مشکلات مدیریت فروشگاه مبلمان

بدون شک مدیریت فروشگاه مبلمان کمی سخت‌تر از مدیریت سایر فروشگاه‌ها می‌باشد. یکی از تفاوت‌هایی که در مدیریت فروشگاه مبلمان با سایر فروشگاه‌ها وجود دارد؛ بزرگ بودن، حجیم بودن و همینطور سنگین بودن اکثر محصولات فروشگاه مبلمان‌تان است که این حجیم بودن اجناس شما موجب می‌شود تا بیش از یک نفر جهت جا به جا کردن اجناس شما پس از هر خرید و فروش نیاز باشد.

اما این تنها بخش کوچکی از مشکلاتی مدیریت فروشگاه مبلمان است که شما می‌توانید داشته باشید. مشکلات مدیریت فروشگاه مبلمان پس از تاسیس فروشگاه مبلمان را می‌توان به صورت کلی در پنج دسته طبقه‌بندی نمود که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

طبقه‌بندی انواع مشکلات مدیریت مجموعه مبلمان

1) مدیریت فروشندگان و خریداران

شما به عنوان مدیر یک فروشگاه می‌دانید که ممکن است از چندین فروشنده محصول خریداری کنید، در حالی که فقط به یک نفر محصولات‌تان را می‌فروشید و برعکس آن نیز ممکن است؛ یعنی محصولات‌تان را به چندین فروشنده به فروش برسانید.

یکی از مشکلات مدیریت فروشگاه مبلمان، در واقع مدیریت چنین خرید‌ها و فروش‌هایی است که باید بدانید فروش به صورت محموله‌ای، سختی‌ها و مشکلات بیش‌تری را به همراه دارد و شما به عنوان مدیر فروشگاه بعد از تاسیس فروشگاه مبلمان، می‌بایست چنین مشکلی را حل کنید.

در واقع شما به راه حلی نیاز دارید تا این مشکل فروشگاه مبلمان که به نوعی مدیریت صحیح خرید و فروش در فروشگاه می‌باشد را حل نمایید.

2) نظارت بر موجودی فروشگاه

مبلمان‌های بزرگ ممکن است با روش‌های نوین استفاده از بارکد عرضه نشوند، در حالی که مبلمان‌های کوچک‌تر می‌توانند از این طریق عرضه شوند.

این تفاوت در طرق عرضه ممکن است در مدیریت فروشگاه مبلمان و موجودی‌های آن اختلال ایجاد کند که بدین منظور شما می‌توانید موجودی فروشگاه را از زمان سفارش کالا‌ها تا زمان فروش اجناس لیست‌بندی کرده و از این روش در بهبود مدیریت فروشگاه مبلمان‌تان استفاده کنید.

نظارت بر موجودی فروشگاه از وظایف مدیریت فروشگاه مبلمان

در صورت فهرست‌بندی وسایل خریداری شده و فروخته شده؛ شما اجناسی را گم نخواهید کرد و در صورت عدم تطابق این دو لیست با هم، می‌توانید درباره کم یا زیاد بودن لیست خود تحقیق بیش‌تری داشته باشید.

3) نظارت بر عملکرد کارکنان فروشگاه

یکی از کار‌هایی که مدیریت فروشگاه مبلمان نمی‌بایست انجام دهند، نظارت دقیق بر روی کارکرد کارکنان فروشگاه مبلمان است.

اگر کارکنان فروشگاه شما به صورت کمیسیون کار می‌کنند، شما می‌بایست بر روی عملکرد آن‌ها نظارت داشته باشید تا مطمئن شوید میزان بهره وری مناسبی را ارائه می‌دهند یا خیر و طبق آن، حق کمیسیون کارکنان را پرداخت نمایید.

4) سفارش اقلام تخصصی در مجموعه فروش مبلمان

گاه ممکن است مردم سفارشات خاصی را در مورد مبل‌ها داشته باشند و این سفارشات می‌تواند در مورد رنگ، طرح و اندازه‌های مختلف باشد و رسیدگی به این نوع سفارشات، جزء وظایف مدیریت فروشگاه مبلمان است.

شما می‌توانید بدون توجه به سفارشات تخصصی، هر روز به وسیله مدیریت صحیح و فرآیند مناسب، این کار را به شیوه‌ای صحیح و یکپارچه انجام دهید و مشکل مدیریت فروشگاه مبلمان را بهبود ببخشید.

