مدیریت مجموعه‌های مبلمان

بررسی عملکرد مدیریت مجموعه‌های مبلمان

مدیریت، عنصر اصلی در ارتباط انسانی هزینه دار با مشتریان در صنعت مبلمان خواهد بود. کارکنان فروشگاه مبلمان باید رابطه موثر با مشتری داشته باشند و در ارائه اطلاعات مفید به مشتری، نهایت تلاش خود را به کار بگیرند.

مدیریت فروشگاه مبلمان یعنی اداره‌ کننده و تصمیم گیرنده اصلی؛ پس شخص مدیر باید با تصمیم‌گیری‌های درست و عالی خود، به هدف فروشگاه که فروش مبلمان و اداره عالی فروشگاه است، برسد.

مدیر باید تمام تلاش خود را با اتخاذ ترفند‌های فروش مبلمان به کار ببرد تا فروش را که پاشنه آشیل هر کسب و کاری از جمله صنعت مبل است، افزایش دهد. شما می‌توانید با مراجعه به مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی نسبت به فراگیری ترفند‌های فروش اقدام نمایید.

عملکرد مدیریت در مجموعه‌های مبلمان

فروشگاه‌ها چشم‌ امید تولیدکنندگان صنعت مبل هستند، پس مدیریت فروشگاه باید کارآمد بوده و ارتباط خوبی با تولیدکنندگان عرصه تولید مبل داشته باشد. شخص مدیر با مدیریت صحیح کارکنان فروشگاه؛ راه‌هایی برای فروش محصولات خود بایستی پیدا کند. در مدیریت فروشگاه سه عامل اصلی سرعت، دقت و کیفیت باید مورد تاکید قرار بگیرد.

اگر این شخص، اصول اخلاقی را به درستی رعایت کند و اخلاق حرفه‌ای را نیز سرلوحه کار خود و در مراتب پایین‌تر کارکنان فروشگاه قرار دهد، در میان مردم از اعتبار و آبرو برخوردار خواهد شد. رعایت اصل انصاف و عدالت نیز بسیار پر اهمیت خواهد بود، باید با مشتری به گونه‌ای برخورد شود که دوست دارد با به عنوان یک مشتری برخورد شود.

بنابر توضیحات بالا مدیریت فروشگاه از پیچیده‌ترین نوع مدیریتی در میان بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر فعال در بازار است که بر چهار اصل استوار خواهد بود:

1) خدمات ارائه شده به مشتری

2) نحوه معامله‌های تجاری

3) نمایش و ارائه مبلمان

4) ارتباط محکم و موثر با مشتری

معماری و دکوراسیون فروشگاه‌های مبلمان

مدیریت فروشگاه بایستی دکوراسیون فضای داخلی فروشگاه مبلمان را به گونه‌ای انجام دهد که مشتری احساس رضایت از فضا فروشگاه داشته باشد. از جمله ویژگی‌هایی که در ساختار پلانی از پلان‌های یک فروشگاه مبلمان قابل استفاده بوده؛ شفاف‌سازی، استفاده از جدا‌کننده سبک، رنگ‌بندی درست و تنوع محصولات خواهد بود.

البته به معیار‌های روانشناسی مانند ایجاد صمیمت، امنیت و شور و هیجان نیز بایستی در فضای فروشگاه مورد توجه قرار گیرد. رنگ‌ها تاثیر عمیقی بر همه افراد می‌گذارند، اگر زبان رنگ را مدیر فروشگاه مبلمان به درستی متوجه شود؛ مطمئنا ترفندی از ترفند‌های فروش مبلمان برای او محسوب خواهد شد.

نکته مورد توجه دیگر نورپردازی است که از طریق منبع طبیعی خورشید و مصنوعی به دست خواهد آمد. در این امر مدیریت فروشگاه باید به نور پردازی عمومی، نور پردازی موضعی و نورپردازی متمرکز توجه داشته باشد. پخش موزیک و ایجاد محیط زیبا از دیگر نکاتی هستند که فرد در بخش مدیریت فروشگاه باید مد نظر قرار دهد.

وضعیت فروشگاه مبلمان

گاهی مدیران فروشگاه‌های مبلمان، چاره‌ای ندارند تا کالای اندکی را در انبار خود نگه دارند و در مقابل نقدینگی و پول در حساب داشته باشند.

با توجه به دوران رکود در بازار؛ اگر مدیر از نرم‌افزار‌های حسابداری‌ای که در میزان فروش ماهانه، فروش کم یا زیاد یک محصول، وضعیت انبار و میزان بدهی را مشخص می‌کند، بهره ببرد؛ با وجود این داده‌ها تصمیم به یک حراج خیلی محدوده گرفته و با رساندن میزان سرمایه نقدی تا حد مطلوب، تصمیم عاقلانه‌ای گرفته است.

وظایف مدیریت در آموزش و یادگیری

مدیریت فروشگاه مبلمان هزینه زیادی را صرف تجهیزات الکترونیک، ویترین و مسائل دیگر خواهند کرد. از دیگر هزینه فروشگاه استخدام نیرو و حفظ آن‌ها است که تمامی این هزینه برای فروش بیش‌تر محصولات خواهد بود.

آموزش و یادگیری از وظایف مدیریت مجموعه‌های مبلمان

افراد برای کار در مبل فروشی باید مورد آموزش قرار بگیرند؛ زیرا اعتبار و وجهه فروشگاه را خواهند ساخت. افراد ابتدا زمانی که برای کار در مبل فروشی مراجعه کردند، اصول اولیه و ارزش‌های مهم فروشگاه همچون احترام به مشتری را باید به آن‌ها آموخت. شخص فروشنده باید جنس محصولات مبلمان را دقیق بررسی کرده، کاربرد آن را بشناسد و اطلاعات دقیق به مشتریان فروشگاه ارائه دهد.

رقابت در بازار

شما به عنوان مدیریت فروشگاه باید هوشمندانه برخورد کنید. اطلاعات دقیقی از اینکه چرا مشتری به سمت رقبا شما برای خرید جذب می‌شود را به دست بیاورید و تمامی تلاش خود را برای موفقیت فروشگاه خود به کارببندید. اگر بازار را به درستی بشناسید و هوشمندانه رفتار کنید، وجود بازار و رقیب را جدی بگیرید؛ شک نکنید که موفق خواهید شد.

انبار فروشگاه

براساس نیاز جامعه پیش روید، مدیریت فروشگاه باید دقیق رصد کند که مشتری و مخاطب خواهان چه نوع اجناسی است، متناسب با سلیقه او فروشگاه و انبار خود را تکمیل کند و اگر براساس نیاز جامعه و مشتری اقدام به فروش محصول کنید، مطمئن باشید که موفق خواهید شد.

کنترل موجودی در فروشگاه مبلمان

مدیریت فروشگاه بایستی از محصولات ارائه شده به مشتری داده‌های دقیقی داشته باشد. در تعریف کنترل موجودی آمده است که محصول موجود در یک فروشگاه با توجه به زمان، مکان، کیفیت، تعداد و هزینه برای مشتری به موقع تدارک داده شود. حال مدیر باید از این فن نگهداری کالا در سطح مطلوب کاملا آگاهی داشته باشد.

افزایش کانال‌هایی جهت فروش

اگر در بخش مدیریت فروشگاه مبلمان، سرمایه لازم برای ایجاد یک شعبه دیگر را ندارید، از رسانه‌های اجتماعی کمک بگیرید. در این رسانه‌های مجازی، کانال‌ فروش آنلاین برای فروشگاه خود راه‌اندازی کنید و اقدام به فروش مبلمان نمایید. مدیریت در عصر حاضر در هر حوزه کاری از جمله فروش مبلمان، نیازمند آگاهی دقیق از دیجیتال مارکتینگ و استفاده از آن می باشد.

مدیریت نقدینگی

دانستن این مطلب که کار شما در مدیریت فروشگاه مبلمان بدون نقدینگی هیچ خواهد بود را همیشه در ذهن داشته باشید. پول و نقدینگی به مانند خون و جریان داشتن آن در رگ‌های شما است.

کنترل نقدینگی از مسئولیت های مدیریت

از میزان فروش محصولات اطلاع دقیق داشته باشید، متناسب با بودجه خود برنامه‌ریزی کنید و اختلاف میان دخل و خرج فروشگاه را ماهانه مورد بررسی قرار داده تا دچار کمبود نقدینگی نشوید.

رقابت با دوام

شما به عنوان مدیر فروشگاه پس از در نظر گرفتن استراتژی فروشگاه خود، به دنبال ایجاد یک بازار رقابتی بادوام بروید. مزیت این بازار این است که شما در آن حضور طولانی داشته و امکان رقابت سالم با رقبای خود را خواهید داشت.

شما به دور خود و مشتریان حصاری می‌کشید و اجازه ورود رقبا را با ارائه کالا باکیفیت، خدمات پس از فروش و از همه مهم‌تر فروش محصول مورد نیاز مشتری ایجاد کرده و اجازه حضور دیگر رقبا را برای رقابت با فروشگاه خود نخواهید داد. بدین صورت حضور خود و فروشگاه خود را در بازار تثبیت کرده و در طولانی مدت به سود دهی خواهید رسید.

شما می‌توانید برای مدیریت بهتر مجموعه، با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی ارتباط برقرار نموده و در این زمینه مشاوره‌های لازم را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید