مهارت های سخت در کسب و کار

کارفرمایان معمولاً هنگام بررسی رزومه و مصاحبه با نامزدها به دنبال مهارت های سخت خاصی هستند. ارائه کردن این مهارت ها در رزومه و مصاحبه می تواند شانس شما را برای به دست آوردن شغل افزایش دهد.

در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی اهمیت مهارت های سخت و مزایای آن می پردازیم.

وقتی صحبت از مشاغل در دنیای تجارت می شود، تأکید زیادی نیز بر تسلط بر مهارت های سخت می شود. با این حال، توسعه مهارت های نرم نیز جزء کلیدی موفقیت است. در طول فرآیند استخدام، کارفرمایان و تیم های منابع انسانی به دنبال متقاضیانی می گردند که بین این مهارت ها تعادل برقرار کنند.

مهارت های سخت چیست؟

مهارت‌های سخت، شایستگی‌ها، مهارت‌ها، دانش و توانایی‌های خاصی هستند که برای انجام یک کار یا نقش خاصی مورد نیاز هستند. آن ها را می توان از طریق آموزش و توسعه حرفه ای مهارت ها آموخت. معمولاً آن ها فنی هستند و به راحتی قابل اندازه گیری می باشند. به منظور اثبات داشتن این مهارت ها می توان از طریق کسب گواهی های آموزشی اقدام کرد. به عنوان مثال، توسعه نرم افزار مستلزم داشتن دانش برخی از زبان های برنامه نویسی است و می توان از آن برای کارهای مختلف استفاده کرد، اما هدف اصلی، نوشتن یک برنامه کامپیوتری است.

انواع مهارت های سخت برای هر مدیر

شما به مهارت های سخت برای اجرای موفقیت آمیز اهداف کسب و کار خود نیاز دارید. این مهارت های حیاتی برای مدیران و صاحبین کسب و کار عبارتند از:

سواد مالی

نیازی نیست که یک حسابدار باشید، اما داشتن درک قوی از بودجه بندی و مدیریت سرمایه بسیار مهم است. اگر فکر می کنید زمان لازم برای پیگیری دوره های مدیریت سرمایه را ندارید، باید کتاب های مختلف این حوزه را مطالعه کنید، یا بهتر است، شریکی را پیدا کنید که این مهارت ها را داشته باشد.

اگر علاقه مند به افزایش اطلاعات خود در حوزه ی هوش مالی هستید، محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، راهکار های حرفه ای را به شما آموزش می دهد.

مهارت های بازاریابی

اکثر کسب و کار ها از صفر شروع می شوند، به این معنی که برای پیشرفت و دستیابی به اهداف سازمان، به مجموعه خاصی از مهارت ها نیاز دارید. علاوه بر کارمندان و اعضای تیم فروش، سرمایه گذاران و مدیران نیز باید مهارت های بازاریابی خود را افزایش دهند.

مهارت های مربوط به فناوری

همه ما در زندگی به نقطه ای می رسیم که یادگیری به نظر یک کار طاقت فرسا می باشد اما اگر کسب‌ و کاری دارید، بهتر است بدانید که برای پیدا کردن مشتریان بالقوه باید از فناوری های به روز استفاده کنید. اگر نسبت به آن بی اعتنا باشید، به احتمال زیاد با موانع بسیار بزرگی برخورد خواهید کرد.

تفاوت بین مهارت های سخت و مهارت های نرم چیست؟

تفاوت اصلی این است که مهارت های نرم به شدت با شخصیت افراد مرتبط هستند و چیزی نیستند که همیشه بتوان آن ها را آموزش داد. البته، دوره‌هایی وجود دارند که افراد می توانند به منظور توسعه مهارت‌های رهبری، مهارت‌های ارتباطی و سایر مهارت‌های نرم، از آن ها استفاده کنند. از سوی دیگر، مهارت‌های سخت بیشتر بر اساس آموخته‌های افراد است، آن ها بر روی یک کار خاص متمرکز هستند و می‌توان آن ها را راحت‌ تر آموزش داد. در طول توسعه کسب و کار، افراد ممکن است مجبور شوند مجموعه مهارت های خود را تغییر دهند و مهارت های بیشتری را توسعه دهند، به خصوص اگر در موقعیت های رهبری و مدیریت باشند.

اهمیت مهارت های کسب و کار

برای حرفه ای هایی که به دنبال پیشرفت شغلی خود هستند، ارزش مهارت های کسب و کار را نمی توان نادیده گرفت. علاوه بر مهارت‌های سخت، شما همچنین به مهارت‌های نرم مانند هوش هیجانی و رهبری همزمان با رشد سازمان یا کسب‌ و کارتان نیاز دارید. درک مفاهیم اساسی کسب و کار می تواند به شما در درک بهتر عملکرد سازمان کمک کند و شما را به ابزارهای مورد نیاز برای رهبری و هدایت تصمیمات استراتژیک مجهز کند.

کسب مهارت های بیزینس کوچینگ نیز تسهیل کننده سایر مهارت های کسب و کار می باشد.

چگونه این مهارت ها را بهبود بخشیم؟

در اینجا چند راه وجود دارد که می توانید مهارت های سخت خود را بهبود بخشید:

آن ها را به طور منظم تمرین کنید

بیشتر این مهارت ها نیاز به تمرین منظم دارند تا در آن ها مهارت پیدا کنید. هرچه بیشتر تمرین کنید، در انجام مهارت های سخت لازم برای حرفه خود بهتر عمل خواهید کرد. یک برنامه منظم ایجاد کنید که از آن پیروی کنید و پیشرفت خود را ارزیابی کنید.

بازخورد و انتقاد سازنده بخواهید

اگر در حال حاضر با افراد دیگری همکاری می کنید از آن‌ها بازخورد و انتقاد سازنده در مورد عملکرد فعلی‌تان و اینکه چگونه می‌توانید پیشرفت کنید، بخواهید. برای تسلط بر بسیاری از این مهارت ها نیاز به ارزیابی های مداوم دارید.

شرکت در یک کلاس یا دوره آنلاین

راهی عالی برای یادگیری یک مهارت سخت، شرکت در دوره های کاربردی و مهم می باشد. با جستجو و شرکت در دوره های آنلاین اساتید موفق، خواهید توانست مهارت های سخت خود را افزایش دهید.

 تحصیلات عالی را دنبال کنید

یکی دیگر از راه‌ های بهبود مهارت‌های سخت خود، ادامه تحصیل در رشته‌ای است که به آن علاقه دارید. برای مثال، اگر می‌خواهید یک متخصص کامپیوتر شوید، می‌توانید مدرکی در رشته علوم کامپیوتر یا یک موضوع مرتبط دریافت کنید. اکثر برنامه های تحصیلی چندین موضوع مرتبط با مهارت های سخت مورد نیاز را در اختیار شما قرار می دهند.

مهارت های سخت و ادامه تحصیل

مهارت های سخت برای مصاحبه شغلی

هنگام شرکت در مصاحبه، چند راه وجود دارد که می توانید مهارت های سخت خود را نشان دهید. یکی از راه‌ ها شرکت در آزمون های مختلف است. علاوه بر این، ممکن است از شما خواسته شود که جزئیاتی را در مورد مدت زمانی که از این مهارت های سخت استفاده کرده اید، ارائه دهید. آمادگی از قبل تا حد امکان به شما کمک می کند تا مهارت های سخت و واجد شرایط بودن خود را با موفقیت به تصویر بکشید.

در نهایت، مهارت های سخت شامل دانش و توانایی های خاص مورد نیاز برای موفقیت در یک شغل است که می توان آن ها را تعریف، ارزیابی و اندازه گیری کرد.

اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ی سایر مهارت های مورد نیاز در کسب و کار هستید، با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید