افزایش فروش با محصول مکمل

شاید شما هم واژه کراس سلینگ یا تاثیر محصول مکمل در فروش را شنیده باشید، اما در صورتی که چیز زیادی از این تکنیک نمیدانید؛ بهتر است تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
تکنیک استفاده از محصول مکمل به نوعی استراتژی خوبی جهت افزایش فروش بوده که شامل فروش محصول یا ارائه خدماتی متناسب با نوع محصولات تولیدی مبلمان شما مطابق با سلیقه مشتری است.
به دلیل افزایش میزان وفاداری مشتریان با مجموعه مبلمان شما و ایجاد روابطی عمیق، محصول مکمل یک استراتژی عالی در راههای افزایش فروش فروشگاه شما محسوب میگردد و منجر به رشد برند شما در صنعت مبلمان خواهد شد.
نقش فروش محصول مکمل در مبلمان
برای فهم بیشتر فروش مکمل در صنعت مبلمان، میتوان به نمونههایی اشاره کرد. برای مثال در صورتی که شما یک مجموعه فروش مبلمان داشته باشید، احتمالا مشتریان زیادی را در روز دیدهاید که هر یک سلیقه و تقاضای مختلفی دارند.
تنوع در تقاضا مشتریان به دلیل متفاوت بودن محصولات مکمل خریداری شده است که در صنعت مبلمان، احتمالا پرده، فرش و دیگر موارد میباشند که برای تعداد زیادی از مشتریان که قصد خرید این محصولات مکمل را دارند؛ ست بودن رنگ و یا مدل بسیار ضروری است.
برای این کار شما میتوانید با همکاری دیگر صنایع مرتبط با مبلمان نظیر فروشگاههای پرده، فرش و.. مشتری را ترغیب به خرید محصولات خود نموده و با هدایت آنها به سمت فروشگاههای همکار و مدنظر جهت خرید محصول مکمل، میزان فروش خود را افزایش داده و در صورت امکان درصدی از همکار خود دریافت نمایید.
افزایش سود در گرو فروش مکمل
بالا رفتن میزان درآمد حاصل از فروش، افزایش حس رضایت در مشتریان، CLV یا به عبارتی رشد میزان ارزش و ماندگاری مشتریان و.. از مزیتهای اصلی به کارگیری تکنیک فروش مکمل در جهت ایده برای جذب مشتری و فروش بالاتر است.
کراس سلینگ، نوعی استراتژی دو سر برد برای شما و مشتریان بوده و به کارگیری خلاقیت در این فرآیند بسیار موثر واقع میشود که در این زمینه، ایجاد شرایطی جهت ارائه خدمات و محصولاتی به مشتری که سبب تجربهای بهتر در محصول میشود، به حساب میآید.
به کارگیری این شیوه از راههای افزایش فروش فروشگاه، با واکنش مثبت مشتریان همراه بوده و تداوم خرید مشتریان را در محصولات خود مشاهده خواهید کرد. در مقابل رضایت بالا مشتریان، افزایش فروش خود را در نتیجه پیشنهاد محصول مکمل مشاهده خواهید کرد که مطابقت آن با نیاز مشتری وجود دارد.
چگونگی استفاده از تکنیک فروش مکمل
برای این تکنیک، بایستی نسبت به شناسایی خدمات مرتبط با نیاز مشتری اقدام نموده و ضمن شناسایی مشتریان مناسب؛ کمپین فروشی گسترده ایجاد نمایید. پیش از متقاعد کردن مشتریان جهت پیروی از پیشنهادات شما، لازم است تعیین نمایید کدام یک از محصولات و خدمات با هم کاربرد دارند.
بدین منظور بهتر است از پرسشهایی نظیر محصول مکمل مراجعهکنندگان به مجموعه مبلمان چیست؟ خریداری کدام محصولات با یکدیگر امکانپذیر است؟ و محصول مکمل مشتریان در گذشته چه بوده است؟ استفاده نمایید.
شما بایستی ضمن شناسایی محصولات و خدمات متقابل با مجموعه خود، به منظور ایجاد کمپینی تاثیرگذار در این تکنیک به عنوان راههای فروش کالا، مخاطبین خود را مورد هدف قرار داده و اطلاعات لازم مشتریان خود را جمعآوری نمایید.
در این استراتژی تمامی اطلاعاتی نظیر ارتباطات حضوری و دیجیتالی میان شرکت و مشتریان، سابقه آنها در خرید محصول، دفعاتی که محصول بازگشت خورده و… میتواند به کار گرفته شود تا شما را در شناسایی بهترین گزینهها جهت راهاندازی کمپین برای استراتژی محصول مکمل راهنمایی نموده و حتما به منظور شناسایی مشتریان مناسب، بررسی رفتارها و ویژگی آنها را به دقت انجام دهید.
مهمترین گام جهت اجرا این استراتژی به عنوان راهکاری برای فروش، میتوان به شناسایی صحیح مشتریانی مناسب و آماده برای فروش اشاره نمود که استفاده از نرمافزارهایی جهت سازماندهی اطلاعات به دست آمده از سوابق تعاملات ایجاد شده میان مشتریان و مجموعه شما، توصیه میگردد.
پس از شناسایی نیاز مشتریان و انتخاب مخاطبان هدف در صنعت مبلمان متناسب با مجموعه خود، بایستی کمپین کراس سلینگ خود را ایجاد کرده و جهت رسیدن به موفقیت، ارائه استراتژیای برای فروش جانبی ضروری است.
در صورت برخورداری از فروشگاه اینترنتی، کمپینهای کراس سلینگ از طریق آگهیهای ظاهر شده در درگاه پرداخت و ارسال ایمیلهایی به مشتریانی که اخیرا خرید داشتهاند؛ قابل اجرا بوده و با امتحان کردن راهکارهایی مختلف در برقراری ارتباط با مشتریان، ارزیابی و تحلیل نتیجهها، انتخاب بهترین راه و افزایش میزان فروش با استفاده از محصول مکمل امکانپذیر خواهد شد.
شما میتوانید برای آموزش تکنیکهای این استراتژی از منابع مختلفی کمک بگیرید که مقالات آموزشی در مجموعه محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی یکی از بهترین گزینهها جهت استفاده از محصول مکمل در بالا بردن میزان فروش میباشد.
کراس سلینگ و تکنیکهای آن
با شناسایی مشتریان، نوبت به ارائه ایده برای جذب مشتری و استفاده از تکنیکهایی در زمینه این استراتژی است که در ادامه به چند مورد میپردازیم.
پیشنهاد محصولات و خدماتی با ارزش بالا برای مشتریان
در پیشنهاد محصول مکمل و استفاده از این سیستم، ضمن در نظرگیری میزان فروش و درآمد خود؛ حتما به مشتریان نیز توجه داشته باشید.
برقراری ارتباط مجدد با مشتریان
در مراجعه حضوری مشتریان، پیشنهاد محصول مکمل به صورت حضوری و تلفنی و در صورت مراجعه به وب سایت؛ از طریق ایمیل یا آگهیها تاثیرگذار میباشد.
به کارگیری کراس سلینگ در کمپینهای بازاریابی
شما میتوانید از ارائه محصولات مورد نیاز مخاطبین هدف خود به عنوان ایده برای جذب مشتری کمک گرفته و از این طریق سود فروش مبلمان خود را افزایش دهید.
استفاده موثر از دادههای مشتریان
با شناسایی مخاطبین هدف و جمع آوری اطلاعات این گروه، امکان استفاده از این دادهها به صورت موثر وجود داشته، به گونهای که ارائه خدماتی شخصی از انتظارات نسل جدید مصرفکننده است.
تشویق کراس سلینگ جهت ایجاد فضایی جهت تعامل
یکی دیگر از رهکارها، تعامل با صنایع مرتبط و انجمنهای آنلاین آنها با مشتریانشان بوده که در خرید شما نیز تاثیرگذار است.
به کارگیری تکنیکهای فروش اجتماعی
در فضا فروش دیجیتال، یکی دیگر از موارد کمککننده؛ اینفلوئنسرهای شبکههای اجتماعی خواهند بود که میتوانند تبلیغات محصولات مجموعه شما را بر عهده گرفته و به دلیل پیشنهاد محصول مکمل مجموعه شما، میتوانند نقش ارزشمندی را در فروش خوب شما ایفا کنند.
همچنین برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی جهت ارائه مشاورههای لازم میتواند در فروش بالا مجموعه شما تاثیر خوبی داشته باشد.
دیدگاهتان را بنویسید