راهکارهای استخدام بازاریاب

استخدام بازاریاب

بازاریاب، نقش بسیار مهمی در ارائه ی نمونه کارها و محصولات شرکت دارد.

علاوه بر این، استراتژی های بازاریابی را برای ارتقای محصول انجام می دهد پس استخدام بازاریاب برای هر سازمان امری بسیار مهم است.

در این مقاله ی آموزشی محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، علل استخدام یک بازاریاب حرفه ای در کسب و کار و مزایای آن را بررسی می کنیم.

وقتی محصولی در بازار عرضه می شود، تبلیغ آن به یک کار بزرگ برای سازمان تبدیل می شود. متقاعد کردن مشتریان در مورد کیفیت محصول نسبت به برند های دیگر تا حدودی کار سختی است. برای این منظور، یک سازمان به تیمی از بازاریابان نیاز دارد که نیازهای مصرف کنندگان را درک کنند، محصول را در بازار ارائه دهند و به تیم فروش کمک کنند تا فروش موفقی را تجربه کنند.

به مرور زمان، نقش بازاریابان نیز تا حد زیادی افزایش یافته است. پیش از این، یک فرد، بازاریابی را با ایجاد روابط با کارآفرینان و معرفی محصولات فیزیکی شروع می کرد. با به کارگیری این استراتژی های نوین، یک بازاریاب می تواند مجموعه ای از مشتریان را مورد هدف قرار دهد.

بنابراین، کارآفرین باید همزمان با اینکه به دنبال پر کردن موقعیت های مختلف بازاریابی باشد، عوامل زیر را نیز در نظر بگیرد.

1- از بازاریاب برای یک نقش خاص استفاده کند

از آنجا که هدف قرار دادن مشتریان و مصرف کنندگان از طریق اینترنت آسان تر می باشد، بنابراین، این به نفع شرکت است که از افرادی استفاده کند که در بازاریابی آنلاین مهارت دارند. به طور عمده، کارآفرینان از این استراتژی استفاده می کنند و بنابراین، متخصصان بازاریابی را بر اساس نیازهای شغلی مختلف استخدام می کنند.

2- بازاریاب است که فروش را فعال می کند

به غیر از تبلیغ محصول برای شرکت، بازاریاب نقش مهمی در افزایش تعداد فروش نیز دارد. در قدم اول، یک متخصص بازاریاب، پیوندی از مصرف کنندگان ایجاد می کند، اطلاعات مشتریان بالقوه را با توجه به نیازهای آن ها جمع آوری می کند و آن را به فروشنده منتقل می کند.

جمع آوری اطلاعات حتی برای مطالعات و مقایسه های بعدی بسیار مفید هستند و بدین ترتیب، دستیابی به فروش آسان تر می شود.

این داده ها، وابستگی متقابل بین بازاریابان و فروشندگان را برای دستیابی به اهداف شرکت نشان می دهند.

3-  یک بازاریاب خوب، به موقع وارد عمل می شود

با ظهور محصولات و شرکت های جدید در بازار، ایجاد ارزش افزوده برای سازمان اهمیت بسزایی دارد. از این رو، یک کسب و کار باید همیشه با مشتریان خود در ارتباط باشد و در مواقع مناسب محصولات خود را تبلیغ کند.

چرا باید برای کسب و کار خود، بازاریاب استخدام کنید؟

استخدام بازاریاب زمان مورد نیاز شما را برای توسعه کسب و کار آزاد می کند. بدون یک برنامه بازاریابی دقیق، حیات کسب و کار نیز در خطر قرار می گیرد.

۳ مهارت که هر بازاریاب باید داشته باشد

1- بداند چگونه می تواند تجربه کاربر را بهبود بخشد

یکی از اساسی ترین مهارت های موجود در جعبه ابزار هر بازاریابی، دانستن نحوه بهبود تجربه کاربر است.

هرچه تجربه مصرف کنندگان از محصول یا خدمات شما بهتر باشد، احتمال خرید مجدد آن ها بیشتر است.

2- خلاقیت داشته باشد

بازاریاب ایده آل شما باید بتواند کمپین های فوق العاده ای را ایجاد کند، بدون این توانایی، شما مشتریان بالقوه را شگفت زده نخواهید کرد و روند بازاریابی شما ثابت خواهد ماند.

3- در شبکه های اجتماعی مهارت داشته باشد

یک بازاریاب باید به زبان رسانه های اجتماعی مسلط باشد. این بدان معناست که از تمام محتواهای مرتبط رسانه های اجتماعی، آگاهی داشته باشد. یک بازاریاب، رسانه های اجتماعی را در بسترهایی مانند فیس بوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست دنبال می کند.

نکاتی که به شما کمک می کند تشخیص دهید که به چه نوع بازاریابی نیاز دارید:

مشتریان خود را بشناسید

دانستن اینکه مشتریان شما چه کسانی هستند به شما کمک می کند تا نحوه دسترسی به آن ها را پیدا کنید. بسیاری از شرکت ها به دنبال مدیران بازاریابی هستند که تجربه بازاریابی B2B یا بازاریابی B2C را دارند زیرا با استراتژی ها متفاوت عمل می کنند.

رقبا را تجزیه و تحلیل کنید

رقبای شما از چه تکنیک های بازاریابی در کمپین های خود استفاده می کنند؟ آیا در شبکه های اجتماعی فعال هستند؟ آیا آن ها در گوگل رتبه بالاتری از شما دارند؟ به تمام استراتژی های بازاریابی رقبای خود نگاه کنید و آنچه را که آن ها انجام می دهند را با آنچه که در حال حاضر انجام می دهید، تجزیه و تحلیل کنید. آیا فرصتی می بینید که بتوانید از آن استفاده کنید؟

به منظور تجزیه و تحلیل کاربردی تر، کسب اطلاعات با استفاده از ترفند های موجود در بیزینس کوچینگ، کمک شایانی به شما خواهد کرد.

استراتژی های لازم را برنامه ریزی کنید

استراتژی های بازاریابی فعلی خود را به خوبی ارزیابی کنید. آیا با استخدام مدیر بازاریابی یا یک آژانس بازاریابی می توان کمبود ها را جبران کرد؟ این زمینه های قابل بهبود را مشخص کنید و مطمئن شوید که هرکسی را که برای مدیریت کمپین بازاریابی خود استخدام می کنید، تجربه ی کافی  را برای پر کردن شکاف های کسب و کار دارد.

استخدام نیروی بازاریابی داخلی

همانطور که در بالا ذکر شد، مهارت های زیادی برای یک بازاریاب موفق مورد نیاز است، اما تقریباً غیرممکن است که یک نفر در همه آن ها متخصص باشد. اگر می خواهید یک بازاریاب داخلی استخدام کنید، باید بر یافتن بازاریابی متمرکز شوید که اطلاعات وسیعی در زمینه های مختلف بازاریابی دارد اما در مهارت هایی که کسب و کار شما به آن بیشتر نیاز دارد، تخصص دارد.

بازاریابان درون سازمانی

کارمندان بخشی از تیم اصلی شما هستند تا شرکت، برند و صنعت شما را به طور غیر مستقیم تبلیغ کنند. آن ها باید احساس مالکیت بر کسب و کار شما را داشته باشند زیرا آن ها به طور استراتژیک با سایر بخش ها در جهت دستیابی به اهداف تجاری شما همکاری می کنند.

استخدام نیروی بازاریاب مستقل(فریلنسر)

اگر بودجه لازم برای استخدام یک کارمند تمام وقت را ندارید، استخدام بازاریاب مستقل، بهترین و اغلب مقرون به صرفه ترین گزینه است.

مزایای استخدام بازاریاب مستقل

یک فریلنسر معمولاً به صورت قراردادی یا بر اساس پروژه کار می کند. آن ها نیازی به مزایا یا زمان تعطیلات ندارند و بسیاری از آن ها مقرون به صرفه تر از آژانس های تبلیغاتی یا استخدام کارمند داخلی هستند.

معایب استخدام بازاریاب مستقل

یک فریلنسر ممکن است تمام مهارت های لازم برای تکمیل تیم بازاریابی شما را نداشته باشد. این که آن ها در قسمت های مختلف به صورت پروژه ای کار کنند، اثربخشی آنچه یک تیم یا کارمند تمام وقت می تواند انجام دهد را محدود می کند. علاوه بر این، آن ها اغلب با چندین مشتری کار می کنند، بنابراین ممکن است آن ها 100٪ توجه خود را جلب کار شما نکنند.

در نهایت، استخدام بازاریاب یکی از اساسی ترین و مهم ترین وظایف کارفرما می باشد که از طریق آن اطلاعات مفیدی را از مشتریان خود بدست خواهد آورد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و بررسی عمیق تر این حوزه، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید