سیستم سازی کسب و کار نابودگر این 2 مشکل است

حل مشکلات کسب و کار با سیستم سازی

سیستم سازی کسب و کار مدتی است که روز به روز در حال گسترش میان صاحبین کسب و کار است.

با اینکه فرآیند سیستم سازی اتفاق جدیدی نیست اما قطعا خیلی از افراد در مورد آن چیزی نشنیده اند و اگر هم شنیده اند تصور میکردند فقط مختص مهندسین است.

افراد بسیار زیادی که سال های سال با شیوه سنتی کار کرده بودند امروزه حاضر به تغییر شدند و تفکر سیستمی را در پیش گرفتند و سیستم سازی را در کسب و کارشان پیاده سازی کردند که نتایج شگفتی از آن گرفتند.

با کمک یک بیزینس کوچ حرفه ای که مهارت در زمینه سیستم سازی کسب و کار داشته باشد می توانید بزرگترین مشکلاتی که با سیستم سازی به راحتی قابل حل هستند را برطرف نمایید.

برای سیستم سازی شما باید ابتدا تفکر سیستمی داشته باشید.

تفکر سیستمی چیست؟

شما باید بتوانید مشکلات را یکبار برای همیشه برطرف کنید زیرا پوشاندن مشکلات، فقط برای مدت زمان کوتاهی کارآمد است.

شما باید به اهداف سیستم کسب و کارتان توجه دائمی داشته باشید و بتوانید روابط میان اجزای سیستم ها را کشف کنید و از آن در راه پیشرفت و توسعه استفاده کنید. باید در کار خود انسجام و وحدت داشته باشید و اعضای تیم نیز باید همانند شما فکر کنند تا بتوانند با شما همسو باشند و در راستای رسیدن به اهداف سیستم یاری رسانند.

۱. ذخیره زمان آزاد بیشتر

اکثر مدیران یا صاحبین کسب و کار بزرگترین و مهم ترین چالشی که دارند این است که زمان کافی برای تفریح، استراحت، فکر کردن، برنامه ریزی و رسیدگی به امور خانواده خود ندارند.

این نشانه کسب و کارهای سنتی است و اخطاری برای شما است که جای سیستم سازی در کسب و کارتان خالی است. زیرا یک مدیر برای موفقیت باید بتواند زمان زیادی را صرف فکر کردن و خلق ایده های جدید کند تا نقش بسزایی در توسعه کسب و کار داشته باشد و نباید زمان خود را معطوف به کارهای پیش پا افتاده کند، در صورتی که در شیوه های سنتی صاحب کسب و کار بیشتر زمان خود را صرف نظارت بر کارمندان ‌و اجرای کارها می کند.

یک مدیر باهوش چه کاری انجام می دهد؟

یک مدیر باهوش به کارمندان خود اختیاراتی می دهد تا کار بدون حضور او نیز پیش برود و در نبودش نیز کسب و کارش مانند یک ماشین پول سازی برای او درآمد زایی داشته باشد.

با سیستم سازی شما با ساعت کار کمتر، می توانید درآمدی بیشتر از قبل داشته باشید و هنگامی که در محل کارتان هستید زمان خود را برای کارهای مهم تری استفاده کنید مانند: فکر کردن که خود به تنهایی یکی از مهم ترین کارهای یک مدیر است.

هنگامی که کسب و کارتان را سیستم سازی کنید کارهایتان به صورت خودکار انجام می شود و شما زمان بیشتری برای تفریح و استراحت دارید و در نتیجه تعادل بین کار و زندگی برقرار میشود و رضایت خانواده نیز از شما بیشتر خواهد شد.

با سیستم سازی شما می توانید وظایف را تفویض کنید و زمان آزاد خود را افزایش دهید زیرا حتی در نبود شما هم کسب و کارتان مشغول به فعالیت است و در حال کسب درآمد خواهید بود.

با سیستم سازی وابستگی سازمان به افراد قطع می شود و در نبود یک شخص کارهای شما عقب نمی ماند و اتلاف زمان برای انجام یه کار خاص توسط یک شخص خاص ندارید. هنگامی که زمان آزاد بیشتری داشته باشید می توانید به سراغ فعالیت های جدیدی بروید و حتی رشد فردی خود را ارتقاء بخشید و زمان خود را صرف آموزش دیدن کنید.

سیستم سازی کسب و کار نابودگر دو مشکل اساسی است

۲. شفاف سازی فرآیند ها

با سیستم سازی تمام فعالیت های موجود در سازمان یا کسب و کار شما کاملا شفاف و واضح ثبت می شود و دسترسی آسانی نیز دارد که در هر زمان و هر مکان شما می توانید به این دستورالعمل ها دسترسی داشته باشید یا در صورت نبود نیرویی با ارائه این دستورالعمل ها به فرد جایگزین می توانید کار خود را پیش ببرید و دیگر قرار نیست برای انجام کاری انتظار بکشید.

شفافیت از فواید سیستم سازی است.

در سیستم سازی به دلیل شفافیت تمام کارها شما می توانید به راحتی همه چیز را اندازه گیری کنید و ایرادات را متوجه شوید. درگیری ها و اختلافات میان کارمندان کاهش می یابد زیرا همه چیز واضح و مشخص است.

می توانید مشکلات را ریشه یابی کنید و با حل کردن آنها از زیان های مالی جلوگیری کنید.

زمانی که شما تمام فرآیند ها را به صورت شفاف داشته باشید می توانید در کمترین زمان ممکن به اطلاعات مورد نیازتان دسترسی پیدا کنید و تنش های میان افراد از بین میرود زیرا کارها بر اساس نظر شخصی جلو نمیروند و بر اساس سیستم در حال انجام هستند.

در این روش کارمندان می توانند رشد کنند و جایگاه خود را برای افرادی که بعد آنها می خواهند در این جایگاه قرار بگیرند آماده کنند.

سیستم سازی در هنگام نبود یکی از اعضای تیم

با سیستم سازی دیگر در زمان نبود یک فرد مدام با او تماس گرفته نمی شود و از او سوال پرسیده نمی شود. خطاهای انسانی به شدت کاهش پیدا می کنند زیرا دیگر قرار نیست کاری با حدس و گمان انجام شود و با در دست داشتن اطلاعات تحلیل فرآیندهای رخ داده در کسب و کار آسان میشود.

اگر به دنبال بهبود وضعیت فعلی کسب و کارتان هستید از قدرت سیستم سازی برای ارتقاء کسب و کار خود غافل نشوید، در بازار رقابتی امروزه که همه به دنبال مدرن شدن و پیشرفت هستند سیستم سازی بهترین راه برای ورود به عرصه رقابت است.

 

اگر فکر میکنی کسب و کارت به سیستم سازی نیاز داره میتونی با ما در ارتباط باشی تا به کمک محمدرضا سلطانی، بیزینس کوچ حرفه ای کسب و کارت رو به بهترین شیوه ممکن سیستم سازی کنی.

دیدگاهتان را بنویسید