اهمیت وبسایت در کسب و کار
در دنیای دیجیتال امروز، داشتن یک وبسایت برای هر کسب و کاری حیاتی است.
در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی دلایل استفاده از وبسایت و اهمیت آن می پردازیم.
وبسایت در واقع همان ویترین کسب و کار شما است. آن به بازدیدکنندگان شما اجازه می دهد تا شما را در فضای مجازی رصد کنند. وبسایت ابزار بسیار کاربردی است که هر کسب و کاری به آن نیاز دارد. با این حال، اکثر کارآفرینانی که کسب و کار خود را راه اندازی می کنند ممکن است تصمیم خود را برای راه اندازی یک وبسایت به تاخیر بیندازند. در بیشتر موارد، اکثر افراد در ابتدا نتیجهای از وبسایت خود دریافت نمیکنند.
9 مزیت استفاده از وبسایت :
1- ایجاد حضور آنلاین
این روزها، اولین کاری که بسیاری از مردم پس از شنیدن اسم یک برند انجام می دهند، جستجوی آنلاین آن است. اگر وبسایتی راهاندازی نکنید، ممکن است نتوانید به همه آن مشتریان بالقوه خود خدمات یا محصولات را ارائه کنید. علاوه بر این، داشتن یک وبسایت میتواند به شکلگیری دیدگاه مثبت مشتریان نسبت به کسب و کار شما کمک کند. برای مثال، میتوانید سایت خود را با نظرات، عکسهای مرتبط و اطلاعات مفید پر کنید. وقتی به شما می گوییم که بازاریابی آنلاین یکی از اجزای حیاتی موفقیت کسب و کار در بازار امروزی است، اغراق نمی کنیم.
2- دسترسی مشتریان محلی
اکثر افراد زمانی که میخواهند خرید خاصی انجام دهند، نزدیکترین کسب و کارها را جستجو میکنند. برای مثال، زمانی که افراد نیاز به کوتاه کردن مو داشته باشند و محله جدید را نشناسند، احتمالاً در چنین شرایطی به صورت آنلاین آرایشگاه های اطراف را جستجو می کنند. اگر وبسایت شما در میان اولین نتایج موتورهای جستجو نشان داده شود، ممکن است مشتریان بیشتری برای خود به ارمغان بیاورید.
علاوه بر جذب مشتریان بیشتر، سایت شما همچنین می تواند به ایجاد آگاهی از برند در مورد تجارت شما در جامعه ی مورد نظرتان کمک کند.
3- به اشتراک گذاری آدرس و اطلاعات تماس
تصور کنید شخصی از حضور کسب و کار شما اطلاع دارد، اما نمی داند که چگونه به آن دسترسی پیدا کند. در حالت ایدهآل، وبسایت شما باید شامل آدرس کامل شما، نحوه ی دسترسی به مکان شما و یک نقشه باشد.
همچنین در نظر گرفتن شماره تلفن، آدرس ایمیل و سایر جزئیات تماس برای مشتریان بسیار مفید است. به این ترتیب افراد می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال سریعا تماس بگیرند.
4- دریافت سفارش های آنلاین مشتریان
بسیاری از صاحبان کسب و کار های کوچک این روزها دریافت سفارش های آنلاین را به تماس های تلفنی ترجیح می دهند. درک دلیل آن آسان است. از این گذشته، میتوانید در زمان آزاد خود به ایمیلها پاسخ دهید و به همه مشتریان خود دسترسی داشته باشید.
در حالت ایده آل، وبسایت شما راه های متعددی را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد تا با شما تماس بگیرند. قبلاً اشاره کردیم که باید شامل شماره تلفن و آدرس ایمیل شما باشد، اما افزودن یک فرم تماس نیز عالی است.
5- صرفه جویی در تبلیغات کاغذی
قبلا اینطور بود که اگر می خواستید برای کسب و کار خود تبلیغ کنید، گزینه های شما محدود بود. فقط میتوانستید بروشور پخش کنید و آگهی خود را در روزنامههای محلی درج کنید. با این حال، وبسایت راه های کاملاً جدیدی را برای دستیابی به مخاطبان در اختیار شما قرار می دهد. حتی اگر نمی خواهید برای تبلیغات آنلاین هزینه ای بپردازید، خود وبسایت شما می تواند به بازاریابی کسب و کار شما کمک کند. برای مثال میتوانید آخرین اخبار را در سایت خود منتشر کنید تا مردم انگیزهای برای بازدید از تجارت شما داشته باشند.
6- تولید محتوای آنلاین
کسب و کارهای موفق زیادی وجود دارند که از طریق بازاریابی محتوا به جامعه خود کمک می کنند.
در دراز مدت، می توانید از وبسایت خود به عنوان یک پلتفرم برای انتشار محتوا و پست های وبلاگی استفاده کنید. بازاریابی محتوا نه تنها باعث میشود که شما در حوزه کاری خود یک متخصص به نظر برسید، بلکه میتواند باعث ایجاد حسن نیت نیز شود.
7- کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشتریان
کاربرد وبسایت ها فقط به اشتراک گذاری تجارت شما با جهان نیست. اگر به درستی استفاده شوند، می توانند به شما کمک کنند تا در مورد مشتریان خود اطلاعات بیشتری کسب کنید. سپس می توانید از این اطلاعات برای افزایش فروش استفاده کنید. برای مثال، میتوانید نظرسنجیهایی را در سایت خود راهاندازی کنید تا بدانید بازدیدکنندگان به چه چیزهایی علاقهمند هستند. همچنین ابزارهای آنلاین زیادی وجود دارند که میتوانند به شما در تکمیل نظرسنجیها کمک کنند. شما حتی می توانید تجزیه و تحلیل سایت خود را ارزیابی کنید و داده های زیادی در مورد نحوه رفتار بازدیدکنندگان خود دریافت کنید.
8- کمک به شبکه سازی
یکی از بهترین چیزها در مورد داشتن یک وبسایت این است که می توانید مکانی را برای بازدیدکنندگان فراهم کنید تا با یکدیگر صحبت کنند و تجارب خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. به عنوان مثال، اگر وبلاگی را برای کسب و کار خود راه اندازی می کنید، می توانید بخش نظرات را فعال کنید تا بازدیدکنندگان بتوانند از شما سؤال کنند و در مورد پست های شما با یکدیگر صحبت کنند.
9- آموزش به کاربران
اکثر مشتریان نمی دانند به دنبال چه چیز هایی هستند. به عنوان مثال، اگر در زمینه طراحی وبسایت تازه کار هستید، تشخیص این که کدام برنامه به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد، دشوار است.
به منظور راه اندازی و توسعه ی کسب و کار نیز، محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، راهکارهای ویژه ای را به شما ارائه می دهد.
اطلاعات زیادی در مورد این موضوع در دسترس است، اما قضاوت در مورد اینکه چه کسی درست می گوید، می تواند یک چالش باشد.
حال، تصور کنید که در طرف دیگر این دوراهی قرار دارید. شما در حال آموزش یک موضوع هستید و باید دریابید که چگونه به مردم کمک کنید تا برنامه ها و اطلاعات مورد نیاز خود را انتخاب کنند. ایجاد یک وبسایت ابزاری عالی برای این کار است. می توانید از آن برای آموزش مخاطبان خود، استفاده کنید. البته مهم نیست که چه نوع کسب و کاری را اداره می کنید.
وبسایت شما می تواند به شما کمک کند تا به پایگاه مشتریان خود هر آنچه را که باید بدانند آموزش دهید تا خریدهای هوشمندانه تری انجام دهند.
همچنین با کسب مهارت های بیزینس کوچینگ خواهید توانست مهارت های خود را در آموزش نیز افزایش دهید.
بنابراین، هر چه سریع تر برای راه اندازی وبسایت خود اقدام کنید تا از مزایای فوق بهره مند شوید.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی راه اندازی یک وبسایت، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید