بیزینس کوچینگ چیست؟ چرا بیزینس کوچینگ برای کسب و کار از نان شب واجب تر است؟
بیزینس کوچینگ چیست؟ چرا بیزنس کوچینگ مهمترین دانش برای مدیران کسب و کار است؟
بیزینس کوچینگ – business coaching دانشی جدید و پر از اطلاعات اثر بخش برای هر کسب و کاری است که برای پیشرفت کسب و کار خود اهمیت قائل هستند. در این مقاله از مجموعه مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ قرار است هر آنچه نیاز است در مورد بیزینس کوچینگ بدانیم را، با هم بررسی کنیم و موانعی در کسب و کارمان که از طریق بیزینس کوچینگ قابل رفع است را بشناسیم.
بیزینس کوچینگ چیست و چگونه به جهان معرفی شد؟
بیزینس کوچینگ یک دانش نوین و فراگیر در جهان است که به مالکین کسب و کار ها کمک می کند تا کسب و کار خودشان را به شکل شگفت انگیر و حیرت آوری رشد و توسعه دهند. پس اگر مدیری نیاز به رشد و تعالی را در مجموعه خود احساس می کند باید به فکر داشتن این دانش ارزشمند باشد و یا از یک بیزینس کوچ استفاده کند.
به صورت کلی بیزنس کوچینگ همانند یک ابزار قدرتمند به مالک کسب و کار کمک می کند تا از نقاط ضعف مجموعه خود با خبر شود و هر چه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام کند. همچنین دانش کوچینگ به مدیران کمک می کند که نقاط قوت کسب و کار خود را بیش از گذشته تقویت کنند.
اما آیا کمک های کوچ ها به کسب و کار ها به همین دو مورد ختم می شود؟
در جواب باید گفت خیر. قطعا دانش بیزینس کوچینگ – business coaching مقوله ای فراتر از این دو مورد است. بیزینس کوچینگ به مالک کسب و کار کمک می کند بیش از هر چیز دیگری عملگرا شود.
بیزینس کوچینگ مالکین کسب و کار را عملگرا می کند.
بیزینس کوچ به مدیران کسب و کار کمک می کند کارهای ترسناک را لذت بخش کنند. همه ما از انجام دادن کار های سخت و یا حتی آسان پرهیز می کنیم و احتمالا این مشکل دلایل مختلف دارد.
کمترین کمکی که یک بیزینس کوچ به مدیران کسب و کار می کند نشان دادن مسیر درست برای انجام کار درست است و در مرحله دوم بیزینس کوچ به مدیر کسب و کار یادآوری می کند که در این مسیر تنها نخواهد بود و از سرمایه علمی و توانایی فنی کوچ کسب و کار در مسیر سخت پیش رو می تواند استفاده کند.
همیشه چالش هست اما بیزینس کوچ کمک می کند از چالش ها عبور کنیم
با کمک ابزارهای قدرتمند بیزنس کوچینگ میتوانید در کسب و کارتان مسیر رشد را سریعتر طی کنید. بیزینس کوچینگ به مدیران و صاحبین کسب و کار کمک می کند تا به اهداف و نقاط بهبود خودشان نگاهی عمیق تر و آینده نگرتر داشته باشند و حتی بتوانند درک و بینش بهتری از اهداف شخصی خودشان داشته باشند.
چگونه میتوانیم تفاوت یک متخصص بیزینس کوچینگ حرفه ای را با یک بیزنس کوچ مبتدی متوجه شویم؟
سایت ها و یا افراد بسیار زیادی در فضای مجازی و فضای حقیقی در زمینه بیزینس کوچینگ ادعاهایی دارند اما هنگام مراجعه به آنها، راه حل هایی بسیار کلی و عمومی به شما ارائه می دهند. این در صورتی است که شما نیاز به راهکارهایی انحصاری برای کسب و کارتان دارید زیرا وضعیت هر کسب و کاری متفاوت است و با یک راهکار کلی نمی توان تاثیر بسزایی در میزان فروش یا سود دهی داشت.
بیزنس کوچینگ افراد را متعهد میکند و به آنها انگیزه لازم برای انجام مراحل رشدشان را می دهد. کوچینگ مجموعه ای از بسیاری دانش ها است مانند : روانشناسی، مدیریت و رشد فردی
چرا باید به یک بیزنس کوچ مراجعه کنیم؟
اگر فکر می کنید که بیزینس کوچینگ تنها مناسب افراد شکست خورده یا کسب و کارهای نوپا است تصور اشتباهی از بیزینس کوچینگ دارید زیرا بیزینس کوچ – business coach می تواند حتی برای افراد موفق یا کسب و کارهای قدیمی نیز پیشرفت روزافزونی را به همراه داشته باشد.
اریک اشمیت، مدیرعامل سابق گوگل می گوید: استخدام بیزینس کوچ یکی از بهترین تصمیمات حرفهای من بوده، البته اعتراف میکنم که کار سخت و چالشبرانگیزی بود زیرا به عنوان مدیرعامل یک شرکت فوق العاده موفق که هر روز در حال پیشرفت و توسعه بود، نیازی به یک بیزینس کوچ در شرکت نمی دیدم تا این که روزی یکی از افراد هیئت مدیره مرا متقاعد کرد و در نهایت از نتیجه شگفتانگیز کوچینگ کسب و کار شگفت زده شدم.
حتی انسان های کاملا موفق مانند بیل گیتس یا استیو جابز نیز همواره در کنار خود یک بیزنس کوچ داشته اند که باعث رشد سریعتر و اصولی تر آنها شده است.
در فرآیند کوچینگ چه اتفاقی می افتد؟
مانند هر فرآیند کوچینگ دیگر بیزینس کوچ نیز قراردادی با مراجع منعقد می کند که تعهد می دهد در صورت انجام تمام اقدامات توسط مراجع در بازه زمانی مشخصی به اهداف مشخصی برسد و یکی از مهمترین وظایف مراجع این است که تمام اقدامات را انجام دهد و نتایج خود را به طور مرتب به بیزینس کوچ خود اطلاع دهد تا اگر مانع درونی یا بیرونی دارند به کمک کوچ اقدام به حل آن کنند.
اصلی ترین مخاطبین بیزینس کوچینگ چه کسانی هستند؟
دسته اصلی مخاطبین بیزینس کوچینگ افرادی هستند که قصد تغییر و پیشرفت دارند و می خواهند به اهداف والاتری برسند، توانایی تصمیم گیری بهتری داشته باشند و عملکرد و روابطشان را به سطح بالاتری ارتقاء دهند.
افرادی مانند: مدیران، صاحبین کسب و کار، صاحبین استارتاپ ها و کارآفرینان مخاطبین اساسی بیزینس کوچ ها هستند و بخشی از مراجعین متخصصین بیزینس کوچینگ را تشکیل می دهند.
آموختیم که بیزنس کوچینگ تنها برای افراد در شرف شکست و یا تازه کار نیست و حتی برای افراد موفق و صاحبین کسب و کارهای بزرگ نیز جز ضرورات است زیرا تسهیلگری هایی که یک کوچ در هر مجموعه ای انجام میدهد منجر به رشد و پیشرفت هرچه با کیفیت تر آن مجموعه خواهد شد.
با همراهی یک بیزینس کوچ قهرمان کسب و کارتان شوید.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و به شما پیشنهاد می کنیم دیگر مقالات آموزشی کوچینگ ما را نیز در اینجا بخوانید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.