علت ورشکستگی فروشگاه مبلمان

شاید با تحقیق درباره تولید مبل و تاسیس یک فروشگاه در این زمینه، عوامل زیادی را به عنوان عوامل موفقیت‌آمیز در فروش مبلمان بشناسید که ورشکستگی فروشگاه مبلمان نیز یکی از مهم‌ترین مسائل در این زمینه می‌باشد.

عوامل تاثیر‌گذار بر ورشکستگی در صنعت مبلمان

ورشکستگی فروشگاه مبلمان از مهم‌ترین مسائلی است که افراد بایستی در راه‌اندازی فروشگاه خود در نظر داشته باشند و اگر صاحب یک فروشگاه در صنعت مبل‌سازی هستید، پیشنهاد می‌کنیم این موارد را مطالعه نمایید تا بدانید آیا در خطر ورشکستگی قرار گرفته‌اید یا خیر؟

در نظر داشته باشید تمام این عوامل سبب ورشکستگی در مشاغل مرتبط با صنعت مبلمان در ایران می‌شوند و پیروی از توصیه‌های لازم به صورت تضمینی سبب موفقیت کسب و کار شما می‌شود.

1) سرمایه اولیه کافی نیست

یکی از مهم‌ترین عوامل در ورشکستگی‌ها برای هر بیزنسی پول بوده و صنعت مبل‌سازی در ایران نیز از این قاعده مستثنی نمی‌باشد. به عنوان اولین مسئولیت، تخمین میزان پول مورد نیاز برای راه‌اندازی فروشگاه مبلمان، اداره کردن میزان هزینه‌ها و نگهداری آن در سطحی خوب؛ ضروری می‌باشد.

طبق گفته یکی از اساتید تجارت، نورمن اسکاربورو؛ عدم وجود سرمایه کافی و فقدان آن می‌تواند آغازی برای حرکت مارپیچ نزولی باشد که جلوگیری از آن برای شما امکان‌پذیر نیست.

برآورد سرمایه از راه های جلوگیری از ورشکستگی فروشگاه مبلمان

پس یکی از مهم‌ترین عوامل ورشکستگی فروشگاه مبلمان، عدم وجود پول به اندازه کافی بوده و بهترین راهکار برای این مشکل؛ داشتن پلن مناسبی برای تخمین میزان پول مورد نیاز قبل از تأسیس فروشگاه می‌باشد.

2) جریان نقدینگی ضعیفی دارید

یکی دیگر از عوامل موثر بر سقوط فروش مبلمان، عدم به کار‌گیری خوب نقدینگی بوده که در صورت عدم جبران هزینه‌ها و مخارج دیگر باعث این امر می‌شود. اسکاریورو معتقد است؛ نقدینگی تنها آیتم با ارزش در کسب و کار است.

3) برنامه‌ریزی منسجمی ندارید

یکی از علل مهم جریان ضعیف نقدینگی و عدم کافی بودن سرمایه اولیه، نبود یک برنامه صحیح می‌باشد؛ بنابراین عدم وجود یک برنامه صحیح می‌تواند به طور غیر مستقیم بر ورشکستگی فروشگاه مبلمان شما تاثیر می‌گذارد.

چینش یک برنامه صحیح، نیازمند هفته‌ها و حتی ماه‌ها تلاش است که در یک برنامه کاری منسجم؛ در نظر‌گیری همه امور مالی، بازاریابی، رشد و موارد خاصی دیگر؛ ضروری می‌باشد.

عقاید و نظرات شما تنها در صورت پیشروی با یک برنامه صحیح؛ کارساز خواهد بود و در غیر این صورت جز هدر رفتن سرمایه شما، نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.

4) تفاوتی با دیگر فروشگاه‌ها ندارید

اسکاربورو معتقد است؛ صاحبان کسب و کار‌های زیادی فعالیت کاری خود را مشابه دیگران انجام داده و صاحبان تجارت زیادی را به اطمینان از وجود ویژگی منحصر به فرد و متفاوتی نسبت به سایر رقبا تشویق نموده است.

امروزه با حضور برند‌های بزرگ در صنعت مبل‌سازی در ایران، شما باید بتوانید برای تاسیس فروشگاه مبلمان خود از همان ابتدا‌ ایده‌هایی منحصر به فرد را اجرایی نمایید و در کسب و کار خود، متفاوت از سایر رقبا عمل کنید.

