بررسی شریک در صنعت مبلمان

اگر شما علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در صنعت مبلمان هستید، می‌توانید به کمک شریک شروع کننده کسب و کار خود در این زمینه باشید.

اطلاع از اصول و قواعد شراکت و شریک داشتن، به شما در امر افزایش فروش مبلمان و کسب درآمد مبل فروشی یاری می‌رساند.

شراکت در هر کسب و کاری، نه فقط در صنعت مبلمان مزایا و معایب منحصر به فرد خود را به همراه دارد. در ادامه این مطلب به این مباحث و مفهوم شراکت خواهیم پرداخت و اگر علاقه‌مند به این موضوع هستید با ما در ادامه همراه باشید.

تعریفی از مفهوم شریک

حرکت به یک سو، اشتراک گذاشتن مهارت و منفعت شخصی، قبول کردن کم و زیاد شدن سود و زیان در هر حوزه کاری از جمله صنعت مبلمان، تعریف شراکت به شمار می‌رود.

شراکت در صنعت مبلمان، چند نفر به عنوان صاحب و صاحبان اصلی یک فروشگاه مبلمان یا تولیدی مبلمان را معنی می‌دهد. این امکان وجود دارد که در برخی موارد شخصی، فقط سرمایه به عنوان شریک در شروع کاری، تعیین کند و در اداره امور فروشگاه و تولیدی مبلمان، دخالتی نداشته باشد.

ارائه تعریفی از مفهوم شریک

شراکت در این صنعت در واقع یک نوع رابطه حقوقی به شمار می‌رود و افراد با تنظیم یک توافق نامه بین خود، اقدام به راه‌اندازی پیگیری و گسترش کار خود در صنعت ساخت و فروش مبلمان می‌کنند.

تهیه و تنظیم توافق نامه در امر شراکت، لازم و ضروری است. در این توافق نامه بر طبق سهم هر کدام از شریک‌ها، مقدار سود و در صورت ضرر دهی کارگاه و فروشگاه، میزان ضرر مشخص می‌گردد. البته در این توافق نامه، وظیفه و مسئولیت هر کدام از شریک‌ها کاملا شفاف بیان خواهد شد تا از هر گونه شک و شبهه به دور باشد.

بررسی مزایا همکاری با شرکا در صنعت مبلمان

الف) افزایش سطح دانش

اولین مزیت استفاده از شریک در صنعت مبلمان، بالا رفتن سطح دانش به واسطه شرکا خواهد بود. هر یک از شرکا در یک زمینه مهارت و تخصص دارند، اگر بتوان این تخصص‌ها و مهارت‌ها را به درستی در کنار هم مورد استفاده قرار داد؛ سبب افزایش فروش مبلمان و کسب درآمد مبل فروشی خواهد شد.

اگر این تخصص و مهارت شرکا را نتوانید به درستی در کنار هم قرار دهید، عامل بزرگ برای ورشکستگی تولیدی یا فروشگاه مبلمان شما خواهد شد. در این زمان نه تنها درآمدی به دست نمی‌آورید، بلکه ضرر هم خواهید داشت و به احتمال زیاد، سهم عظیمی از سرمایه اولیه خود را از دست خواهید داد.

ب) افزایش سرمایه

اگر با شخصی دیگر در فروشگاه مبلمان یا تولیدی مبل خود شریک شوید، او سرمایه بیش‌تری به کار شما تزریق می‌کند و این دومین مزیت برای شراکت تلقی می‌شود.

سرمایه بیش‌تر در رشد وگسترش کار، بسیار اهمیت دارد. با این سرمایه بیش‌تر می‌توانید شعبه‌های دیگری از فروشگاه مبلمان تاسیس نمایید و این کار باعث افزایش فروش مبلمان تولیدی و فروشگاه شما خواهد شد. همچنین با این میزان سرمایه در بخش تبلیغات، درآمد مبل فروشی شما روند صعودی خود را طی خواهد کرد.

حضور افراد و سرمایه بیش‌تر، لزوما به معنی کمک شریک یا شرکا در زمان مشکلات مالی نیست. بر طبق توافق نامه‌ای که میان شرکا در ابتدا کار تهیه می‌شود، هر کدام از شرکا وظیفه‌ای را بر عهده می‌گیرند. همچنین شریک کاری در صنعت مبلمان، طبق قوانین تعیین گردیده در توافق نامه اولیه، بایستی در ایجاد مشکل مالی نیز کمک کند.

ج) ایجاد فرصت‌های یبیش‌تر

اگر وارد صنعت مبل شوید؛ از آن جایی که برای رسیدن به هدف، ذهن شما مشغول خواهد بود، فرصت‌های کاری برای رسیدن به درآمد بیش‌تر را نخواهید دید.

حال اگر در این کار شریک داشته باشید و او از این فرصت‌ها به دلیل کم بودن مشغله کاری آگاهی یابید، او شما را در راه دستیابی به آن‌ها، همراهی می‌کند. تمامی شرکا باید برای رسیدن به اهداف اولیه و در زمان انجام کار، به همدیگر کمک کنند.

د) طرح‌ایده‌ای جدید

از عوامل اصلی کسب و کار و علی الخصوص صنعت مبلمان، خلق‌ایده جدید است. هر چه تعداد شریک بیش‌تر باشد، امکان ارئه‌ ایده جدید نیز رو به افزایش خواهد بود.

ه) سبک شدن کار

وقتی در حوزه کار مبلمان با چند نفر به طور شراکتی کار خود را شروع می‌کنید؛ وظیفه، مسئولیت و نگرانی‌های شما کم‌تر خواهد شد و این کاهش نگرانی و وظایف در زندگی شخصی شما نیز، با تاثیر مثبت همراه خواهد بود.

در نتیجه مزایای داشتن شریک در کسب و کار مبلمان، باعث گسترش کار خواهد شد و بسیاری از نگرانی‌ها در حوزه فروش و تبلیغات برند مبلمان فروشگاه و تولیدی شما کاهش پیدا خواهد کرد.

تقسیم کار ها از مزایای وجود شریک

برای بررسی فعالیت‌های خود و شریک‌تان در حرفه‌ای که مشغول به کار هستید، به مقالات آموزشی موجود در وب سایت محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی مراجعه نموده و نکات لازم را بیاموزید.

بررسی معایب همکاری با شرکا در صنعت مبلمان

در هر حوزه کاری از جمله مبلمان، داشتن شریک نه تنها مزیت‌هایی با خود به همراه دارد، بلکه از معایبی نیز برخوردار است.

الف) تقسیم زیان

سود و ضرر در صنعت مبلمان میان شرکا تقسیم خواهد شد. اگر یکی از افراد باعث به وجود آمدن ضرر مالی شود، تمامی شرکا باید بر طبق آن اساس نامه اولیه، برای جبران ضرر اقدام کنند.

ب) تقسیم‌بندی مدیریت

شما اگر به تنهایی اقدام به تاسیس یک فروشگاه مبلمان کنید، مطمئنا از مدیریت آن لذت خواهید برد. اما اگر در کار خود با چند نفر همراه باشید، مدیریت نیز تقسیم‌بندی می‌شود.

حال اگر در بین آن‌ها؛ فردی خود رای باشد، اطمینان داشته باشید که فروشگاه مبلمان شما با یک چالش بزرگ مواجه خواهد شد.

ج) اختلاف نظر

وجود اختلاف نظر میان شرکا در صنعت مبلمان امری طبیعی بوده و اگر نتوانید این اختلاف نظر را به راحتی حل کنید؛ در صورت ادامه یافتن مشکلات، فعالیت شما با اختلالی عظیم مواجه خواهد شد.

رعایت اصول لازمه شراکت

شرکا به عنوان صاحبان اصلی در صنعت مبلمان، باید کنار هم قرار بگیرند و با هم همکاری کنند. از اصول اولیه در شراکت در هر کاری از جمله حوزه کاری مبلمان، داشتن یک برنامه‌ریزی قوی برای رسیدن به هدف‌های تعیین شده است.

از دیگر اصول مهم در امر شراکت، بیان آزادانه نظرات و پیشنهادات است. با ایجاد یک جو صمیمی، امکان بیان نظرات را به شرکا خود بدهید. خوب به سخنان آن‌ها گوش دهید و در صورت مخالفت، عاقلانه و منطقی پاسخ دهید.

انعطاف‌پذیری، خود رای نبودن و شرکت در جلسات ماهانه یا هفتگی فروشگاه یا تولید مبلمان، از دیگر اصول مهم در امر شراکت به حساب می‌آیند که باید به درستی رعایت شوند.

شما می‌توانید از طریق برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی و دریافت مشاوره در زمینه ضرورت حضور یا عدم وجود شریک در فروشگاه یا تولیدی مبلمان‌تان، به خوبی تصمیم بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید