شیوههای نوین بازاریابی در صنعت مبلمان

بازاریابی فروش مبلمان، در بازار رقابتی به وجود آمده بسیار پر اهمیت است، به گونهای که بازاریابی شکل سنتی خودش را تقریبا از دست داده و به سمت شکل نوین حرکت کرده است.
تغییر شیوه و شکل بازاریابی در ایران نیز صدق میکند، به گونهای که بازاریاب مبلمان برای فروش محصول و جذب مشتری بیشتر، به سوی بسترهای الکترونیک و استفاده از این بستر روی آوردهاند که در این مقاله در رابطه با این موضوع بیشتر توضیح خواهیم داد.
بازاریابی نوین
مفهوم مارکتینگ در تعریف ساده ولی در اجرا بسیار سخت و پیچیده است و برای تبدیل به یک بازاریاب موفق راههای بسیاری را باید طی کرد. بازاریابی فروش مبلمان در واقع یک شیوه کاملی است که تمامی برندهای در ارتباط با صنعت مبلمان با مشتری و مخاطب خود ارتباط برقرار خواهند کرد.
نتیجه این رابطه را در فروش مبلمان از طریق برنامهریزی، خلاقیت در شیوه آن و استفاده از تکنولوژی میتوان دید و بعد به تجزیه و تحلیل آن پرداخت.
تفاوت بازاریابی نوین و سنتی
ست گادین نویسنده و کارآفرین مشهور معتقد بود که بازاریابی نوین شامل ابداع و نوآوری است. از این رو بسیاری از این طرز تفکر استقبال کردند و تیمهای خود را در این زمینه به سمت ابداع و توسعه محصول معطوف ساختند.
در بازاریابی فروش مبلمان در روش سنتی؛ تولیدکننده، محصول خود را در پشت دربهای بسته تولید و بعد به مشتری ارائه میداد.
اما در فروش مبلمان به روش نوین مارکتینگ، بازاریابی مبلمان قبل از خلق محصول شروع میشود و در تمام مدتی که محصول تولید میشود؛ عمل تغییر و تحول آن را دنبال میکند. تفاوت دیگر در این دو شکل از بازاریابی فروش مبلمان، وجود دادهها در تعیین اهداف و شیوه اجرای این فرایند است.
در گذشته به دست آوردن داده و اطلاعات از مشتریان مبلمان امری سخت و طاقتفرسا بود، گاهی حتی صرفه اقتصادی نیز به دنبال نداشت.
ولی در روش بازاریابی فروش مبلمان به شکل نوین، بازاریاب مبلمان از طریق اینترنت و شبکههای اجتماعی به جمعآوری اطلاعات میپردازد و سپس آنها در اختیار تولیدکننده قرار داده، تولیدکننده بر اساس آن اطلاعات به دنبال راههای برای افزایش فروش مبلمان خواهد رفت.
انواع بازاریابی نوین
برای درک هر چه بهتر از مدل نوین این فرآیند به خصوص در بازاریابی فروش مبلمان در صنعت مبلمان، ابتدا باید انواع آن را به درستی بشناسیم که شامل موارد زیر است:
الف) نوع بازاریابی پارتیزانی
در شیوه پارتیزانی یا چریکی در بازاریابی فروش مبلمان، فرد از شیوه و روشهایی برای فروش مبلمان بهره میبرد که در عین خلاقانه بودن، نامتعارف و غافلگیرکننده است.
این امر ویژگی بارز و کلیدی این شیوه است. مزیت غیرمنتظره بودن روش فروش مبلمان منجر به خنده، گریه و شوک از سوی مخاطب خواهد شد. این نوع از مارکتینگ کمک بسیاری به تبلیغ کسب و کارها به خصوص در صنعت مبلمان شده است.
ب) نوع بازاریابی ویروسی
در این روش، تولیدکننده مبلمان از ارتباط با مشتری خود در مارکتینگ فروش مبلمان کمک میگیرد. او اطلاعات لازم را مشتری خود میدهد، مشتری و مخاطب پیام او را به دیگران منتقل میکند.
فرض کنید شما مبلی را از یک تولیدکننده خریدهاید و از این خرید خود نیز بسیار راضی بودید. حال با انتقال دادن همین مسئله به دوستان و آشنایان خود، آنها را ترغیب به خرید مبل از آن تولیدکننده خواهید کرد.
ج) نوع بازاریابی شبکهای
در این روش شرکت محصول خود را بدون تبلیغ و واسطه به فروش میرساند. به این شکل که مشتری پس از خرید در صورت تمایل اقدام به مارکتینگ برای شرکت میکند و سود خوبی هم دریافت میکند. این شیوه در بازاریابی فروش مبلمان نیز از سوی تولیدکننده برای افزایش فروش مبلمان انجام میشود.
د) نوع بازاریابی حسی
در این روش حس، تصور، قضاوت و رفتار خریدار تاثیر میگذارد و شما به عنوان یک بازاریاب مبلمان در فروش مبلمان، احساسات مخاطب خود را تحت تاثیر قرار داده، ادراک و تصورات و حتی رفتار او را تحت تاثیر قرار میدهید. این روش در واقع هم ذهن هیجانی مصرفکننده و هم ذهن شناختی او را مورد هدف قرار میدهد.
ه) نوع بازاریابی اینترنتی
این روش نیز از زمانی که اینترنت به بخش جدایی ناپذیر زندگی انسان تبدیل گشت، بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. در روش اینترنتی فروش مبلمان، ایمیل و شبکههای اجتماعی به تبلیغ محصول و در نهایت فروش آن منجر میشود.
اصول بازاریابی نوین
فعالیت بازاریابها در هر حوزه به خصوص بازاریابی فروش مبلمان در صنعت مبلمان بر اصولی استوار است که باید به درستی رعایت شوند. این اصول شامل نیاز، خواسته، تقاضا، محصول، مبادله و فروش است. نیاز، خواسته و تقاضا بشر منجر به تولید محصول میشوند، سپس بازار رقابتی برای ایجاد مبادله و فروش محصول شکل میگیرد.
برای اطلاع بیشتر از چگونگی به کارگیری اصول بازاریابی میتوانید به مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی مراجعه نمایید.
اهمیت برقراری ارتباط با مشتری
این اصل در مارکتینگ نوین پذیرفته شده است که ما باید توقعات مشتری از خود را بپذیریم و به نوعی تسلیم شویم. تسلیم شدن به معنی جا زدن نیست، بلکه به معنی تلاش بیشتر بر شناخت از مشتری از طریق ایجاد یک رابطه قوی و محکم و تولید محصولی مناسب با توقع او است که در فروش مبلمان نیز صدق میکند.
اهمیت استفاده از رسانههای اجتماعی
با توجه با استفاده زیاد از اینترنت در دنیا امروز از سوی مردم، استفاده از رسانههای اجتماعی در مارکتینگ نوین یک امر کاملا ضروری و واجب است.
با ورود به شبکههای اجتماعی به عنوان یک بازاریاب مبلمان و تبلیغ و تولید محتواهای جذاب در این عرصه، اقدام به فروش محصولات شرکت تولید خود کنید و موفق باشید.
مزیتهای بازاریابی نوین
هر شیوهای در این فرآیند معایب و مزایا خود را دارد. به دلیل گسترش اینترنت و استفاده آن از سوی مردم بسیاری از شرکتها برای فروش محصول به فضای اینترنت ورود کردهاند و به تبلیغ محصولات خود میپردازند. از مهمترین مزیتهای مارکتینگ نوین میتوان به این موارد اشاره کرد:
دادههای به دست آمده از این روش قابل اندازهگیری است و از این دادهها در به دست آوردن اطلاعاتی از مشتری و ایجاد رابطه با او میتوان کمک گرفت.
هزینه بسیار ارزان شیوه نوین نسبت به نوع سنتی آن، از مزیت پر اهمیت در آن محسوب میگردد. همچنین شیوه نوین این فرآیند روشی ساده و کاربردی است.
برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزنس کوچ تخصصی نیز میتواند راهنمای خوبی برای آشنایی بیشتر شما با این شیوههای نوین بازاریابی باشد و سبب فروش بیشتر مبلمان شود.
دیدگاهتان را بنویسید