فرهنگ بیزینس کوچینگ، مهم ترین عامل ترقی کسب و کار شماست

با سرمایه گذاری های بسیار می توان استارت اپ و کسب و کار جدید به راه انداخت اما از نقش فرهنگ بیزینس کوچ غافل نشوید.

در جریان ساخت این فرهنگ در سازمان با کمک ایده های خلاقانه می توان کسب و کارخود را در مسیر پیشرفت قرار داد و مدیری متبحر شد. از اتخاذ فناوری های توسعه یافته گرفته تا مثلا تاسیس دفتر در یکی از مکان های پر تردد.
این ها برای راه اندازی کسب و کار مناسب اند ولی کافی نیستند. در واقع مهم ترین سرمایه گذاری های شما بایستی معطوف به نیروی انسانی شرکت باشد. طبق تحقیقات انجام گرفته توسط موسسه ورک پلِیس، هشتاد و هفت درصد از مدیران کسب وکار اعلام کرده اند که حفظ رضایت کارکنان، مهم ترین الویت ان هاست. برخی دیگر افزایش دستمزدها، ارائه پورسانت و استفاده از نظریات مشاوران فنی را در راس برنامه های کاری خود قرار داده اند.

اما ضرورتی ندارد به عنوان مدیر حوزه کسب و کار، همه تلاش های خود را به کار گیرید تا کارکنان خود را از طریق پیشرفت های مالی خشنود کنید. فقط کافیست بر فرهنگ آموزش و یادگیری در سازمان خود سرمایه گذاری کنید.

مراحل اولیه

مراحل ابتدایی توسعه کسب و کار شما می تواند خسته کننده و گیج کننده باشد. ممکن است بیشتر توجهتان را به نحوه چیدمان صندلی ها، استفاده از صندلی های چرخ دار و یا ظروف قهوه خوری معطوف کنید، با این وجود،اختصاص زمان مناسب برای آموزش و کوچینگ کارمندان یک گام اساسی در ترقی و توسعه کسب و کارهاست. این کار نه تنها نشان دهنده ارزش گذاری اعضای تیم در شرکت شماست، بلکه درک جامعی از اهداف شرکت و نحوه ارتباط مستحکم تر با سایر اعضا در اختیار کارمندانتان قرار می دهد.

کوچینگ کارمندان

کوچینگ کارمندان همچنین باعث می شودخود را بیشتر درگیر کسب وکار کرده و از فعالیت های خود در شرکت شما، احساس رضایت داشته باشند. این ها به نوبه خود، نرخ گردش مالی را کاهش خواهند داد. طبق تحقیقات موسسه بین المللی کسب وکار، وقتی کارمندان شرکتی از پشتیبانی های آموزشی و فرصت های پیشرفته برخوردار نباشند، به احتمال زیاد دنبال کار در شرکت های دیگرخواهند بود.
سرمایه گذاری در توسعه برنامه کوچینگ کارمندان، کمک می کند تمارین و شیوه های استاندارد اتخاذ کنید. با داشتن یک برنامه جامع،خیلی راحت تر می توان عملکردهای کارمندان را ارزیابی نموده و نقاط ضعف و قدرت آن ها را شناسایی کرد. همه این ها منجر به افزایش تولید و رضایت مشتریانتان خواهند شد. بر اساس یافته های تحقیق، هفتاد درصد از مشتریان در صورتی که صاحبان مشاغل، خدمات حرفه ای و بی نقص ارائه دهند،حاضرند پول بیشتری پرداخت کنند. هرگونه سرمایه گذاری در مبحث کوچینگ، بایستی با افزایش درآمدهای خالص شرکت همراه باشد.
همانطور که می بینید، پیاده سازی فرهنگ آموزش و کوچینگ در همه حرفه های کسب و کار، هم به نفع سازمان و هم به نفع کارمندان سازمان می باشد. توصیه می کنیم تغییرات لازم برای پیاده سازی این فرهنگ را در خود ایجاد کنید. میپرسید چگونه؟ ما چند رهنمود در این باره آماده کرده ایم:

فرهنگ بیزینس کوچینگ و نقش معاشرت

1-تاکید دوباره بر معاشرت های سازمانی

بسیاری از سازمان ها هنوز هم معاشرتهای سازمانی را به صورت پروسه ای در نظر می گیرند که تنها برگه ای از اهداف سازمانی نوشته و آن را با سایرین به اشتراک بگذارند. در حقیقت، معاشرت های سازمانی به معنای اولین فرصت شما برای خوش آمدگویی به کارمندان و معرفی فرصت های شغلی پیشنهادی به آنهاست تا با اجرای وظایف تعریف شده بتوانند آرمان های سازمان را هرچه سریع تر بهبود دهند. زمانی که بیزینس کوچ ها و مدیران کسب و کار، پشتیبانی لازم از کارمندان جدید را به عمل بیاورند، سایر کارمندان هم دیدگاه های مثبتی به شغل خود خواهند داشت و وظایف خود را به نحو احسنت انجام می دهند. از طرف دیگر ، وقتی هیچ گونه حمایتی از کارکنان صورت نگیرد، کارمندان سازمان پس از دو الی چهار ماه شرکت را ترک خواهند کرد. در طول جلسات معاشرت های سازمانی، مدیران و بیزینس کوچ ها این اطمینان را به کارمندان جدید می دهند که تا حد امکان به تعهدات خود پایبند خواهند بود. این همچنین فرصتی عالی برای معرفی کارمندان جدید به کوچ هاست تا بتوانند از دیدگاه ها و ایده های آن بهره مند شده و مهارت های لازم را فرا بگیرند.

برنامه ریزی در فرهنگ سازمانی

2- زمینه ایجاد برنامه آموزشی رسمی برای تشکیل فرهنگ در سازمان

برنامه اموزشی جامع، نه تنها نوعی سرمایه گذاری در بین همه کارکنان و در هر سطحی از سازمان می باشد، بلکه نوعی سرمایه گذاری برای سازمان شماست تا بتوانید استعدادهای برتر را استخدام نمایید. سی و پنج درصد از کارکنان شاغل در کسب و کارهای بزرگ و کوچک ، معتقدند کوچینگ های حرفه ای و آموزش های روتین،یکی از مهمترین مزایایی است که یک سازمان می تواند به متقاضیان خود ارائه دهد .
همواره با بیزینس کوچ های تیم خود مشورت کنید تا موضوعات مهم آموزشی را تعیین کنند. به استخدام کارکنان جدید بیندیشید، جدول زمانی برای برگزاری دوره های آموزشی تخصیص داده و به دنبال روش هایی برای رفع نیازهای صنعتی در حال تغییر باشید.

فرهنگ سازمانی و همکاری

3- اجازه دهید کارمندان قدیمی تر به کارمندان جدید آموزش دهند

وقتی برنامه آموزشی خود را ایجاد کردید، همه تلاش های ممکن را برای به پیش راندن آن به کار بگیرید. فرصت های آموزشی به روز فراهم کنید و پروتکل ها ،فناوری و قوانین موجود را مدام تغییر داده تا به روز شوند. بهتر است کمک هزینه هایی را به کارمندان جدید اختصاص دهید تا بتوانند در دوره های آموزشی مورد نیاز سازمان ثبت نام کنند.
پس از این، فنون هزینه های کم همچون آموزش های متقابل، آموزش همکاران به یکدیگر و کوچ ها به کارمندان جدید را تجزیه و تحلیل نمایید. این می تواند به بهبود عملکرد کارکنان و پیشرفت های کاری آنها کمک کند. در پایان، فرصت هایی را ایجاد کنید تا کارمندان قدیمی تر شما بتوانند کارمندان جدید را در خصوص مسائل مهم شرکت آموزش دهند. با این کار، کارمندان؛ آماده کار در سازمان های بزرگ کسب و کار شده و می توانند تیم های خود را حتی در پروژه های بزرگ رهبری کنند. با این کار همه کارمندانتان از شغل خود احساس رضایت داشته و تعهدات بیشتری در قبال مسئولیت هایشان به سازمان خواهند داشت. گسترش فرهنگ بیزینس کوچینگ یکی از سودمندترین روش های کسب در آمد در کسب و کارهای بزرگ و کوچک می باشد. این فرهنگ هم اکنون در سازمان های تجاری بسیار معتبری به کار گرفته شده و مزایای بیشماری در بر داشته است. نظر شما چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید