استفاده از رقبای مجموعه مبلمانی
رقبای مجموعه مبلمانی شما میتوانند به ابزاری برای پیشرفت و رشد کسب و کار تبدیل شوند. این واقعیت وجود دارد که شما رقابت سختی را با رقیبان کاری خود برای فروش بیشتر خواهید داشت.
اما وجود این رقیبان در کنار رقابت سختی که برای کسب و کار شما ایجاد میکند، میتواند فوایدی را نیز برای شما و مجموعهای که دارید فراهم کند. با تجزیه و تحلیل رقیبان خود در زمینه مبلمان میتوانید اطلاعات بسیار با ارزشی به دست بیاورید که استفاده از این اطلاعات با ارزش میتواند باعث تحول در شرکت مبلمان شما شود و در این مطلب به استفاده از رقبای مجموعه مبلمانی خواهیم پرداخت.
رقبای مجموعه مبلمانی خود را شناسایی کنید
رقبای مجموعه مبلمانی شما تنها محدود به شهر و منطقهای که در آن زندگی میکنید نخواهند بود و با وجود تجارت آنلاین، شما رقبای زیادی در نقاط مختلف کشور خواهید داشت. شما به عنوان یک مجموعه یا شرکت مبلمان قرار است بخشی از نیازهای افراد جامعه را بر طرف کنید.
هر مجموعه و شرکتی که خدماتی مشابه با شما ارائه میدهد، میتواند به عنوان یک رقیب برای شما به حساب بیاید. بهتر است تعدادی از رقبای خود را شناسایی کرده و یک لیست تهیه کنید؛ چرا که به طور حتم شما نمیتوانید تمامی رقبای خود را زیر نظر داشته باشید، اما تهیه یک لیست با چندین مورد مشخص، کار را برای شما راحتتر خواهد کرد.
ابتدا از منطقه و شهر خود شروع کرده و سپس به سراغ رقبای آنلاین بروید. سعی کنید بیشتر به رقبای موفق خود بپردازید، چرا که آنها میتوانند راه موفقیت را به شما نشان دهند.
استفاده از رقیبان برای پیشرفت کسب و کار مبلمانی
با تحقیق در مورد مبل و بازاری که این محصول دارد، متوجه خواهید شد که کسب و کارهای زیادی با محصولات مبلمان در ارتباط بوده و برای شناسایی بهتر ترفندهای فروش مبلمان، بهتر است مقالات آموزشی محمدرضا سلطانی اولین بیزینس کوچ تخصصی را بررسی نمایید.
روشهایی وجود دارد که شما میتوانید از رقبای مجموعه مبلمانی به عنوان یک ابزار موثر برای پیشرفت استفاده نمایید که در ادامه هر یک را توضیح میدهیم.
1) الهام گرفتن از رقبا
برخی از رقبای مجموعه مبلمانی شما به طور حتم نوآوریها و خلاقیتهایی را در کارشان مورد استفاده قرار دادهاند. پیشنهاد ما هرگز این نیست که از این خلاقیتها و نوآوریها به شکلی کورکورانه تقلید کنید، اما توجه به این روشهای خلاقانه میتواند برای شما الهام بخش باشد تا ایدههای جدید و نوآورانه دیگری را در مجموعه و شرکت مبلمان خود به اجرا در بیاورید.
2) کشف بازارهای جدید
با تحلیل و بررسی رقبای کاری خود میتوانید بازارهای جدیدی را نیز به دست بیاورید. به این نکته دقت داشته باشید که رقبای شما تا به حال به کدام یک از بازارها وارد نشدهاند. بازارهای بکر میتواند سود زیادی را برای کسب و کار شما به همراه داشته باشد. برخی از رقبای مجموعه مبلمانی شما، از ورود به برخی از بازارها خودداری میکنند و این موضوع میتواند فرصت بسیار خوبی برای شما به حساب بیاید.
3) پیدا کردن مخاطبان جدید در فضای مجازی
شما میتوانید با استفاده از رقبای مجموعه مبلمانی خود مخاطبان جدیدی را در فضای مجازی برای مجموعه و شرکت مبلمان خود پیدا کنید. امروزه فروش اینترنتی نقش بسیار مهمی برای رسیدن به موفقیت یک کسب و کار بازی میکند. افزایش فروش اینترنتی هم به این موضوع بستگی دارد که شما بتوانید تعداد بیشتری مخاطب در فضای مجازی داشته باشید.
فرض کنیم شما یک پیج فروش در اینستاگرام را مدیریت میکنید. برای آنکه بتوانید با استفاده از رقبای مجموعه مبلمانی خود مخاطبان بیشتری را به سمت پیج خود جذب کنید، لازم است که در صفحات اینستاگرامی رقبای خود فعال باشید.
پستها را لایک کرده و در مورد محصولاتشان کامنت بگذارید. با این کار مخاطبان رقبا، شما را به عنوان یک کسب و کار فعال در زمینه مبل شناخته و به تعداد دنبالکنندگان صفحات شما اضافه خواهد شد.
4) قیمتگذاری مناسب با استفاده از مخاطبان
نوسانات قیمتی همیشه در بازار وجود خواهد داشت و انتخاب یک قیمت مناسب برای عرضه محصولات اهمیت زیادی دارد. اگر قیمت شما بیش از حد بالا باشد، مشتریان خود را از دست خواهید داد و ارائه قیمتهای پایین هم باعث کاهش سود کسب و کارتان خواهد شد.
یکی از راههای قیمتگذاری مناسب؛ توجه، تجزیه و تحلیل قیمتهای محصولات رقبای مجموعه مبلمانی شما میباشد. بدون شک کسب و کارهایی وجود دارند که محصولاتی مشابه با شما را عرضه میکنند، بنابراین برای قیمتگذاری مناسب بر روی محصولات خود؛ مدام قیمت رقبا را کنترل کنید.
5) برآورده کردن نیاز مشتریان
یکی از دانستنیهای مبلمان که شما باید برای فروش بیشتر لازم است یاد بگیرید، نیازهای مشتریان میباشد. نیازهای مشتریان مبلمان تنها با تحقیق در مورد مبل و محصولات مشابه به دست نمیآید. یکی از راههای دانستن نیازهای مشتریان این است که شما به رفتار و نیازهای رقبای مجموعه مبلمانی خود توجه کرده و سعی کنید این شما باشید که نیازهای آنها را برطرف میکنید.
6) پیدا کردن نقاط ضعف
رقبای مجموعه مبلمانی شما به طور حتم دارای نقاط ضعفی هستند. تجزیه و تحلیل رقبا به شما کمک خواهد کرد که این نقاط ضعف را پیدا کرده و از آنها برای رشد و پیشرفت مجموعه و شرکت مبلمان خود استفاده نمایید.
به عنوان مثال فرض کنیم که یکی از رقبای مجموعه مبلمانی شما در خیابانی نزدیک به شما در حال فعالیت میباشد که خدمات پس از فروش مناسبی ارائه نمیدهد. شما میتوانید با رفع این ضعف و ارائه خدمات پس از فروش مناسب، شانس بیشتری را برای جذب مشتری در آن منطقه داشته باشید.
7) پیدا کردن نقاط قوت
برای افزایش دانستنیهای مبلمان موجود لازم است که مزیتها و نقاط قوت را در زمینه کسب و کار خود بشناسید. یکی از بهترین راههای شناخت نقاط قوت یک مجموعه مبلمانی، توجه به رقبای مجموعه مبلمانی میباشد.
به رقبای موفق خود نگاهی بیاندازید. دلایل موفقیت آنها را لیست کنید. آیا قیمت مناسبی ارائه میدهند؟ آیا کیفیت محصولاتشان در حد بالایی میباشد؟ بر روی تبلیغات و بازاریابی سرمایهگذاری زیادی انجام دادهاند؟ و…
هر کدام از این موارد میتواند یک نقطه قوت برای یک مجموعه مبلمانی باشد. با یادگیری نقاط قوت و مزیتهای رقابتی در زمینه کسب و کار خود، بخشی از مسیر موفقیت برای شما نمایان خواهد شد؛ چرا که با ایجاد این مزیتها و نقاط قوت، شما هم میتوانید روزهای بسیار بهتری را برای کسب و کار به وجود بیاوردید.
برقراری ارتباط با محمدرضا سلطانی اولین بیزینس کوچ تخصصی میتواند یکی از بهترین گزینهها برای دریافت مشاورههای لازم جهت شناسایی رقبای مجموعه مبلمانی شما باشد.
دیدگاهتان را بنویسید