ویژگی های یک فروشگاه مبلمان موفق
یک فروشگاه مبلمان معتبر و موفق به شما کمک می کند تا مبلمان مورد نیاز خود را به راحتی انتخاب و تهیه کنید.
در این مقاله از مقالات آموزشی صنعت مبلمان ، به بررسی ویژگی های برتر یک فروشگاه مبلمان موفق می پردازیم.
یکی از مهمترین ویژگی های یک فروشگاه مبلمان خوب، اطمینان از کیفیت محصولات در سطوح مختلف است. از این رو، کارکنان باید رفتار دوستانه ای داشته باشند و خدمات خوبی به مشتریان خود ارائه کنند.
در ادامه، عناوینی که منجر به موفقیت یک فروشگاه مبلمان می شوند را بررسی می کنیم:
تبلیغات
مشکل اکثر فروشگاه های مبلمان این است که آن ها قصد تغییر مسیر خود قرار ندارند. این صنعت به خودی خود صنعتی سنتی است و مالکان مایل نیستند کسب و کار خود را مدرن کنند. در این بازار رقابتی بسیار مهم است که نام برند خود را گسترش دهید. راه های زیادی برای معرفی هر چه بیشتر شرکت شما وجود دارد، نکته کلیدی این است که بازار خود را بشناسید و بدانید که مشتریان چگونه با برند و محصولات شما بهترین تعامل را خواهند داشت. بزرگترین چیزی که باید در هنگام اداره یک فروشگاه در نظر داشته باشید این است که همیشه بازاریابی خود را بومی سازی کنید.
کیفیت
حتی اگر بهترین کمپین بازاریابی در جهان را داشته باشید، اگر مبلمان شما کیفیت لازم را نداشته باشد، فروش نخواهید داشت. همیشه به یاد داشته باشید که در تهیه مواد یا صنایع دستی کوتاهی نکنید و هر فصل پیشنهادات جدیدی اضافه کنید تا مشتریان دوباره به فروشگاه بازگردند. ارائه پارچه با کیفیت و گزینههای سفارشی، کل فرآیند را به یک سیستم شخصیتر تبدیل میکند و میتواند دقیقاً نیاز های مشتریان را شناسایی کند.
قیمت
تعیین قیمت مناسب یکی از سخت ترین کارها است. شما باید در تعیین قیمت ها، بودجه ی استاندارد مشتریان خود را در نظر بگیرید. هنگامی که یک صاحب فروشگاه مبلمان برای بهتر و زیبا تر نشان دادن وسایل و دکوراسیون خود را مکانی را اجاره می کند، باید قیمتهایی را ارائه دهد که با موقعیت مکانی مشتریان مطابقت داشته باشد. ارائه قیمت خیلی پایین یا خیلی بالا موجب عدم اعتماد مشتریان و نادیده گرفتن فروشگاه شما خواهد شد. با در نظر گرفتن نکات کاربردی می توانید در مناسبت های مختلف، تخفیف های متعددی اعمال کنید.
به منظور تحلیل روند های رقبای خود در خصوص قیمت، محمدرضا سلطانی ، اولین بیزینس کوچ تخصصی صنعت مبلمان ، پیشنهادات ویژه ای را برای شما در نظر دارد.
تیم فروش
فروشندگان شما باید اعتماد به نفس لازم برای فروش مبلمان و سایر محصولات فروشگاه شما را داشته باشند تا مشتریان بالقوه را به خود جذب کنند. آن ها باید تمام نکات قیمت را بدانند و دانش بی نظیری از مبلمان ها داشته باشند. مشتریان از فروشنده ای که تمام تلاش خود را برای کمک به آن ها به کار می برد قدردانی می کنند. این رویکرد همچنین می تواند به ایجاد روابط بلندمدت و جلب وفاداری مشتری کمک کند. همانطور که می دانید، وفاداری مشتری به فروش در آینده و یک بازاریابی دهان به دهان مطلوب، منجر می شود.
چه عواملی سود کسب و کار مبلمان را تعیین می کند؟
این سوال برای کسانی که قصد راه اندازی یک فروشگاه مبلمان موفق را دارند، مهم است. در زیر برخی از عوامل حیاتی که به طور قابل توجهی بر سود کسب و کار شما تأثیر می گذارد آورده شده است.
اندازه و متراژ
فروشگاه شما باید از حداقل متراژ مورد نیاز پیروی کند و اندازه آن بسیار مهم است زیرا مبلمان به فضایی برای دیده شدن نیاز دارد. علاوه بر این، مشتریان تمایل دارند حین مشاهده فیزیکی و امتحان کردن راحتی مبلمان، تصمیم خود را بگیرند. مثلاً اگر هنگام نشستن روی آن احساس راحتی کنند آن را انتخاب می کنند. بنابراین باید نمونهای برای امتحان کردن وجود داشته باشد.
مکان
بدیهی است که مردم فروشگاه نزدیک محله خود را ترجیح می دهند تا بتوانند به راحتی برای بازدید بیایند. با این حال، با ظهور اینترنت، برخی از فروشگاه های، مبلمان کسب و کار خود را به پلتفرم آنلاین تبدیل می کنند، بنابراین مشتریان می توانند بدون جابجایی زیاد، مبلمان مورد نظر خود را انتخاب کنن.
نحوه راه اندازی یک فروشگاه مبلمان موفق
دانستن برخی از مراحل اولیه برای راه اندازی یک فروشگاه مبلمان بسیار اهمیت دارد زیرا باعث ایجاد صرفه جویی در وقت شما و کاهش برخی از خطرات می شود.
مرحله 1: جایگاه خود را پیدا کنید
به عنوان یک صاحب کسب و کار، باید دانشی قوی در مورد بازار خود و محصولی که ارائه می کنید داشته باشید و با تفکیک مبلمان ها و محصولات خود، بازار مناسب را بیابید.
اگر به دنبال ارائه محصولات ویژه خود هستید، پیدا کردن مشتریان بالقوه شما دشوارتر خواهد بود، بنابراین آماده بودن و تحقیق دقیق نیز کارساز خواهد بود.
برای پیدا کردن جایگاه خود، باید علایق و مهارت های خود را بشناسید تا جایگاه مناسبی را انتخاب کنید و در نهایت، جایگاه خود را آزمایش کنید تا درک بهتری از آن داشته باشید و یک برنامه دقیق برای اقدامات بعدی تهیه کنید.
مرحله 2: تامین کنندگان خود را پیدا کنید
اگر شما تولید کننده مبلمان هستید، باید حداقل یک تامین کننده مواد اولیه داشته باشید و زمانی که نقش واسطه را برای فروش محصول بازی می کنید، باید تامین کنندگان را پیدا کنید.
این مرحله به شما کمک می کند تا زمانی که می خواهید وارد صنعت مبلمان شوید، آمادگی بیشتری داشته باشید.
شما می توانید با شبکه سازی با برخی عمده فروشان یک فروشگاه مبلمان راه اندازی کنید. بدیهی است که انتخاب تامینکنندههای مناسب باعث میشود سفارشهای شما به راحتی انجام شوند و در نتیجه مشتریان شما بیشتر شود.
مرحله 3: یک پلتفرم فروش پیدا کنید
با این حال، با رشد تجارت الکترونیک، بسیاری از افراد با سرمایه کمتر می توانند فروشگاه مبلمان خود را در پلتفرم های آنلاین راه اندازی کنند. به عنوان مثال، آن ها می توانند یک وبسایت کاملاً جدید ایجاد کنند و فروشگاه اینترنتی منحصر به فرد خود را داشته باشند.
صاحبان مشاغل آنلاین همچنین می توانند در هزینه های زیادی صرفه جویی کنند زیرا قادرند هزینه های اجاره و استخدام را کاهش دهند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی نحوه ی راه اندازی یک فروشگاه مبلمان موفق، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید