۷ کتابی که از شما یک بیزینس کوچ حرفه ای می سازد

۷ کتاب بیزینس کوچینگ که دانش کوچینگ شما را متحول می کند

در این مقاله آموزشی در مورد ۷ کتاب بیزینس کوچینگ صحبت خواهیم کرد که به شما در مدیریت کسب و کارتان کمک خواهد کرد. اگر شما هم به بیزینس کوچینگ علاقه دارید پیشنهاد می کنم این ۷ کتاب را مطالعه کنید.

1. The coaching habit (عادت مربیگری)

کتاب عادت مربیگری یا the coaching habit که نویسنده آن مایکل بانگی استانیر است و نشر نوین و آریانا قلم آن را منتشر کرده اند توسط سهند حمزه ای ترجمه شده است. محتوای مفید و ارزشمند این کتاب میلیون ها دلار ارزش دارد.

این کتاب با طرح چند سوال ساده به شما می آموزد که چگونه کمتر حرف بزنید و بیشتر بپرسید. چگونه سوالاتی بپرسید که پاسخ آن ها روشن کننده راه باشد و بتواند به شما هدف بدهد. برای بیزینس کوچ شدن اولین گام این است که شما بتوانید خودتان را کوچ کنید پس حتما پس از خواندن این کتاب این سوالات را از خودتان بپرسید، پاسخ به آن ها می تواند به شما کمک کند.

7 سوال بسیار قدرتمند این کتاب به شرح زیر است:

به چه چیزی فکر می کنید؟ (سوال آغازین)

دیگه چی؟ (قدرتمند ترین سوال کوچینگ جهان)

مشکل اصلی شما الان چی هست؟ (سوال کانونی)

شما چه چیزی می خواهید؟ (سوال بنیادی)

چطور می توانم کمکی کنم؟ (سوال تنبل)

اگر به این موضوع پاسختان مثبت است به چه موضوعی پاسخ منفی می دهید؟ (سوال استراتژیک)

چه چیزی از همه بیشتر برایتان فایده دارد؟ (سوال یادگیری)

این سوالات نه تنها در کوچینگ و مربیگری بلکه در تمام مراحل زندگی می تواند به شما کمک کند. این کتاب بیزینس کوچینگ تمام این سوالات را به صورت واضح و شفاف برای شما توضیح داده، پس حتما خواندنش را به شما توصیه می کنم و در کار و زندگی شخصی این مطالب را به کار بگیرید.

کتاب بیزینس کوچینگ عادت مربیگری

2. مهارت های ضروری برای کوچینگ مسیر شغلی

این کتاب که نوشته کارولین تالبوت است و توسط محبوبه مظاهری ترجمه شده است یکی از بهترین کتاب ها برای انتخاب مسیر شغلی است که تالبوت در آن به صورت واضحی اینکه چطور مسیر شغلی انتخاب کنید، طراحی کنید و تمام جوانب آن را بررسی کنید توضیح داده است و به شما جهت می دهد تا مسیر مناسبی را برای آینده شغلی خود انتخاب کنید زیرا اگر مسیر خود را بر اساس قوانین اصولی انتخاب نکنید احتمال اینکه پس از مدتی از آن کار کناره گیری کنید وجود دارد.

شما با یادگیری مهارت کوچینگ می توانید سوالات قدرتمند را از خودتان بپرسید و در انتخاب مسیر به خودتان کمک کنید.

 

3. کوچینگ در کار و عمل

این کتاب بیزینس کوچینگ که شامل 14 فصل است در تلاش است مباحثی مانند: چگونه کوچینگ کنیم، چگونه بتوانیم کوچینگ را به کار ببریم و فرهنگ کوچینگ را به ما بیاموزد. شما باید بتوانید از آموخته های خودتان استفاده عملی نیز داشته باشید و این همان کتابی است که راهکارهای عملی و علمی را به شما یاد می دهد. برای هیچ کتابی خواندن تنها ثمربخش نخواهد بود، شما باید یاد بگیرید و از آن استفاده مفید داشته باشید.

نویسنده این کتاب پربار مت سامر است و دکتر سید احمد طباطبایی آن را ترجمه کرده است.

کتاب کوچینگ در کار و عمل نوشته مت سامر و ترجمه شده توسط دکتر سید احمد طباطبایی

4. مربیگری: سیر اندیشه‌ها، مفاهیم و نظریه‌ها

یکی از مهمترین رکن های هر سازمان مدیریت است و می تواند نقش بسیار مهمی در رشد و توسعه یا نابودی سازمان داشته باشد. مدیران در هر لحظه دغدغه مسیر رشد سازمان را دارند و تمایل دارند که سازمان را از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب برسانند. با خواندن این کتاب مدیران می توانند اصولی برای مربیگری کسب و کارشان ارائه دهند و خودشان به عنوان مدیر در نقش کوچ ظاهر شوند.

نویسنده کتاب بیزینس کوچینگ مربیگری: غلامرضا معمارزاده‌ طهران، محمد مبینی

کتاب بیزینس کوچینگ مربیگری و سیر اندیشه ها

5. کتاب 1001 نکته بیزینس کوچینگ

کتابی جامع برای افرادی که می خواهند بیزینس کوچ حرفه ای بشوند. با یادگیری و به کارگیری این نکات می توانند خودشان یا حتی افراد دیگر را کوچ کنند و از مهارت بیزینس کوچینگ در کسب و کارها بهره ببرند. نویسنده این کتاب محمدرضا سلطانی یک بیزینس کوچ حرفه است که تمام تجارب چند ساله خود را در این کتاب بیزینس کوچینگ با شما به اشتراک گذاشته است و خواندنش برای علاقه مندان خالی از لطف نیست. تک تک این نکات از تجربه کار با کسب و کارها بسیاری جمع آوری شده است پس شما با خواندن کتاب 1001 نکته بیزینس کوچینگ می توانید تمام مشکلات کسب و کارها و کمک هایی که یک بیزینس کوچ می تواند به آن ها بکند را درک کنید.

کتاب بیزینس کوچینگ هزار و یک نکته بیزینس کوچینگ نوشته شده توسط محمدرضا سلطانی

6. کتاب کوچک مربیگری

یکی از بزرگترین نویسندگان در زمینه مربیگری کن بلانچارد آمریکایی است که فعالیت های بسیاری در این حوزه دارد و آثار او قابل ستایش هستند و قطعا می توانند اطلاعات با ارزشی را در اختیار شما بگذارند. کتاب کوچک مربیگری یک کتاب بیزینس کوچینگ بی نظیر است که صفات و خصوصیات یک مربی عالی را برای شما توصیف می کند و با آوردن مثال ها و نظرات زیادی تمام موارد را برای شما روشن می سازد تا بتوانید به موفقیت دست یابید. کن بلانچارد جزء نویسندگانی است که در آمریکا برنده ی جام طلایی شده است.

کتاب بیزینس کوچینگ کوچک مربیگری

7. کتاب بیزینس کوچینگ مربیگری به سبک بازی درونی

این کتاب بیزینس کوچینگ با نام  مربیگری به سبک بازی درونی ارزش بارها خواندن را دارد، با اینکه نویسنده آن تیموتی گالوی جز برترین نویسندگان نیست اما این کتاب بیزینس کوچینگ یکی از پر فروش ترین کتاب های او است و تفاوتش با بقیه کتاب های در این زمینه این است که تمام مطالبات تجربیات شخص نویسنده است و می تواند دید وسیع تری در مورد کسب و کار و آموزش بیزینس کوچینگ به شما بدهد.

کتاب بیزینس کوچینگ مربیگری به سبک بازی درونی نوشته شده توسط تیموتی گالوی و ترجمه منوچهر سلطانی

هر یک از این کتاب ها دانشی در زمینه کوچینگ به شما می دهد و شما با یادگیری و عمل به آن ها می توانید یا از کوچینگ به عنوان یک کسب و کار استفاده کنید و کسب درآمد کنید یا خودتان کوچ کسب و کار خودتان شوید. پیشنهاد می کنیم حتما این ۷ کتاب بیزینس کوچینگ را بخوانید و بر روی خودتان سرمایه گذاری کنید.

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سپاس از مطلب خوب و مفیدتان
    جزییات و نکات خوبی در مطلب متذکر شدید اما نکته ایی که مورد سوال هست این خواهد که :
    اگر مشاوره کسب و کار نجات را بررسی بفرمایید الویت داشتن مهارت بر مبنای بر توسعه شخصی است
    که این اطلاعات همواره متفاوت تعریف شده اند .
    علاو ه بر مشاوره کسب و کار نجات ، دکتر ویز ، ساکوراد ، الوبیز ، مجله بازده و … هم این تفاوت تعریف دیده میشود ، چرا ؟

دیدگاهتان را بنویسید