آموزش کوچینگ چیست؟

باورهای اشتباه در مورد آموزش کوچینگ

از باورهای اشتباهی که در زمینه آموزش کوچینگ وجود دارد این است که افراد تصور می‌کنند برای اینکه کوچ موفقی باشند صرفاً کافی است مهارت کوچینگ را در حد عالی بلد باشند.

مشکل بسیاری از کوچ‌ها این است که صرفاً مهارت‌های پایه و مدل‌های کوچینگ را یاد گرفته‌اند و چیز زیادی در مورد اداره و رشد کسب‌وکارشان نمی‌دانند.
از جمله اینکه چطور مراجعان جدید پیدا کنند، چطور خدماتشان را به افراد معرفی کنند، چطور کارهایشان را به دیگران برون‌سپاری کنند و چطور کارها را طوری سیستم‌سازی کنند که بدون نیاز به حضور خودشان انجام شود.

ترسیم چشم انداز برای آموزش کوچینگ

ترسیم چشم انداز

شما باید آنچه را که می‌خواهید یاد بگیرید را، به یک چرای بزرگ وصل کنید، یعنی آنچه را که می خواهید بیاموزید را به هدف نهایی بزرگتان ربط دهید، در واقع به هدف اصلی خود که برای آن چشم انداز ترسیم کرده اید، مرتبط کنید. تصور کنید که پس از دیدن آموزش کوچینگ چه هدفی دارید.

مثلا اگر برای یک امتحانی مجبور هستید، موضوعی را یاد بگیرید، فکر کنید با یادگیری آن موضوع، چه چشم اندازی برای شما عملی می شود. در این صورت حتی اگر آن موضوع را دوست نداشته باشید، با علاقه می‌خوانید و یاد می گیرید. و یا اگر در زمینه راه اندازی بیزینس، باید یک سری مهارت‌هایی مثل، برندینگ، مارکتینگ، فروش و… را یاد بگیرید، ممکن است این‌ها بسیار زمان‌بر، خسته کننده و خارج از محدوده ی علاقه تان باشد، ولی اگر به هدف و چشم انداز نهایی تان و یا همان چرایی بزرگ پشت پرده، نگاه کنید و به نتایجی که از به دست آوردن این مهارتها در آخر حاصل می شود، فکر کنید، یادگیری این تکنیک ها بسیار آسان و خوشایند خواهد بود.

بسیاری از افراد هستند که، به خاطر یک موضوع جالبی که اطراف خود می‌بینند و یا حرفایی از اطرافیان می‌شنوند یا بعلت مد شدن، یک موضوع به سراغ آن می‌روند تا یک کاری یا زبانی یا رشته ای را یاد بگیرند، ولی به دلیل اینکه، یک چرایی پر رنگی، پشت سر این موضوع نیست و آنرا به هدف بزرگتری نمی‌توانند، وصل بکنند و نمی‌توانند این یادگیری را، به چشم انداز آینده شان ربط دهند، خیلی زود آن را رها می کنند و جدی نمی‌گیرند.

برای آموزش کوچینگ تمرین کنید

تمرین کنید

تمرین، برای یادگیری عمیق هر مهارت و دانشی، تا حد استادی، نیاز به صرف زمان روزانه به مدت طولانی بر روی آن مهارت و دانش است.

با صرف زمانی که هر وقت توانستم، انرژی داشتم، حسش را داشتم و… نمی توان به یک یادگیری عمیق و موثر دست پیدا کرد. مثلا برای یادگیری یک بیزینس، اگر بخواهیم مهارتی بیاموزیم، باید مطالعه، اجرای تکنیک ها و استراتژی مارکتینگ را به صورت روزانه و مستمر انجام دهیم و در این مورد خیلی ها هرچند علاقه دارند و به هدف نهایی هم می توانند ربط دهند،ولی وقتی تمرین مستمر و پیگیر نداشته باشند، یک پای قضیه می لنگد.

برای مثال، من در هر مهارتی که توانستم موفق شوم و به سطح بالای آن دست یافتم، این کار را ادامه دادم، چه در مورد یادگیری زبان های خارجی و یا بحث های بیزینس، رشد شخصیتی، مباحث کوچینگ و… حالا شما هم باید توجه کنید که، تمرین روزانه در حیطه هایی که قصد دارید، در آن مسلط شوید انجام دهید.

زمان مشخص برای آموزش کوچینگ

برای یادگیریتان زمان مشخص تعیین کنید.

مثلا من این آموزش کوچینگ را، در این بازه زمانی مشخص کسب یاد می گیرم و به پایان می رسانم. وقتی زمان‌بندی مشخصی داشته باشید و این را در دفتر کار روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه شما تعریف کنید. آن زمان شما می توانید، آرام آرام به آن نزدیک شوید، بنابراین داشتن بازه زمانی مشخص، برای افزایش سرعت یادگیری بسیار مهم است. حالا من از شما می‌خواهم، به این پنج نکته اساسی توجه کنید و از همین امروز در یادگیری، هر دانش، تکنیک و مهارتی که درگیر آن هستید، به کار ببرید. من به شما قول می دهم که، سرعت یادگیری تان به طور شگفت انگیزی افزایش پیدا می کند.

 

برای آموزش در هر زمینه به دنبال متخصص در آن زمینه بروید. اگر قصد بیزینس کوچ شدن دارید و آموزش پذیر نیز هستید به شما دوره جامع هوش سیستم سازی را پیشنهاد می کنم که پس از دیدن این آموزش کوچینگ می توانید تبدیل به یک کوچ بسیار موفق شوید. مدرس این دوره بیزینس کوچ حرفه ای، محمدرضا سلطانی است که سال ها در این زمینه تجربه کسب کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید