10 نکته برای بهبود مهارت های سخنرانی در جمع

سخنرانی در جمع

در بخشی از این مقاله، تسلط بر مبانی ارتباطات، ما استراتژی هایی را برای بهبود نحوه برقراری ارتباط به اشتراک گذاشتیم.

در بخش دو، ما نحوه استفاده از این تکنیک ها را در هنگام تعامل با همکاران و سرپرستان در محل کار بررسی کردیم. برای قسمت سوم و آخر این مقاله نکاتی را در مورد سخنرانی در جمع ارائه می دهیم که به شما کمک می کند اضطراب شما را کاهش دهد، افسانه ها را از بین ببرد و عملکرد شما را بهبود بخشد.

در اینجا 10 نکته برای سخنرانی در جمع وجود دارد:

1. عصبی بودن طبیعی است. تمرین و آماده سازی نیاز است.

همه افراد برخی واکنشهای فیزیولوژیکی مانند ضربان قلب و لرزش دست را احساس می کنند. این احساسات را با این مفهوم که عملکرد ضعیفی از خود نشان می دهید یا خود را گول بزنید، مرتبط نکنید. بعضی اعصاب خوب است. هجوم آدرنالین که باعث تعریق شما می شود همچنین هوشیارتر و آماده می شود تا بهترین عملکرد را داشته باشید.

بهترین روش برای غلبه بر اضطراب، آماده سازی، آماده سازی و آماده سازی موارد دیگر است. وقت بگذارید و چندین بار یادداشت های خود را مرور کنید. بعد از اینکه با مطالب راحت شدید، خیلی تمرین کنید. صحبت های خودتان را نوار ویدئویی کنید، یا یکی از دوستان خود را برای انتقاد از عملکرد خود دعوت کنید.

2. مخاطب خود را بشناسید. سخنرانی شما درباره آنهاست، نه شما.

قبل از شروع به ساخت پیام خود، در نظر بگیرید که پیام برای چه کسانی در نظر گرفته شده است. تا جایی که می توانید در مورد شنوندگان خود بیاموزید. این به شما کمک می کند تا انتخاب کلمات، سطح اطلاعات، الگوی سازمانی و بیانیه انگیزشی خود را تعیین کنید.

3. مواد خود را در بهترین روش برای دستیابی به هدف خود سازماندهی کنید.

چارچوبی برای سخنرانی خود ایجاد کنید. موضوع، هدف کلی، هدف خاص، ایده اصلی و نکات اصلی را بنویسید. اطمینان حاصل کنید که در 30 ثانیه اول توجه مخاطب را به خود جلب کنید.

4. بازخورد ها را تماشا کنید و با آن سازگار شوید.

تمرکز خود را بر روی مخاطب قرار دهید. واکنش های آنها را بسنجید، پیام خود را تنظیم کنید و انعطاف پذیر بمانید. ارائه یک سخنرانی کنسرو شده تضمین می کند که توجه فداکارترین شنوندگان را از دست می دهید یا آنها را گیج می کنید.

5.  بگذارید شخصیت شما از طریق آن بیاید.

خودتان باشید، در هر نوع ارتباطی شروع به صحبت نکنید. در صورت درخشش شخصیت شما اعتبار بهتری ایجاد خواهید کرد و مخاطبان شما اگر بتوانند شما را به عنوان یک فرد واقعی ببینند به گفته های شما اعتماد خواهند کرد.

6. استفاده از طنز

در ارائه خود حکایتی خنده دار تزریق کنید و مطمئناً توجه مخاطب خود را جلب خواهید کرد. مخاطبان به طور کلی در سخنرانی لمس شخصی را دوست دارند. یک داستان می تواند آن را فراهم کند.

سخنرانی در جمعیت زیاد

7. از رو بخوانید مگر اینکه مجبور باشید.

خواندن از یک اسکریپت یا اسلاید باعث می شود ارتباط بین فردی شکسته شود. با حفظ ارتباط چشمی با مخاطب، تمرکز خود را بر روی خود و پیام خود حفظ می کنید. یک طرح اجمالی مختصر می تواند حافظه شما را آهسته کند و شما را در انجام وظیفه نگه دارد.

8. از صدا و دستان خود به طور موثر استفاده کنید. حرکات عصبی را کنار بگذارید.

ارتباط غیر کلامی بیشتر پیام را حمل می کند. تحویل خوب توجه را به خود جلب نمی کند، بلکه درعوض ایده های گوینده را به وضوح و بدون حواس پرتی منتقل می کند.

9. توجه را در آغاز کار و پایان کار به خود جلب کنید.

آیا از شنیدن سخنرانی با عنوان “امروز من قصد دارم در مورد X با شما صحبت کنم” لذت می برید؟ اکثر مردم اینطور نیستند. درعوض، از یک آمار حیرت انگیز، یک حکایت جالب یا یک نقل قول مختصر استفاده کنید. سخنرانی خود را با یک خلاصه و یک جمله محکم که مخاطب شما مطمئناً به خاطر می آورد، به پایان برسانید.

10. به صورت خردمندانه از فایل های صوتی و تصویری استفاده کنید.

افراد زیادی می توانند ارتباط مستقیم با مخاطب را قطع کنند، بنابراین از آنها کم استفاده کنید. آنها باید محتوای شما را تقویت یا روشن کنند یا توجه مخاطب شما را جلب و حفظ کنند.

ارتباط خوب هرگز کامل نیست و هیچ کس انتظار ندارد که شما کامل باشید. با این وجود قرار دادن زمان لازم برای آماده سازی به شما در ارائه سخنرانی بهتر کمک می کند. ممکن است نتوانید کاملاً اعصاب خود را تکان دهید اما می توانید یاد بگیرید که آنها را به حداقل برسانید.

یادگیری مهارت های کوچینگ می تواند شما را در سخنرانی ها و برقراری ارتباط نیز حرفه ای تر کند. برای یادگیری مهارت های کوچینگ و بیزینس کوچینگ در کنار بیزینس کوچ حرفه ای، محمدرضا سلطانی با ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید