درآمد فروش مبلمان
به دلیل افزایش تقاضای نسل جوان، فعالان صنعت مبلسازی در ایران نیز به تولید انواع مختلفی از مبلمان مشغول بودهاند و میزان زیادی از محصولات صنعت مبلمان را در بازار عرضه میکنند که همین امر میتواند عاملی برای مقرون به صرفه بودن قیمتها در بازار باشد که با افزایش سودآوری و درآمد فروش مبلمان همراه است.
میزان درآمد فروش مبلمان به دلیل میزان افزایش نیاز مردم جهت خرید محصولات این حوزه رخ داده است و خرید مردم از این محصولات به عنوان اثاثیهای برای دکوراسیون داخلی منزل تاثیر زیادی دارد.
در کنار بالا رفتن تقاضا مردم برای خرید مبلمان اداری، خانگی و تختها؛ طراحی منحصر به فرد بعضی محصولات دیگر نیز باعث شده است بازار مشاغل مرتبط با مبل رشد کرده و درآمد فروش مبلمان چشمگیر به نظر برسد.
یکی دیگر از عوامل موثر بر افزایش درآمد فروش مبلمان، ارائه به روزترین و جالبترین مدلها در بازار بوده که بر اساس سلیقه و خواست مشتری صورت گرفته است.
ورود به صنعت مبلمان، به چه افرادی و با چه مهارتهایی توصیه میگردد؟
تولید محصول، امری کاملا جذاب برای تمامی افراد به ویژه افراد خلاق بوده که با تولید ابزار و وسایلی جدید به این کار علاقه دارند، اما به همان اندازه یا بیشتر موانع و سختیهایی نیز در این مسیر موجود است.
از سادهترین مشکلات مشاغل مرتبط با مبل؛ میتوان به مواردی نظیر کم و کاستیهای قانون کار، مشکلاتی که تولیدکنندهها با کارگران دارند، عدم برخورداری مجوز در تولیدیها، گسترش ورود کالاهای وارداتی به بازار و عدم حمایت از سوی دولت اشاره کرد.
علیرغم تمامی دشواریهای این حرفه، در صورت علاقه به مشاغل مرتبط با مبل، توصیه میکنیم؛ نسبت به قبل خیلی جدیتر در ارتباط با این موضوع تفکر نمایید، زیرا در عین جذابیت، از ریسک بالا و میزان زیاد درآمد فروش مبلمان برخوردار است.
با تحقیق درباره تولید مبل متوجه خواهید شد که این فرآیند طی مراحلی طی شده و معمولا افراد با کار در مبل فروشی به عنوان فروشنده، سپس نسبت به تاسیس فروشگاه مبلمان اقدام نموده و در آخر به تولید آن مشغول میشوند.
در مراحل بعدی افراد با اقدام در ارتباط با ثبت شرکت و برند شخصی خود که تنها به صورت تجربی امکانپذیر است، وارد بازار کار در صنعت مبلسازی در ایران میشوند. طی کردن این مراحل و رسیدن به موفقیت در مشاغل مرتبط با مبل تنها از طریق کسب تجربه در این حرفه امکانپذیر بوده و معمولا افرادی که سرمایهگذاری در این کار را برای ورود انتخاب کردهاند، با شکست مواجه شدهاند.
تمام مطالب گفته شده در این بخش مرتبط با مهارتهای فردی بوده که شما به منظور مدیریت بهتر یک مجموعه به عنوان مدیر نیز بایستی از یک سری مهارتها برخوردار باشید.
به منظور رشد مهارتهای خود جهت مدیریت بهتر فروشگاه یا کارگاه تولیدی مبلی که دارید، میتوانید از مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی استفاده نمایید.
اداره یک تولیدی مبلمان نیازمند چند حرفه و مهارت مختلف است که استخدام یک یا چند نفر، به عنوان طراح مجموعه تولیدی مبل شما یکی از این موارد است. بخشی از حاصل درآمد فروش مبلمان به عنوان ماهیانه یا کارمزد میتواند به طراحان مجموعه پرداخت گردد. علاوه بر این امکان دورکاری یا فروش طرحها نیز برای طراحان امکانپذیر است.
همچنین مجموعه تولیدی مبل شما به منظور ساخت کلاف مبلمان نیازمند پرسنل نجاری بوده، در فعالیت برش کاری ودوخت روکش مبل نیز پرسنل خیاطی، برای زیر کار و رویه کوبی کلاف نیز نیازمند پرسنل رویه کوبی میباشد.
مسئول خرید، انباردار، حسابدار، فروشنده و کارگر از موارد دیگری هستند که شما برای استخدام در مجموعه تولیدی مبل خود نیاز خواهید داشت.
میزان درآمد بخشهای مختلف تولید مبل
1) میزان درآمد تولیدکننده
میزان درآمد فروش مبلمان در بخش تولید، به مقدار زیادی مرتبط به وضعیت بازار و فضای رقابتی در آن میباشد. همچنین با برآورد درصد سود فروش مبل خود میتوانید هزینههای پرداختی جهت حقوق پرسنل، هزینه اجاره و.. را در نظر گرفته و سود نهایی خود را محاسبه کنید.
2) میزان درآمد فروشگاه مبل
میزان درآمد فروش مبلمان در صورت تأسیس فروشگاه به مکان ارائه دهنده نمایشگاه مبلمان شما بستگی داشته و مواردی همچون ارائه محصولاتی بروز با رقابتیترین قیمتها، سابقه کار و نوع تبلیغات شما نیز از عوامل تاثیر گذاربر درآمد حاصل از یک فروشگاه مبلمان میباشد.
3) میزان درآمد فروشنده مبلمان
درآمد حاصل از کار در مبل فروشی به عنوان فروشنده، به صورت درصدی بوده؛ به گونهای که با دریافت یک حقوق ثابت، طبق توافقات بین طرفین، میزان درصدی سود در نظر گرفته میشود که با میزان فروش بیشتر، شما نیز سود بیشتری دریافت خواهید کرد و این موضوع در مورد فروش کمتر نیز صدق میکند.
4) میزان درآمد طراح مبل
شما به عنوان یک طراح مبل مطابق با مهارتهایی که دارید، حقوق خواهید گرفت و به دلیل کپیبرداری مدل مبلمان راحتی که اخیرا از سوی تولیدکنندگان اتفاق افتاده است، درآمد کمی داشته و برای مبلمان استیل، طراحی از درآمد خوبی برخوردار است.
5) میزان درآمد تعمیر مبل
اشخاصی که تعمیرات مبل را حرفه کاری خود انتخاب کردهاند، افرادی ماهر و کاربلد هستند که خودشان با نجاری، رویه کاری و خیاطی مبلمان آشنایی دارند و با راهاندازی یک کارگاه تعمیرات مبلمان؛ ماهانه درآمد خوبی کسب خواهند کرد.
6) میزان درآمد حمل مبل
این شغل نیز، کار پر درآمدی بوده که شاید تنها با در اختیار داشتن یک وانت و انجام حمل و نقل مبلمان، بتوانید درآمد خوبی را کسب نمایید.
7) میزان درآمد حسابدار
همچنین رسیدگی به امور مالی از مهمترین موارد در هر حرفهای بوده که صنعت مبلمان در ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، بنابراین نمایشگاه و فروشگاههای مبلمان زیادی به منظور بررسی میزان درآمد فروش مبلمان مجموعه خود و رسیدگی به پرداخت بدهیها، حسابداری را استخدام میکنند که از درآمد خوبی نیز برخوردار است.
8) از دیگر مشاغل مرتبط با مبل میتوان به مواردی مانند کار در بخش نجاری، خیاطی و رویه کوبی مبل اشاره کرد که در هر سه مورد، موثرترین عوامل بر میزان درآمد؛ سرعت عمل شخص در انجام کار، میزان مهارتهای فرد و مقدار سفارشهایی که بایستی روزانه تحویل دهد، میباشند.
شما به منظور برآورد میزان درآمد فروش مبلمان خود و بررسی هزینهها نیازمند توانمندیهایی در امر بازاریابی و فروش هستید که جهت تقویت اطلاعات خود در این زمینه و کسب موفقیت در فروش مبلمان خود میتوانید با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی ارتباط برقرار نمایید و مشاوره بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید