سیستم‌سازی مجموعه مبلمانی

سیستم‌سازی در مجموعه های مبلمانی

سیستم‌سازی در کسب و کار‌های مختلف، می‌تواند باعث پیشرفت و رشد فوق‌العاده یک کسب و کار شود.

کسب و کار‌های بزرگ و موفقی که ما می‌شناسیم، بدون استثنا با ساخت و توسعه یک سیستم کارآمد توانسته‌اند که به موفقیت دست پیدا کنند. در کسب و کار‌ها و مجموعه‌های مبلمانی نیز توجه به ایجاد یک سیستم مناسب، ضرورت زیادی دارد. ما در این مطلب قصد داریم در مورد سیستم‌سازی در مجموعه‌های مبلمانی صحبت کنیم.

ایجاد سیستم در واقع به این معناست که شما نباید تمامی کار‌ها را خودتان انجام بدهید، چرا که توان شما دارای محدودیت می‌باشد. بلکه می‌توانید بخش‌های مختلف کسب و کارتان را با استفاده از سیستمی که ایجاد کرده‌اید، به دیگران بسپارید.

ایجاد سیستم مزایای مختلفی برای کسب و کار شما به همراه خواهد داشت. این فرآیند باعث می شود که کسب و کار شما به یک ماشین پولساز تبدیل شود. همچنین می‌توانید از مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزینس کوچ تخصصی برای رشد کسب و کار مبلمانی خود استفاده نمایید.

مفهوم سیستم‌سازی در کسب و کار‌های مبلمانی

سیستم‌سازی در واقع ایجاد مجموعه‌ای پیوسته می‌باشد که نتیجه آن تولید سود و ثروت برای یک کسب و کار می‌باشد. اگر به کمپانی‌های معروف و شناخته شده در سطح جهان که در زمینه مبلمان فعالیت می‌کنند توجه کنید؛ متوجه خواهید شد که این کمپانی‌ها دارای شعبه‌های زیادی در نقاط مختلف دنیا هستند.

سیستم‌سازی در مجموعه مبلمانی چیست؟

به نظر شما صاحبان و مدیران این کمپانی‌ها خودشان به شعبه‌های مختلف ‌می‌روند و کار‌ها را انجام می‌دهند؛ بدون شک چنین چیزی امکان‌پذیر نخواهد بود. در این کسب و کار‌ها، سیستم‌سازی قوی و مناسبی انجام شده است و کار‌ها بدون آن که صاحبان کسب و کار مستقیما در ان دخالت کنند انجام می‌شود.

در واقع این سیستم است که کار‌های این کسب و کار‌ها را پیش برده و باعث می‌شود هر روز به ثروت و تعداد شعبه‌های این افراد اضافه شود. اگر به دنبال رشد کسب و کار مبلمانی خود هستید، از یک جایی به بعد دیگر نمی‌توانید همه کار‌ها را خودتان انجام دهید. بلکه باید سیستمی را ایجاد کنید که بتواند بدون دخالت مستقیم شما، کار‌ها را پیش ببرد.

شروع ساخت سیستم در مجموعه مبلمان

سیستم‌سازی نیازمند صرف زمان و انجام مراحل مختلفی می‌باشد. در قدم اول باید نگرش کارمندی خود را کنار بگذارید. برای سیستم‌سازی باید به این طرز فکر و دیدگاه برسید که دیگر لازم نیست همه کار‌ها را خودتان انجام دهید.

اگر می‌خواهید کسب و کار خود را به یک ماشین پولساز تبدیل کنید برای به کار انداختن و ساخت این ماشین شما نیاز خواهید داشت که چرخ دنده‌های کوچک و بزرگ را به شکل مناسبی در کنار هم قرار دهید.

اینکه خودتان بخواهید به عنوان یک چرخ دنده بزرگ بخش زیادی از کار‌ها را انجام دهید، در واقع خودتان بزرگ‌ترین سد در مقابل ایجاد سیستم و پیشرفت مجموعه مبلمان خود خواهید بود. شما باید کار‌های روزمره و کوچک‌تر را با استفاده از سیستم‌سازی به دیگران بسپارید. از طرفی وقت خود را بر روی انجام کار‌های اصلی و مهم‌تر صرف کنید.

به عنوان مثال اگر شما یک سیستم فروش مناسب با استفاده از کارکنان آموزش دیده در کسب و کار خود ایجاد کنید؛ دیگر نیاز نیست که خودتان به دنبال فروش محصولات باشید و با مشتریان سر و کله بزنید، بلکه می‌توانید وقت خود را بر روی مسائل مهم‌تری صرف کنید.

کسب و کار‌های مبلمانی با فرآیند سیستماتیک

یک مجموعه مبلمانی برای پیشرفت و رشد، نیازمند فعالیت در بخش‌های مختلفی می‌باشد. شما لازم است که برای انجام هر کدام از فعالیت‌های مربوط به کسب و کارتان از سیستم‌سازی استفاده کنید. همچنین افراد مناسبی را در این سیستم به کار بگیرید.

به عنوان مثال در بخش خدمات پس از فروش؛ به جای اینکه خودتان بخواهید کار‌ها را انجام دهید، لازم است که افراد مناسبی را پیدا کرده و در این قسمت مورد استفاده قرار بدهید. در بخش بازاریابی و فروش هم نیازمند سیستم‌سازی و ایجاد یک سیستم قوی با استفاده از افراد متخصص و کاربلد خواهید بود.

زمانی که شما سیستم مورد نیازتان را در بخش‌های مختلف ایجاد کنید؛ کار‌ها بدون دخالت شما انجام خواهند شد و شما می‌توانید وقت‌تان را به نظارت و همچنین پیگیری‌ ایده‌های نو و جدید اختصاص دهید.

سیستم‌سازی شامل چه بخش‌هایی در کسب و کار می‌شود؟

به ایجاد و تهیه مجموعه‌ای از اصول و روش‌ها که فرآیند انجام فعالیت‌ها و وظایف را تعیین می‌کند؛ سیستم‌سازی گفته می‌شود. چارچوب‌ها، سیاست‌ها و روش‌های کاری متعلق به یک کسب و کار که فعالیت‌ها بر اساس آن‌ها انجام می‌شود، تشکیل دهنده یک سیستم در کسب و کار می‌باشد.

ایجاد سیستم از فعالیت‌های ساده مانند پاسخگویی به تلفن‌ها گرفته تا فعالیت‌های مهمی مانند بازاریابی و برطرف کردن نیاز‌های مشتریان مورد نیاز می‌باشد. شما باید سیاست‌ها و روش‌های کاری در هر بخش را مشخص کرده و از افراد مناسب برای انجام فعالیت‌های هر بخش استفاده کنید.

فروش، بازاریابی، خدمات پس از فروش، تحقیق در مورد بازار، آموزش کارکنان و… از جمله قسمت‌هایی هستند که در یک کسب و کار نیازمند سیستم‌سازی می‌باشند. در واقع در زمان ایجاد سیستم؛ شما چگونگی کار کردن هر بخش را مشخص کرده و یک سیستم برای آن در نظر می‌گیرید.

مزایا سیستم‌سازی در مجموعه مبلمانی

اگر در مجموعه مبلمان خود از سیستم‌سازی استفاده کنید؛ مزایا مختلفی را به دست خواهید آورد که هر کدام از آن‌ها برای رسیدن به موفقیت‌های بزرگ به شما کمک خواهند کرد. برخی از مزایا ساخت سیستم مجموعه‌های مبلمانی شامل موارد زیر است:

۱) کسب و کار شما متکی به یک شخص نخواهد بود

با استفاده از سیستم‌سازی، قسمت‌های مختلف کسب و کار شما متکی به یک شخص نخواهد بود. همچنین در شرایط مختلف می‌تواند به فعالیت خود ادامه دهد.

۲) حفظ دستاورد‌ها

کسب و کار‌هایی که از سیستم‌سازی استفاده می‌کنند، به دلیل پایداری سیستم‌ها می‌توانند دستاورد ها‌ی خود را حفظ کرده و در بازار رقابتی دوام طولانی مدتی داشته باشند.

۳) سیستم‌سازی و افزایش تمرکز مدیران

یکی از مزایا سیستم‌سازی این است که صاحبان کسب و کار و مدیران اصلی می‌توانند بر روی توسعه کسب و کار، مسائل مهم، سیاست‌ها و روش‌های انجام کار تمرکز کنند. زیرا دیگر لازم نیست همه کار‌ها را خودشان انجام دهند.

افزایش تمرکز مدیران از مزیت های سیستم‌سازی

کاهش خطای انسانی، مدیریت دانش، دسترسی سریع به اطلاعات و صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها نیز از جمله دیگر مزایا ایجاد سیستم در یک مجموعه مبلمان به شمار ‌می‌روند.

شما می‌توانید از طریق برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزینس کوچ تخصصی، مشاوره‌های لازم جهت سیستم‌سازی مجموعه مبلمان خود را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید