علت فروش کم تولیدیهای مبلمان
مبلمان امروزه بخشی از لوازم ضروری برای زندگی بهتر شناخته شده است. به دلیل گسترش استفاده از مبل، تولیدیهای مبلمان و به طور کلی صنعت مبلمان افزایش چشمگیری داشته است.
افراد زیادی با تاسیس فروشگاه مبلمان تعدادی از علاقهمندان به صنعت مبلمان را به کار گرفتهاند و گسترش تولیدیهای مبلمان و فروشگاههای مبل باعث رکود برخی از آنها شده است.
علت این فروش کم را میتوان در عدم انگیزه، نداشتنایدههای جدید و یا ارائه ندادن کار باکیفیت دانست که در این مقاله درباره علت فروش کم برخی از تولیدیهای مبلمان و راههای افزایش فروش، پیشرفت در این صنعت را برای شما بیان خواهیم کرد.
عوامل موثر بر فروش کم تولیدیهای مبلمان
هنگامی که فردی تصمیم به تاسیس فروشگاه مبلمان و تولیدی مبل گرفت، بایستی به منظور کسب موفقیت، در این راه همه تلاش خود را به کار گیرد. در این بخش از مقاله به طور مختصر، به بیان علتهایی که باعث فروش کم و حتی ورشکستگی تولیدیهای مبلمان خواهد شد، میپردازیم.
الف) مدیریت فروش
اولین عامل در عدم موفقیت، نداشتن یک مدیر موفق در حوزه کسب و کار است. شخص مدیر باید حداقل درباره بازاریابی و راههای فروش مبل اطلاعات اندک داشته باشد که به منظور مدیریت بهتر فروشگاه خود، میتوانید به مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی مراجعه نمایید.
ب) وجود اجزاء مختلف جهت تولید مبلمان
عامل دوم در اختیار نداشتن سرمایه، ابزار آلات، تجهیزات و نیروی انسانی ماهر برای تولید مبل در تولیدیهای مبلمان است.
ج) تیم بازاریابی
همچنین عامل سوم عدم وجود یک تیم و گروه بازاریابی قوی و کارآمد در زمینه فروش مبلمان است.
د) کیفیت مبلمان عرضه شده
علت چهارم را عرضه مبلمان با کیفیت بسیار پایین در بازار میتوان نام برد، زیرا تولید مبلمان با کیفیت پایین، صادر کردن آن به بازار خارج از کشور را نیز برای تولیدکنندگان مبل با مشکل مواجه میکند.
از دیگر علتهای فروش پایین در تولیدیهای مبلمان میتوان به عدم حضور یک مشاور با تجربه، عدم استخدام افراد ماهر، عدم رضایت کارمندان تولیدیهای مبلمان، عدم برخورد صحیح با مشتری و عدم استفاده از علم روز کسب و کار نام برد.
هر یک از این عوامل و علتها اگر به صورت صحیح و در زمان و مکان درست رعایت نشوند؛ خود به تنهایی برای فروش پایین تولیدیهای مبلمان؛ کافی خواهند بود.
چگونگی افزایش فروش در صنعت مبلمان
اگر به دنبال تاسیس فروشگاه مبلمان هستید، به عامل انگیزه و اشتیاق توجه کنید. اگر در شروع کار به دنبال علاقه خود بروید، مطمئن باشید که موفق خواهید شد و در ادامه ازطریق کار خود به درآمد خوبی هم خواهید رسید.
بعد از علاقه و اشتیاق برای کار در مبل فروشی و تولیدیهای مبلمان، تلاش و کوشش بسیار پر اهمیت است. هر چه بیشتر تلاش کنید، نتیجه بهتری از آن شما خواهد شد. افراد سخت کوش با تلاش خود به موفقیت میرسند و از این سخت کوشی هم لذت میبرند.
در صورتی که بر هدف خود در تأسیس فروشگاه مبلمان متمرکز شوید، در آینده نه چندان دور به شهرت و درآمد بالا دست پیدا خواهید کرد. اگر کار در مبل فروشی همراه با ارائه کیفیت بالای مبلمان به مشتری باشد، همان کیفیت بالا نیز خود عاملی برای موفقیت شما محسوب میگردد.
همچنین افراد حاضر در تولیدیهای مبلمان اگر کار جدیدی همراه با خلاقیت به بازار عرضه کنند، باعث افزایش میزان فروش در فروشگاههای مبلمان خواهند شد.
نکته آخر و البته مهم در هر کاری از جمله تولیدیهای مبلمان، داشتن صبر و تحمل سختی میباشد، زیرا هیچ کاری بدون صبر کردن به نتیجه نمیرسد.
این نکته را نیز به یاد داشته باشید که افراد کوتاه نظر همیشه وجود دارند تا به شما به عنوان یک تولیدکننده مبل و یا در هر کار دیگری ایراد بگیرند و شما را مورد انتقاد قرار دهند.
اگر شما در راهی که وارد شدهاید، با علم و دانش روز در کنار افراد ماهر با در اختیار داشتن ابزار و سرمایه لازم، نیازی نیست به این انتقادها توجه کنید و به راه خود با تمام قدرت ادامه دهید. از نظرات افراد کاربلد و مشاوران متعهد جهت بهبود کار در تولیدیهای مبلمان خود کمک بگیرد.
مبلمانهایی که در تولیدی خود خلق میکنید، متناسب با نیاز مشتری و جهت تامین خواسته وی باشد. در تولیدی یا فروشگاه مبلمان خود از نیروی انسانی کاربلد و ماهر استفاده کنید و آنها برای کار کردن در نزد خود، راضی نگه دارید.
عدم رضایت کارمند شما منجر به ترک تولیدی و قرار دادن بهترین تجربیات در اختیار تولیدیهای دیگر میباشد، بنابراین با راضی نگه داشتن کارمند، مشتریهای تولیدیهای مبلمان خود را با ارائه مبلمان با به کارگیری جدیدترین مدلهای طراحی؛ راضی و خشنود خواهید ساخت.
چالش بزرگ صنعت مبل؛ مواد اولیه
امروزه مبلمان به عنوان یک صنعت شناخته میشود. این صنعت در مسئله اشتغال زایی و گردش مالی از بخشهای موثرصنایع موجود در بازار معرفی میشود، ولی آن گونه که لازم بوده مورد توجه قرار نگرفته است.
حدود ۱۰ درصد از سهم اشتغال زایی متعلق به صنعت مبلمان بوده، ولی با مشکلات بسیاری از جمله مواد اولیه و تجهیزات کارآمد مواجه است.
اگر مواد اولیه برای تولید مبل و تجهیزات که به روز باشند و در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرند، این افراد به راحتی میتوانند نیاز مبل در داخل کشور را تامین کرده و با ارائه کالایی باکیفیت، آن را به کشورهای دیگر صادرکنند.
امروزه وارد هر ساختمان اداری، سازمان و یا خانه شوید، با تاثیر به کارگیری مبلمان در دکوراسیون فضا مورد نظر مواجه خواهید شد.
تولیدیهای مبلمان به منظور جلوگیری از رکود و یا ورشکستگی، باید از افراد ماهر و متخصص در زمینه تولید مبل بهره گیرند. این نکته را به عنوان یک تولیدکننده مبل به یاد داشته باشید که مردم از نوآوری همراه با خلاقیت و کارایی استقبال میکنند.
در نظر گرفتن و اجرای نکات معرفی شده در این مطلب، میتواند در جلوگیری از فروش تولیدیهای مبلمان نقش داشته و در آیندهای نزدیک متوجه پیشرفت خواهید شد.
یکی از مهمترین عوامل در جلوگیری فروش کم مبلمان، توسعه توانمندیهای فردی و تعیین اهداف برای کسب و کار خود بوده که بدین منظور محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی به کمک شما آمده و بدین منظور برقراری ارتباط باایشان بهترین راه در فروش بیشتر تولیدیهای مبلمان محسوب میگردد.
دیدگاهتان را بنویسید