هدف گذاری موثر برای تبلیغات

هدف گذاری تبلیغات

چرا هدف گذاری مهم است؟

بدون استراتژی هدف گذاری مناسب، تبلیغات محصول شما محکوم به شکست است. برای فروش موفقیت آمیز، ابتدا باید بدانید که به چه کسی می فروشید و سپس مرتبط ترین استراتژی ها و تکنیک ها را برای هر بخش انتخاب کنید.

با یک هدف گذاری موثر، می توانید به تمام اهدافتان برسید.

در این مقاله که جز مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ، محمدرضا سلطانی است قصد داریم نکاتی برای هدف گذاری صحیح پیش از شروع تبلیغات به شما بگوییم.

جذب مشتریان با کیفیت

فقط مشتری هایی را هدف قرار دهید که به احتمال زیاد به محصول شما علاقه مند هستند. با این روش، هزینه و تلاش اضافی برای تبلیغات برای مخاطبان بی فایده نخواهید کرد.

رقابت داشتن

هرچه با دقت بیشتری هدف بگیرید رقبای بیشتری را پشت سر می گذارید. مشتریان همیشه مارک هایی را انتخاب می کنند که پیشنهادهای بهتری را ارائه دهند. اکثر کسب و کارهایی که یک بیزینس کوچ در کنار خود دارند از شرایط بازار و میزان رقابت های با تجزیه و تحلیل دیگر کسب و کارها اطلاع دارند.

خدمات و محصولات خود را بهبود ببخشید

برای یک استراتژی هدف گذاری موثر، باید مخاطبان خود را عمیقاً تحلیل کنید. شما با نیازها و خواسته های مشتریان خود آشنا خواهید شد. این اطلاعات به شما در بهبود محصول و خدمات کمک می کند.

این سه عنصر در تبلیغ کالای جدید نقش مهمی دارند. از هیچ یک از آنها نمی توانید فرار کنید زیرا یک استراتژی هدف گذاری موثر به معنای استفاده از هر یک  از این موارد به صورت گام به گام است.

تقسیم بندی حرف اول را می زند

این به روند تقسیم کل مخاطبان شما به گروه های کوچکتر به نام بخش اشاره دارد. آن ها از افرادی تشکیل شده اند که نیازها و علایق آن ها مشابه است. آن ها به تبلیغات شما متفاوت پاسخ می دهند. بدون یک استراتژی تقسیم بندی مناسب، نمی توانید با موفقیت وارد مرحله بعدی شوید.

مرحله دوم هدف گذاری است

اکنون که مخاطبان خود را تقسیم بندی کرده اید، شروع به تدوین استراتژی و تاکتیک هایی کنید که به شما کمک می کند با افراد موثرتر ارتباط برقرار کنید. تجزیه و تحلیل هر بخش، ایجاد یک دسته از مخاطبین برای هر یک و سپس کار بر روی طراحی بهترین تبلیغات برای هر گروه بسیار مهم است. به این ترتیب، با استفاده از مرتبط ترین فنون، اقشار مختلف مخاطبان خود را هدف قرار می دهید.

آخرین مرحله موقعیت یابی است

این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا موفقیت آن جایگاه شما در بازار را از پیش تعیین می کند. وظیفه شما در اینجا این است که مشتریان بالقوه خود را متقاعد کنید که کسب و کار شما بهترین انتخاب است. شما باید تصویری از شرکت خود را در ذهن مشتریان خود ایجاد کنید. به آنها در مورد مزایای استفاده از محصول خود بیاموزید و تمام تلاش خود را بکنید تا با یک نیاز خاص در ارتباط باشید. یکی از مارک هایی که موفق به انجام این کار شد، کوکاکولا است تا جایی که تقریباً هر کس هنگام صحبت در مورد نوشابه به فکر این تولید کننده می افتد.

مکانیسم هدف گیری

در مرحله جمع آوری اطلاعات، بر مخاطبین هدف تمرکز کنید. در این مرحله از هدف گذاری، یک بازاریاب سلیقه مصرف کنندگان را کنترل می کند، می فهمد از کدام فروشگاه ها بازدید می کنند، چه اقداماتی را در اینترنت انجام می دهند، کاربران به چه چیزهایی علاقه دارند و غیره.

مرحله تجزیه و تحلیل اطلاعات به شما امکان می دهد از مقدار قابل توجهی از داده های جمع آوری شده از تعداد زیادی از کاربران، ترجیحات مخاطبان هدف، سلایق، روش های ارتباطی و رفتار خرید آنها را نتیجه بگیرید. بر این اساس، شما باید تلاش های بازاریابی خود را بر اساس افرادی که به احتمال زیاد با کسب و کار شما درگیر می شوند بر اساس اطلاعاتی که از تجزیه و تحلیل خود به دست آورده اید متمرکز کنید.

در مرحله بعدی، ارائه پیام اطلاعاتی در مورد یک محصول یا یک خدمات با سودآوری برای مخاطبان هدف امکان پذیر است. پس از تعیین مخاطب، باید پیام تبلیغاتی و اطلاعاتی ایجاد شود.

تبلیغات فقط در آن دسته از منابع اطلاعاتی است که توسط مخاطب بالقوه بازدید می شود (سایت های خاص، صفحات، بخش های فروشگاه ها، پخش تلویزیونی که بیشترین ارتباط را با مخاطبان هدف شما دارند).

انواع هدف قرار دادن

هدف گذاری مبتنی بر تم

ساخت پیام های تبلیغاتی و اطلاعاتی با توجه به یک موضوع خاص.

هدف گذاری متنی

ارسال پیام با توجه به علایق کاربران.

هدف گذاری ژئو

نمایش تبلیغات بر اساس موقعیت جغرافیایی مخاطبان هدف شما

هدف گذاری رفتاری

این یکی از امیدوار کننده ترین انواع هدف گذاری است. ماهیت هدف گذاری رفتاری معرفی مکانیزمی برای جمع آوری اطلاعات در مورد اقدامات کاربران است: مسیرهای سفر، مکان های مورد علاقه برای بازدید، رفتارهای خرید و غیره.

هدف گذاری جمعیتی-اجتماعی

این هدف گذاری براساس سن، جنس، درآمد، موقعیت اجتماعی و غیره است.

شما با توجه به خدمات یا محصولات خودتان باید بسنجید که استفاده از کدام یک از این دسته بندی ها برای شما مناسب است و بر طبق آن اطلاعات جمع آوری کنید و سپس شروع به تبلیغات کنید.

با استفاده از این روش ها و توجه به نکاتی که در این مقاله گفته شده است می توانید تبلیغات موفقی داشته باشید. تبلیغات موفق به معنای فروش بیشتر و رشد بیشتر کسب و کار است.

دیدگاهتان را بنویسید