5) استراتژی ضعیفی در بازاریابی دارید

به منظور درک مشتریان و علت حضور آن‌ها در فروشگاه خود، ملزم به توسعه استراتژی‌های بازاریابی هستید که اطمینان از تاثیر سیستم بازاریابی به کار گرفته شده در فروش مبلمان شما ضروری می‌باشد که همین سبب تمایز شما از دیگر رقبا خواهد شد.

با مطالعه این مطلب دیگر هیچ احتیاجی به نگرانی در ارتباط با گسترش سیستم بازاریابی نخواهید داشت، چرا که محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی مقالات آموزشی مرتبط با صنعت مبل‌سازی در ایران و چگونگی موفقیت در آن دارد که به شما مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.

6) انعطاف‌پذیری لازم را ندارید

برای صاحبین یک کسب و کار کوچک، کسب و کاری با میزان بالا نقدینگی و تعداد زیاد کارمندان؛ رقیبی بزرگ محسوب می‌گردد و در این فرآیند هرگز انعطاف‌پذیری را فراموش نکنید.

بنابراین سعی کنید برای جلوگیری از ورشکستگی فروشگاه مبلمان خود در روند کاری؛ مطابقت در کالا، نوع فعالیت و توسعه فرآیند‌های بازاریابی خود را به گونه‌ای ادامه دهید که امکان رقابت با گروه‌های بزرگ‌تر برای شما فراهم گردد.

7) روند کاری خود را نادیده گرفته‌اید

از دیگر عوامل ورشکستگی فروشگاه مبلمان شما می‌تواند کند و آهسته پیش رفتن روند کاری باشد که بدین منظور بایستی از ارائه حمایت و خدمات دهی از سوی شما و کارمندان‌تان اطمینان یابید.

8) اموری که در آن تخصص ندارید را انجام می‌دهید

ضمن برخورداری از ذکاوت و هوش لازم برای صاحبین کسب و کار‌ها، مدیریت یک فروشگاه مبلمان دارای پیچیدگی‌هایی می‌باشد. از انجام کار‌ها به صورت منفرد خودداری کرده و در این صورت انتظار انجام کاری کامل و بی‌نقص را نداشته باشید.

با تاسیس فروشگاه مبلمان، شما ملزوم به افزایش دانش و آگاهی در این زمینه و توسعه توانمندی های‌تان هستید تا بتوانید از ورشکستگی فروشگاه مبلمان خود جلوگیری نمایید که در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم از یک فرد متخصص مشورت بگیرید.

همچنین در زمان وجود فعالیت‌های حقوقی حتماً برای کار‌های خود به وکیلی با تجربه مراجعه نموده تا به خوبی مشکلات شما را برطرف نماید. داشتن یک وکیل ماهر در امور تجاری و بازرگانی خصوصاً در جلوگیری از ورشکستگی فروشگاه مبلمان نیز توصیه می‌گردد.

9) نیروی انسانی خوبی ندارید

شاید در خیلی از کسب و کار‌های مبلمان نظیر فروش و تولید آن، پرسش اصلی مدیران، چگونگی امکان ورشکستگی علیرغم رعایت تمامی قوانین باشد؛ اما جالب است بدانید تمامی اصول گفته شده برای مدیران در کنار استفاده از بهترین کارمندان، اتفاق می‌افتد.

نیروی انسانی مناسب برای جلوگیری از ورشکستگی فروشگاه مبلمان

بنابراین برای آنکه ورشکستگی فروشگاه مبلمان خود را از قبل مهار سازید، بهتر است در استخدام کارکنان خود در تمامی بخش‌های مرتبط کسب و کار خود، میزان دانش، آگاهی و مهارت آن‌ها را در این حرفه سنجیده و در صورت لزوم تقویت نمایید.

10) کسب و کار شما رشد کنترل نشده دارد

ورشکستگی فروشگاه مبلمان می‌تواند به دلیل رشد بیش از حد نیز اتفاق بیفتد، به گونه‌ای که در صورت عدم تطابق میان تولید محصول شما یا ارائه خدمات و نیاز بازار، ممکن است دچار ورشکستگی در فعالیت خود شوید.

بنابراین هرگز از آنچه که برنامه‌ریزی کرده بودید، فراتر نروید و تنها مطابق آنچه که مد نظرتان بود پیش روید و اطمینان یابید که کنترل رشد کسب و کار شما هرگز از دستتان خارج نشده است.

به منظور جلوگیری از ورشکستگی فروشگاه مبلمان و کسب نتیجه بهتر در فروش خود، پیشنهاد می‌کنیم از طریق برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی شرایط را مهیا سازید.

دیدگاهتان را بنویسید