مراحل راه اندازی کارگاه تولیدی مبلمان
راهاندازی کارگاه مبلمان، به عنوان یکی از شغلهای پر سود در جامعه امروز در صنعت مبلمان محسوب میگردد. برای این که بتوانید در این زمینه به نتایج خوبی برسید؛ بایستی اطلاعات مهم مرتبط با احداث کارگاه مبلمان را مطالعه نمایید.
عوامل ضروری جهت احداث کارگاه مبلمان
الف) مهیاسازی سرمایه اولیه
کارگاه مبلمان نیازمند ملزومات فراوانی بوده که تهیه آن در گرو وجود سرمایه اولیه میباشد. عدم وجود هزینههای زیاد برای احداث کارگاه مبلسازی، در نگاه اول به چشم میآید که با توجه به شرایط بازار و میزان سرمایه اولیه؛ در کوتاه مدت شاهد برگشت تمامی هزینههای خود خواهید بود.
پر ریسک بودن این شغل سبب شده، توجه به بررسیها و تحلیلهای اولیه مناسب در این زمینه ضرورت داشته باشد و امکان افزایش درآمد کارگاه مبلمان از طریق روابط عمومی خوب و به کارگیری مهارتهای تخصصی لازم، امکانپذیر شود.
لازم به ذکر است که محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی با یاری شما در زمینه رشد تواناییهای لازم جهت سود دهی بالا در کسب و کارتان، میتواند گزینه مناسبی برای کسب موفقیت در راهاندازی کارگاه مبلمان شما محسوب گردد.
ب) تدارک فضایی مناسب برای کارگاه
آمادهسازی یک فضایی متناسب با کارگاه مبلمان شما، به عنوان یک عامل مهم بوده که در نظرگیری آن در اطراف شهر در مکانی به دور از شلوغی، بهترینایده است. کارگاه مبلسازی تنها به منظور تولید مبلمان، ایجاد شده و نیازی به بازدید مشتریان یا خرید کالا از این مکان نمیباشد.
کارگاه مبلمان تنها وظیفه تولید مبل را بر عهده داشته که با ارسال آن برای نمایشگاهها و فروشگاهها، بایستی وجه تمایز و رقابت با سایر برندها و کارگاههای مبلمان را در نظر داشته باشند و همین امر سبب موفقیت آن کارگاه مبلمان میگردد.
میزان ابعاد فضا در نظر گرفته شده جهت راهاندازی کارگاه تولید مبل، به نوع تولید با روشهای سنتی و استفاده از ابزار آلات که شیوه مدرن و صنعتی میباشد، بستگی داشته که در نوع دوم به میزان بیشتر فضا با یک انبار نیاز خواهید داشت.
ج) رویه کوبی و خرید ابزار مرتبط
انواع اسفنج، فوم سرد و گرم، کرک، الیاف، پنبه و سوزن از ابزار مرتبط با رویه کوبی بوده که برای افراد با این مسئولیت، بستن پارچه با وسیلهای که ایجادکننده اتصالات محکمی است، ضروری بوده و برای صاحبین این کار دو گزینه چسب شیمیایی و منگنه موجود است.
منگنه و منگنه کوب به عنوان ضروریترین تجهیزات کارگاه مبلسازی در این بخش از کارگاه مبلمان شما بوده که بسیار پر کاربردتر از چسب میباشد و از مزیتهای زیادی برخوردار است.
رویه کوبها برای انجام صحیح فعالیت خود نیازمند منگنه کوبی با کیفیت و سوزنهای منگنه میباشند که سبب سهولت انجام کار برای این افراد میشود. بنابراین استفاده از ابزار آلاتی مانند چکش و چسب، ضرورت نداشته و تنها به کارگیری منگنه کوب با کیفیت و خشاب سوزنهای منگنه؛ کافی است.
د) خرید مواد اولیه برای کارگاه مبلمان
هزینه بالا مواد اولیه در تولید مبل، یکی از بزرگترین معضلات صاحبین کارگاه مبلمان بوده که گرانی مواد اولیه با تاثیر بر قیمت نهایی مبلمان تولید شده؛ خانوادهها را از خرید مبلمانی با کیفیت بالا و قیمت مناسب محروم میسازد.
انواع مواد اولیه لازم برای تولید مبل شامل موارد زیر میباشد:
1) چوب و اسکلت اصلی به کار گرفته شده در مبل:
چوب روسی، ام دی اف و نئوپان از موارد پر کاربرد اسکلت اصلی در مبلمان بوده است که با استفاده از دستگاههایی مخصوص، تراش و منبت میگردد.
2) به کارگیری یراق آلات:
چسب پستوله، اسپری، سوزن و منگنه مبلی از جمله یراق آلات مورد استفاده در کارگاه مبلمان است.
3) فوم به کار گرفته شده برای مبل:
نوعی حائل قرار گرفته شده میان چوب و روکش بوده که به صورت پلی فوم و فومهای سرد و گرم در بازار به فروش میرسد که در گذشته به صورت ترکیبی از پنبه و ابر بوده است.
4) روکش قرار گرفته شده در مبل:
استفاده از پارچه، چرم و.. به عنوان روکش برای تولید مبل ضروری است.
دستورالعملهای لازم جهت کسب سود بالا در کارگاه مبلمان
1) مشاهده روند فعالیتهای انجام شده در کارگاه مبلمان، نشان دهنده خلاقیت بالا تولیدکنندگان بوده که میتوانید آن را در بخشهایی متفاوت مشاهده نمایید؛ بنابراین به منظور رسیدن به بهترین دستاورد در راهاندازی کارگاه تولیدی مبل، شما نیاز به یادگیری شیوه عملکردی مناسبی برای این کار خواهید داشت.
2) به کارگیری تنوع در مبلهای تولید شده، رمز اصلی موفقیت است که نیازمند حمایت از نظر سرمایه لازم میباشد. یکی از اساسیترین موارد در جذب مشتریان برای کارگاه مبلمان، همین خلاقیت و تنوع به کار گرفته شده در تولید بوده که برای برخی صاحبین کارگاهها، به دلیل گرانی مواد اولیه، رعایت آن غیر ممکن میشود.
3) شناخت مشتریان اصلی، یکی دیگر از موارد لازم جهت دستیابی به موفقیت است که با راهاندازی کارگاه مبلمان؛ خریداران و مصرفکنندگان نهایی جای خود را به صاحبین فروشگاههای مبلمان میدهند، بنابراین شما تماما با فروشندگان فروشگاههای مختلف ارتباط خواهید داشت.
به منظور انتخاب افراد مناسب جهت همکاری، بایستی از نحوه فروش محصولات آگاهی داشته باشید و در صورت عدم استفاده از تبلیغات، ختما این راه را نیز امتحان نمایید.
4) تحویل به موقع سفارشات، ضمن جلب اعتماد مشتریان قبلی سبب افزوده شدن افرادی جدید به عنوان مشتریان کارگاه مبلمان شما میشود، پس بد قولی در زمان تحویل، یکی از عوامل از دست دادن مشتریان محسوب میگردد. همچنین درنظرگیری تخفیف برای مشتریان ثابت نیز ایده خوبی میباشد.
5) وجود طرح ثابت در آنچه که سفارش دهنده اعلام میدارد، نیازمند ایدهای منحصر به فرد از سوی شما میباشد که این امر با استخدام یک طراح در کارگاه مبلمان محقق میشود که میتواند در تغییر ناگهانی رو به صعود کسب و کار شما تاثیرگذار باشد.
صنعت مبلسازی در ایران به عنوان یکی از مهمترین و پر درآمدترین کسب و کارها، نیازمند دانش کافی میباشد که علاوه بر کسب اطلاعات لازم در این زمینه، شما بایستی نسبت به اهداف شخصی و کاری خود آگاهی کافی را داشته باشید.
با مطالعه مقالات محمد رضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی یا برقراری ارتباط با ایشان، میتوانید نسبت به اهداف مختلف خود آگاهی پیدا کرده و با تقویت تواناییهای موجود نسبت به کسب سود بالا در کارگاه مبلمان خود اقدام نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید