سندرم تنبلی اجتماعی و راهکار های آن

سندرم تنبلی اجتماعی، نقص شخصیت نیست بلکه فقط یک عادت است.

در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی راهکارهای غلبه بر سندرم تنبلی اجتماعی می پردازیم.

ما تمایل داریم رفتارهای منفی را با مرور بیش از حد آن ها تداوم بخشیم و آن ها را به ذهنیت هایی تبدیل کنیم که در رفتارهای ما تأثیر می گذارند. به عنوان مثال، ممکن است بگوییم من بی نظم هستم، خیلی جاه طلب هستم یا تنبل هستم.

بیایید به تنبلی به عنوان مثال نگاه کنیم. تنبلی یک اختلال شخصیتی نیست. تفکر تنبل، مانند هر تفکر دیگری، می تواند از بین برود. تنبلی چیزی نیست که ما با آن به دنیا آمده باشیم. این رفتاری است که در طول مسیر زندگی آموخته ایم.

برای اینکه ذهنیت مثبتی داشته باشیم، باید بر موانعی مانند عادت های بدی که آموخته ایم غلبه کنیم.

سندرم تنبلی اجتماعی چگونه کاهش می یابد؟

همانطور که تنبلی را آموختید، می توانید به خود بیاموزید که سخت کوش باشید. با رعایت این سه دستورالعمل، تنبلی را با بهره وری بالا جایگزین کنید:

از عادت های پیشین خود دست بردارید

شما تنبل نیستید، فردی هستید که عادات کسل آوری را پذیرفته اید. شروع کنید که عادت خود را فقط به شکل یک رفتار ببینید، رفتاری که می توانید تغییر دهید. برای شروع باید 7-8 ساعت خوابیدن، ورزش منظم و رعایت تغذیه سالم را تمرین کنید تا از انرژی کافی برخوردار شوید.

اول عمل کنید، سپس پاداش دهید

هنگامی که زنگ ساعت به صدا در می آید، برخیزید و به لیست کارهای روزانه خود نگاه کنید. تنها اگر تمام کارهای روزانه خود را به طور کامل انجام داده اید، با دراز کشیدن روی مبل، روشن کردن تلویزیون یا چک کردن پیام ها، به خود پاداش دهید.

بهره وری و عملکرد بالای خود را تجسم کنید

در تصویر سازی، صحنه های خاص و کلیدی را برجسته کنید، مانند بلند شدن به منظور انجام کارهای اولیه در روز، حفظ انرژی در میانه روز و پایان به موقع کارها در انتهای روز. اطمینان حاصل کنید که در تجسم خود احساس مثبتی را که ناشی از مولد بودن است، وارد کنید.

مطمئناً تغییر سندرم تنبلی اجتماعی به انجام کارهایی با بهره وری و سخت کوشی زیاد نیاز دارد.

عدم اشتیاق به کسب و کار و لیست گسترده کارهای انجام شده، تنها برخی از مواردی هستند که می توانند در تمایل شما به انجام کارها اختلال ایجاد کنند.

ما همه این اصول را در اینجا پوشش می دهیم و به شما می گوییم چگونه سندرم تنبلی را متوقف کنید تا بتوانید بهره وری بیشتری داشته باشید.

چگونه بر تنبلی غلبه کنیم؟

چگونه می توانم تنبلی را متوقف کنم؟ پاسخ سوال ممکن است آنطور که انتظار دارید آسان و راحت نباشد. حتی افرادی با بهره وری بالا نیز گاهی اوقات در انجام کارها تعلل می کنند.

در اینجا نکاتی وجود دارند که به شما کمک می کنند سندرم تنبلی خود را کاهش دهید و بهره وری را افزایش دهید.

1- اهداف خود را قابل مدیریت کنید

تعیین اهداف غیر واقعی می تواند منجر به فرسودگی شغلی شود. فرسودگی شغلی می تواند باعث خستگی، از دست دادن علاقه و انگیزه فرد شود.

با تعیین اهداف کوچکتر و دست یافتنی تر، از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری کنید.

با بهره بردن از توصیه های محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، خواهید توانست اهداف بزرگ خود را به اقدامک های قابل انجام تبدیل کنید.

2- از خود انتظار نداشته باشید که کامل باشید

کمال گرایی در حال افزایش است و آسیب های روانی متعددی را به دنبال دارد.

یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که در طول سال های متمادی، کمال گرایی افزایش یافته است. محققان خاطرنشان کردند: “جوانان با محیط های رقابتی تر، انتظارات غیرواقعی تر و والدین مضطرب و کنترل کننده تر از نسل های قبل روبرو هستند.”

این افزایش کمال گرایی باعث می شود افراد بیش از حد نسبت به خود و دیگران انتقاد کنند. همچنین منجر به افزایش افسردگی و اضطراب می شود.

3- به جای انتقادات از بازخوردهای مثبت استفاده کنید

گفتگوی منفی با خود می تواند تلاش های شما را برای انجام کارها در هر جنبه ای از زندگی از بین ببرد. این که به خود بگویید فردی تنبل هستید، نوعی انتقاد است.

با ارائه ی بازخورد مثبت، می توانید صدای درونی منفی خود را متوقف کنید. به جای این که بگویید: “به هیچ وجه نمی توانم این کار را انجام دهم” ، بگویید: “من تمام تلاش خود را می کنم تا این اتفاق بیفتد.”

4- استراتژی ها و برنامه های عملیاتی ایجاد کنید

برنامه ریزی برای نحوه انجام کار می تواند رسیدن به آن را آسان تر کند. در مورد اینکه چقدر زمان، تلاش و عوامل دیگر برای رسیدن به هدف و ایجاد یک برنامه عملی لازم است، واقع بین باشید. داشتن برنامه، اعتماد به نفس ایجاد می کند که می تواند به شما کمک کند حتی اگر در طول راه با مانعی برخورد کردید، آن را رفع کنید.

5- از نقاط قوت خود استفاده کنید

زمانی را در نظر بگیرید که می خواهید اهداف خود را تعیین کنید یا برای انجام یک کار آماده شوید. بررسی کنید که نقاط قوت شما چیست؟ سعی کنید آن ها را در جنبه های مختلف به کار بگیرید تا به شما در انجام کارها کمک کنند. تحقیقات نشان داده است که تمرکز بر نقاط قوت، بهره وری، احساسات مثبت و مشارکت در کار را افزایش می دهد.

6- دستاوردهای خود را در طول مسیر تشخیص دهید

ارزیابی تجارب و دستاورد های خود می تواند به شما انگیزه دهد تا به کار خود ادامه دهید. تمام دستاوردهای خود را، چه در محل کار و چه در خانه، بنویسید. این یک راه عالی برای افزایش اعتماد به نفس و مثبت اندیشی است. این راهکار به گذر از سندرم تنبلی اجتماعی، کمک شایانی می کند.

7-از دیگران کمک بخواهید

بسیاری از مردم معتقدند که درخواست کمک، نشانه ضعف است. اما باید بدانند که درخواست کمک نکردن می تواند شما را برای شکست آماده کند. یک منبع معتبر در سال 2018، دریافت که افرادی که از همکاران خود کمک نمی خواهند، از شغل خود ناراضی هستند و سطح عملکرد آن ها پایین تر است. آن ها همچنین مورد استقبال کمتری از سوی کارفرمایان خود قرار می گیرند.

درخواست کمک، شانس موفقیت شما را افزایش می دهد و به شما کمک می کند با دیگران ارتباط برقرار کنید و شوق و انگیزه تان افزایش پیدا کند.

با کمک شبکه سازی از طریق بیزینس کوچینگ خواهید توانست دایره ارتباطات خود را افزایش دهید.

کمک کردن و سندرم تنبلی

 

8- از حواس پرتی پرهیز کنید

در سندرم تنبلی، همه ما حواس پرتی های مخصوص خود را داریم که وقتی تمایل نداریم کاری را انجام دهیم به آن ها روی می آوریم.

راه هایی را بیابید تا به حواس پرتی های خود دسترسی کمتری داشته باشید. این می تواند به معنای یافتن یک مکان آرام برای انجام کار، مانند کتابخانه یا یک اتاق باشد.

9- کارهای خسته کننده را سرگرم کننده کنید

ما تمایل داریم از مشاغلی که به نظر خسته کننده هستند اجتناب کنیم اما می توانیم آن ها را لذت بخش تر کنیم. با گوش دادن به موسیقی یا پادکست یا ردیاب تناسب اندام حین انجام کار، خواهید دید چقدر کالری می سوزانید یا چقدر انرژی دریافت می کنید.

10- به خودتان پاداش دهید

به پایان رساندن یک کار به خودی خود پاداش است، اما برخی از افراد توسط پاداش های خارجی تشویق می شوند. به کارهای انجام شده ی خود فکر کنید. پایان یک پروژه بزرگ را با یک شب بیرون رفتن جشن بگیرید.

با به کار گیری موارد فوق خواهید توانست از سندرم تنبلی خود خارج شوید و مسیر موفقیت را بپیمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی سایر عوامل تاثیرگذار در بهره وری، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید