مهارت های جدید در کوچینگ

 امروزه کوچینگ به یکی از مهارت های ضروری برای رهبری در محل کار تبدیل شده است.

رهبران عمل‌گرا در تلاش‌اند تا موفقیت خود را با به دست آوردن مهارت‌ های کوچینگ بیشتر کنند.

امروزه آن‌ها دریافته‌اند که دیگر اجرای نقش مدیر، ناظر و مانند آن به‌تنهایی برای پیشبرد اهداف کفایت نمی‌کند بلکه چیزی که اهمیت دارد این است که موفقیت مجموعه به موفقیت تک‌تک افراد بستگی دارد. ما در این مطلب قصد داریم جدیدترین مهارت های کوچینگ را با شما به اشتراک بگذاریم. مهارت هایی که به کوچی هایتان آموز می دهید تا به پتانسیل بالقوه خود برسند.

  • ایجاد اعتماد در سایرین

داشتن مهارت های کوچینگ، محیطی امن و پشتیبان ایجاد می کند که منجر به شکل گیری احترام متقابل و در نهایت ایجاد اعتماد بین شما و سایرین خواهد شد.شما به عنوان یک کوچ فرا خواهید گرفت که چگونه با کمک ابزارهای ساده و قدرتمند مانند بازخورد دادن، به سرعت با مشتریان خود ارتباط برقرار نمایید. شما می توانید با ایجاد اعتماد در خود و سایرین، اطلاعات جدیدی را فرا گرفته و در عین حال، آگاهی بیشتری از افکار مشتریان و کوچی های خود داشته باشید.

  • چیزی فراتر از گوش فرا دادن

گوش دادن فعال، یکی از اصلی‌ترین مهارت‌های کوچینگ محسوب می‌شود. وقتی ما درباره گوش دادن با کنجکاوی حرف می‌زنیم، درواقع داریم درباره انتقال یک علاقه واقعی نسبت به گفته‌های دیگران صحبت می‌کنیم. این مساله از ارزش خاصی در مکالمه کوچینگی برخوردار است. ما اغلب با بی‌صبری و عدم توجه کافی به سخنان دیگران گوش می‌دهیم که این مساله به‌نوبه خود می‌تواند مانعی در ایجاد گفتگو به شمار آید. ما معمولاً روی استدلال‌های بعدی خود یا دستور کار خودمان متمرکز هستیم. حقیقتاً کنجکاو باشید، تمام مدت حرف نزنید و تا جایی که می‌توانید صحبت مراجعه‌کننده را قطع نکنید. سرعت گفتگو را کنترل کنید و از این‌که روی آن تمرکز کنید و هدفمند باشید، نترسید.

مهارت های ضروری کوچینگ

  • پرسیدن سوالات قدرتمند

پرسیدن سؤال یکی دیگر از مهارت های ضروری کوچینگ است. پرسیدن سؤال موجب ادامه‌دار شدن گفتگو می‌شود و مکالمه‌های فعالانه را به وجود می‌آورد. پرسیدن سوالاتی با پایان باز (سوالاتی که جواب‌هایشان صرفاً بله و خیر نیستند) موجب می‌شود که اکتشافات بیشتری به وقوع بپیوندد. شما با پرسیدن سؤالات باز به افراد تحت حمایت خود این فرصت را می‌دهید که پاسخ‌ها را درون خودشان پیدا کنند.

زمانی که مراجعه‌کننده پاسخ‌ها را درون خودش پیدا کرد، احساس قدرتمند بودن خواهد کرد. زمانی که شما برای اکتشاف سؤال می‌پرسید، در ذهن آن‌ها این باور را به وجود می‌آورید که به خودشان، نظرات، دانش و تجربیاتشان ایمان دارید و آن‌ها برای شما ارزشمند هستند. شما درواقع اعتمادبه‌نفسشان را می‌سازید.

  • تنظیم اهداف

کوچینگ، درهای جدیدی رو به اهداف قدرتمند باز می کند. شما به عنوان یک کوچ، نتیجه گرا خواهید شد و بایستی همیشه این را ارزیابی کنید که آیا درمسیر درستی گام برداشته و برای رسیدن به اهدافش اقدام می کند یا نه. کوچ ها معمولا از فنون S.M.A.R.R.T( خاص بودن، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، مرتبط و به موقع) برا اطمینان از درک کلی و پاسخگویی به مشتریان استفاده می کنند.

  • طراحی اقدامات مثبت و سازنده

کوچینگ به بررسی نگرانی های خاص و موقعیت هایی می پردازد که با اهداف مورد توافق مشتریان در ارتباط هستند. ما به عنوان یک کوچ بایستی کمک کنید تا مشتریان بتوانند در شرایط سخت و دشوار به الویت بندی مسائل و مشکلات بپردازند. به یاد داشته باشید که کوچنگ هرگز به معنای مشاوره نیست.بلکه بایستی تا جای ممکن به مشتریان قدرت این را بدهید که عملکردهای مثبت خود را تعیین کنند.

  • اطمینان از مسئولیت پذیری

کوچینگ به معنای فرآیندی است که تغییرات مثبت بلند مدتی را ایجاد کند.شما به عنوان یک کوچ، ابزارهای مدیریت دقیق زمان برای ترویج انضباط فردی را در بین مشتریان معرفی می کنید. مشتریان شما بایستی مسئول نتایج اقدامات خود باشند. تغییر نگرش ها و رفتارها برای رسیدن به اهداف مورد توافق، بسیار آسان تر خواهد بود.

 

برای استفاده از خدمات بیزینس کوچ حرفه ای، محمدرضا سلطانی با ما در ارتباط باشید تا شما را در مسیر رسیدن به موفقیت شغلی همراهی کنیم.

 

دیدگاهتان را بنویسید