5) مدیریت ضمانت‌هایی مانند بیمه و گارانتی اجناس

همانطور که می‌دانید اکثر اقلام گران قیمت از جمله مبل، دارای ضمانت نامه‌هایی هستند که می‌توانند شامل بیمه و یا حتی گارانتی باشند.

یکی از وظایف مدیریت فروشگاه مبلمان این است که به وسیله اتصال به سیستمی بدین شکل، ضمانت‌هایی را مدیریت نموده و در صورت لزوم، آن‌ها را فسخ و یا تمدید کند و حتی در صورت ضرورت، تمامی ضمانت‌های مشتریان را نیز پیگیری نماید.

وجود رابطه مستحکم میان خریداران و مدیریت فروشگاه مبلمان در میزان خرید و فروش چنین فروشگاهی بسیار موثر است و با مدیریت صحیح پنج آیتم مذکور، شما می‌توانید این روابط را استحکام ببخشید.

اشتباهات رایج مدیریت فروشگاه در صنعت مبلمان

علاوه بر موارد بالا چندین اشتباه رایج در مدیریت فروشگاه مبلمان وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم و از این پس سعی بر جلوگیری از این موارد داشته باشید.

1) عدم برخورداری از برنامه‌ای مناسب

اکثر فروشندگان بدون برنامه‌ریزی و تحقیق درباره اجناسی که قصد فروش دارند، اجناسی را خریداری می‌کنند که درواقع این یک اشتباه بسیار بزرگ و رایج است.

شما باید برای تمامی کالا‌هایی که برای فروشگاه خود خریداری می‌کنید؛ برنامه‌ریزی داشته باشید تا در آینده نه چندان دور دچار مشکلات نشوید.

حتی شما می‌بایست درباره تمامی کالا‌هایی که فروش نرفته‌اند نیز برنامه‌ریزی داشته باشید تا در آینده از طرف این گونه موارد، مورد بحران قرار نگیرید.

2) عدم وجود تعهد به آموزش

فقدان یا عدم نوین بودن آموزش خرید و فروش، یکی از مشکلات مدیریت فروشگاه مبلمان است. در واقع شما به عنوان مدیر یک فروشگاه مبلمان وظیفه دارید به فروشندگان و کارکنان خود درباره این کسب و کار آموزش دهید و در حقیقت شرح شغل و فرایند‌های آن؛ اولین قدم برای ایجاد یک برنامه آموزشی است.

مقالات آموزشی در وبسایت محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی به عنوان آموزشی نوین در این زمینه، بدون شک بهترین راهنمای شما برای مدیریت خوب فروشگاه مبلمان خواهد بود.

باید توجه داشته باشید که آموزش به فروشندگان و کارکنان، کمک می‌کند تا آن‌ها بهتر بتوانند خریداران را راهنمایی نموده و این خود موجب بهبود فروش در فروشگاه مبلمان می‌شود.

3) عدم اندازه‌گیری مقیاس‌های کوچک

اکثر فروشندگان مبلمان نتایج بزرگ که با اعداد بزرگ و معیار‌های کلی سر و کار دارند را اندازه‌گیری کرده و از اعداد کوچک غافل می‌شوند.

مدیریت فروشگاه مبلمان موظف است تا با بررسی اعداد کوچک، مشکلات دیگر را درک نموده و کمک به بهبود این اعداد و در نتیجه بهبود بیش‌تر اعداد بزرگ‌تر گردد.

در واقع شما نمی‌توانید چیزی را که اندازه‌گیری نمی‌کنید، بهبود بخشیده و به دلیل برطرف‌سازی مشکلات و کسب سود بیش‌تر؛ شما موظف به توجه به تمامی ارقام کوچک و بزرگ می‌باشید.

4) عدم داشتن استراتژی برای کسب و کار

اکثر افراد استراتژی را فقط در ارتباط با نحوه تبلیغ و یا چنین این موارد می‌دانند، اما این دیدگاه اشتباه است.

اولین نکته استراتژی در کسب و کار مبلمان، چگونگی درگیر‌سازی مشتریان است؛ ولی این تنها نکته نیست، زیرا علاوه بر نحوه برخورد با مشتریان؛ نحوه برخورد با کارکنان فروشگاه مبلمان نیز بسیار مهم و تاثیر‌گذار است.

بدین ترتیب ما، برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی را پیشنهاد می‌کنیم که علاوه بر ارائه راهکار‌هایی صحیح در مدیریت فروشگاه مبلمان، شما را در عدم گرفتاری به نتایج زیان بار این اشتباهات نیز راهنمایی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید