دوره مصرفی محصولات صنعت مبلمان
دوره مصرفی محصولات در بخش لوازم خانگی، چند ساله است. البته این امر به کیفیت مواد تولید و چگونگی تولید وسایل خانه و همینطور شرایط نگه داری نیز بستگی دارد.
برای مثال در خانهای که بچه کوچک حضور دارد، نباید انتظار داشت که مبلمان به طور طولانی مدت سالم باقی بماند و در این صورت، دوره مصرفی محصولات مبلمان کاهش میابد. همچنین بر خلاف بعضی محصولات فروشگاه غذایی، وسایل خانه فاقد تاریخ انقضا میباشند.
در نتیجه صاحب خانه از این وسایل به طور طولانی مدت استفاده خواهد کرد. امر تغییر دکوراسیون و ایجاد دکور جدید، مردم را به سمتی سوق خواهد داد که هر چند وقت یکبار وسایل خانه را عوض کنند. برای یادگیری نکات بیشتر در زمینه مبلمان، پیشنهاد میکنیم مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی را مطالعه نمایید.
دوره مصرفی محصولات مبل در خانه
- عمر مفید مبلمان در خانه در بازه 7 تا 15 سال
- دوره مصرفی محصولاتی نظیر صندلی روکش دار؛ در مدت زمان 7 تا 15 سال
- عمر مفید صندلیهای چوبی در بازه 10 تا 15 سال و فاقد عملکردی بیش از این
- کارآمد بودن میز نهار خوری با طول عمری 15 تا 20 ساله
- عملکرد مناسب سرویس خواب در بازه 15 تا 20 سال و رعایت اصول صحیح نگهداری
- دوره مصرفی محصولاتی نظیر میز آرایش، در زمان 10 تا 20 سال، البته به شرط نگهداری صحیح
- میز مطالعه دارای عمر مفید 15 سال
- صندلیهای اداری یا برای میز مطالعه دارای طول عمر مفیدی حدود 7 تا 10 سال
- لوازم فلزی پاسیو با طول عمر 10 سال
- دوره مصرفی محصولاتی تحت عنوان سرویس چوب، 10 سال بوده و کاملا وابسته به نحوه نگهداری و مواد اولیه به کار گرفته شده در زمان تولید
- دوره مصرفی محصولات تشک و بالش نیز به عنوان لوازم خانه حدود 5 تا 10 سال
نکات مهم در رابطه با افزایش مدت نگهداری از محصولات مبلمان
برای هرچه بهتر نگه داشتن مبلمان باید نکاتی را رعایت کنید، سهل انگاری و کم کاری در این زمان سبب خراب شدن زودتر مبلمان ما خواهد شد. همان گونه که گفتیم عمر مفید یک دست مبلمان بین ۷ تا ۱۰ سال است.
حال اگر شما یک سری نکاتی کوچک و مهم را در رابطه با نگهداری مبلمان رعایت کنید، دوره مصرفی محصولات مبلمان شما بیشتر خواهد شد. نکات زیادی برای افزایش طول عمر مبلمان وجود دارد، اما در این مطلب به چند نمونه از این موارد پرداختیم:
الف) کاور مبل
کاور مبل مانع از نفوذ هر گونه لک و کثیفی به مبلمان خواهد شد. نبود کاور و عدم استفاده از آن بر روی مبل، تاثیر قابل توجهی را به شما نشان خواهد داد.
ب) تمیز کردن مبل
هر زمان که بر روی کاناپه یا مبلمان، غذا یا نوشیدنی میل میکنید؛ در صورت لک شدن، آن را تمیز کنید. البته ابتدا در مورد لکه و چگونگی از بین بردن آن اطلاعات به دست بیاورید، بعد اقدام به پاک کردن آن کنید. زیرا بعضی از مواد شوینده سبب نابودی پارچه مبل شما خواهند شد.
ج) گرد گیری مبلمان به صورت منظم
به منظور افزایش دوره مصرفی محصولات مبلمان خود، میتوانید به طور مرتب گرد گیری را در پیش بگیرید و برای این کار، استفاده از دستمال خشک یا جاروبرقی بهترین ایده است.
گرد گیری مبلمان حداقل برای یک بار در هفته کافی است و دقت کنید، هرگز از دستمال مرطول استفاده نکنید زیرا لکههایی ایجاد میکند.
د) شستشو دورهای مبلمان
برچسب متصل بر روی مبلمان، راهنما خوبی برای نحوه شستشو این محصولات بوده و مواد مورد استفاده جهت پاکیزگی را پیشنهاد میدهد. بنابراین علاوه بر عدم استفاده از شویندههای شیمیایی که با بروز صدماتی در بافت پارچه و تغییر رنگ آن همراه خواهد بود، بهتر است از مواد شوینده سازگار با پارچه دوخته شده در مبلمان خود، استفاده نمایید.
استفاده از آب، صابون، محلولهای خانگی به صورت ترکیب آب و الکل یا سرکه و الکل؛ راهکار خوبی برای از بین بردن لکهها است. از طرفی به دلیل امکان بروزتغییر رنگ و خرابی کوسنها، شستشو با دست را جایگزین ماشین لباسشویی نمایید.
رعایت موارد مهم در مورد سایر محصولات مبلمان
در مورد صندلی روکش دار، اگر متوجه شدید که صدا میدهد یا متوجه تغییراتی در ظاهر آن شدهاید؛ چارهای جز تعویض نخواهید داشت. حال اگر یک صندلی چوبی با روکشی از پارچه باشد. اگر امکان تعمیر چوب این صندلی وجود دارد، انجام دهید و اگر در قسمت روکش با مشکلی مانند پارگی مواجه شدید، آن را عوض کنید. البته میتوانید با تعویض همه روکشهای صندلی در دکوراسیون منزل خود نیز یک تغییر چشمگیر ایجاد نمایید.
برای این که دوره مصرفی محصولاتی تحت عنوان میز نهار خوری یا قهوه خوری زیاد باشد، باید در زمان استفاده مراقبت کرد تا دچار خراش یا ترک و همچنین لک ناشی از قهوه یا غذا نشوند. زیرا در صورت اتفاق افتادن این شرایط، شما چارهای جز تعویض میز نخواهید داشت.
تخت خواب یک عمر مفید دارد، این امر در مورد تخت کودکان صدق خواهد کرد. زیرا با توجه به رشد کودک و همینطور ایجاد خراش در قسمتهای مختلف تخت، شما راهی جز عوض کردن تخت خواب آنها ندارید. با مراقبت در زمان باز و بسته کردن درهای کمد لباس و میزهای آرایش، دوره مصرفی محصولاتی با این عنوانها را نیز بالا ببرید.
اگر میز آرایش به واسطه لک ناشی از لاک و سایر لوازم آرایش کثیف شد، در صورتی که اقدام به پاک کردن آن کردید ولی لک از بین نرفت، باید میز آرایش خود را عوض کنید. البته برای این که این اتفاق نیفتد؛ میتوانید با یک کاور پلاستیکی روی میز را بپوشانید تا از ایجاد لکههای لاک و رژ جلوگیری کنید.
تعویض لوازم و محصولات مبلمان
هر زمان تصمیم به تعویض لوازم منزل خود گرفتید؛ میتوانید از یکی از چهار راهی که در ادامه به شما بیان خواهیم کرد، کمک بگیرید. این راهها عبارتند از:
1) بیرون انداختن
اگر لوازم دچار شکستگی شده اند؛ آن ها را دور بیندازید.
2) اهدا به اماکن خاص
اگر قابل استفاده هستند، به خیریه یا انجمنها اهدا نمایید.
3) فروش لوازم
از وسایل خود عکس بگیرید و با استفاده از دنیا مجازی به فروش برسانید. البته از سمساریها نیز میتوانید کمک بگیرید.
4) بخشیدن به دوستان و آشنایان
در صورت قابل استفاده بودن به افرادی از خانواده خود بدهید تا از آن وسایل استفاده کنند.
همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه صنعت مبلمان، با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی ارتباط برقرار نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید