشتری می شود.
شناخت مخاطبان به این معنی است که شما همچنین به دانش و ابزارهایی برای برآورده کردن انتظارات آن ها مجهز خواهید شد.

اتکا به نوآوری و طراحی انواع مبلمان ها، دیگر شاه کلید تفاوت شما و سایر رقبا می باشد. بایستی تیمی قوی از افراد متخصص تشکیل شود که بتوانند بهترین تصمیم ها را بگیرند.

چالش ۴: نحوه ی آموزش کارمندان از راه دور

در عصر همه‌ گیری کووید-19، جذب و آموزش نیروی کار از راه دور به طور تصاعدی افزایش یافته است. در حالی که داشتن نیروی کار از راه دور مزایای زیادی دارد، اما بدون چالش نیز نیست. بسیاری از برندها برای آموزش کافی کارکنان از طریق ابزارهای آنلاین آماده نبودند و با مشکلاتی در برقراری ارتباط موثر، تقویت تعامل بین کارکنان از راه دور و ایجاد فرهنگ شرکت و نظارت بر عملکرد کارکنان مواجه بودند.
حل هر یک از این چالش‌ها نه تنها برای اطمینان از ادامه عملکرد صحیح روزانه اهمیت دارد، بلکه برای اطمینان از اینکه مشتری بهترین خدمات و توجه ممکن را دریافت ‌کند نیز مهم است.
استفاده از فناوری‌های یادگیری آنلاین و تشویق ارتباط بین کارکنان و مدیران در تمام سطوح سازمان، به غنی‌سازی فرهنگ شرکت و ایجاد اعتماد بین مدیران و کارکنان، کمک می کند.

چالش ۵: نحوه ی ارتباط با مشتریان

به نظر می‌رسد مصرف‌کنندگان امروزی می‌دانند چه می‌خواهند اما در نحوه ی انتخاب و تصمیم گیری، اطلاعات کافی ندارند. بهترین راه برای رفع این مشکل، کانال های رسانه های اجتماعی است. تعامل با مشتریان خود در چندین پلتفرم رسانه اجتماعی، منجر به رفع نیاز های مشتریان و جلب رضایت و اعتماد آن ها می شود.

مطمئن شوید که تصاویر و اطلاعاتی را تهیه می کنید که الهام بخش مخاطبان هدف شما باشند. با به اشتراک گذاشتن تصاویر، مشتریان از به روز ترین مدل و طراحی آگاه می شوند.

چالش ۶: جدال بر سر پایداری

برندهایی که به دنبال پایداری هستند، نیروی رو به رشدی دارند و صنعت مبلمان نیز از این قاعده مستثنی نیست. دیگر، مشتریان صرفاً یک محصول با کیفیت خوب نمی خواهند، اکنون آن ها به دنبال مبلمان هایی از برندهایی هستند که شعار سازمانی دارند و تکنیک های خود را حفظ می‌کنند.

چالش ۷: حمل و نقل و نگهداری مبلمان

فضایی که یک ست مبلمان پس از تولید به آن نیاز دارد، بسیار بزرگتر از فضای مورد نیاز مواد اولیه آن است. از این رو، حمل و نقل و نگهداری آن، نیاز به تلاش زیادی دارد. در نتیجه، امروزه اکثر مبلمان ها پس از حمل و جداسازی قطعات آن، دوباره بهم وصل می شوند.

در حالی که ایجاد برندی پایدار، تغییری نیست که یک شبه اتفاق بیفتد، تلاش بسیار زیادی می طلبد. برندی که حداقل یک تغییر ساده را در برخی از محصولات خود ایجاد کند، می‌تواند تفاوت زیادی در بازار و قیمت نهایی خود ایجاد کند.

برندهایی که برای رویارویی با این چالش‌ها و حل مشکلات مشتری تلاش می‌کنند، در نهایت به تثبیت جایگاه خود به عنوان یک تولید کننده متخصص در صنعت مبلمان کمک خواهند کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه شرکت‌های مبلمان، امروزه می‌توانند به حفظ و رشد سهم خود از بازار هدف ادامه دهند، از رقبا در یک صنعت اشباع شده پیشی بگیرند و فروش بیشتری داشته باشند، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید