نقش گیمیفیکیشن در کسب و کار

گیمیفیکیشن در کسب و کار

بسیاری از بازی‌ها فوق‌العاده جذاب هستند و راهی عالی برای رسیدن افراد به اهداف می باشند.

در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی تاثیر گیمیفیکیشن در کسب و کار می پردازیم.

اکثر سازمان‌ها در هر شکل و اندازه‌ای در حال یافتن راه های جدید هستند تا از کارمندان خود بهتر حمایت کنند. تکنیک‌های گیمیفیکیشن می‌توانند تعامل را افزایش دهند و فرهنگ شرکت را بهبود بخشند و منجر به ایجاد تیم‌های سازنده‌تر و هدفمند تر شوند.

گیمیفیکیشن چگونه کار می کند؟

گیمیفیکیشن ترکیبی از بازی و استراتژی در محل کار است. گیمیفیکیشن همچنین همکاری و کار گروهی را تشویق می کند، زیرا کارکنان اغلب باید برای حل مشکلات با یکدیگر همکاری کنند.

در حالی که بسیاری معتقدند گیمیفیکیشن راهی برای افزایش رقابت بین کارکنان و در نهایت افزایش عملکرد است، در ادامه 6 مزیت پیاده‌سازی گیمیفیکیشن در کسب‌ و کار را که ممکن است در نظر نگرفته‌ باشید را ارزیابی می کنیم.

خلاقیت در حل مسئله

انجام کار ها به صورت روتین و روزمره، موجب کاهش بهره وری و بی انگیزگی در کسب و کار خواهد شد. خوشبختانه، گیمیفیکیشن توانایی ارتقای خلاقیت و تخیل را دارد و به شما امکان می دهد راه های جدیدی را برای انجام کارها کشف کنید. با آزمون‌های حل مسئله و تصمیم‌گیری، در هر سطحی با خلاقیت مواجه خواهید شد.

پیشنهاد می کنم بخوانید: تفکر خلاق و خلاقیت در محیط کار

گاهی اوقات شما فقط به آن چالش های کوچک نیاز دارید تا به شما الهام بخشند و رویکرد جدیدی را برای مقابله با چالش ها ارائه دهند. غول های زیادی در کسب و کار وجود دارند که بخش زیادی از روز کاری کارکنان را صرف انجام کار های ابتدایی می کنند. تحقیقات ثابت کرده که خلاقیت و تعهد با مشارکت کارمندان در این نوع برنامه ها به شدت بهبود می یابد.

به منظور ایجاد استراتژی های خلاقانه و هوشمندانه، محمدرضا سلطانی ، بیزینس کوچ حرفه ای ، راهکار های ویژه ای به شما ارائه می دهد.

گیمیفیکیشن و خلاقیت

نحوه ی انجام وظایف کارمندان جدید

افراد تازه استخدام شده معمولاً در هنگام ورود به نقش جدید خود، سردرگم هستند. از طریق گیمیفیکیشن، استراتژی و وظایف با سرگرمی ترکیب می شوند و محیط کاری جدید را قابل تحمل تر می‌کند. ساختارهای گیمیفیکیشن به کارمندان تازه کار کمک می کند تا درک و آشنایی واضح تری از محیط کار، فرهنگ، روند کار و انتظارات پیدا کنند. امکانات ارائه شده توسط گیمیفیکیشن بسیار گسترده است. با پویایی این استراتژی، فرهنگ کسب و کار می تواند به کارمندان جدید آسان تر منتقل شود.

تصمیمات منطقی و محاسبه شده

یکی از قوی‌ترین و مهم ترین ویژگی‌های گیمیفیکیشن، توانایی آن در جمع‌آوری داده‌ها و برچسب‌گذاری آن است. همچنین گیمیفیکیشن از بروز تعصبات ناخود آگاه جلوگیری می کند و چنین عواملی نمی توانند منجر به گرفتن تصمیمات اشتباه شوند. وقتی صحبت از تجارت به میان می آید، قطعا دوست دارید بدانید که آیا تمام تصمیمات شما یا مافوق شما بر اساس داده ها و منطق است یا خیر.

جدا از تصمیمات تجاری، گیمیفیکیشن به کارمندان کمک می کند تا شکاف های عملکرد خود را شناسایی کرده و آن ها را بهبود بخشند.

با استفاده از گیمیفیکیشن، می توان بسیاری از عناصر مختلف را ردیابی کرد و آن ها را متعادل کرد. ارزیابی بسیاری از KPI ها به طور همزمان می تواند به کارمندان کمک کند تا تصویری از عملکرد کلی خود داشته باشند و آنچه را که باید تغییر کند، تغییر دهند.

تقویت و شناخت اجتماعی

بخش اساسی گیمیفیکیشن فقط مختص موفقیت شخصی شما نیست. وقتی با دیگران کار می کنید، عناصر اجتماعی نیز نقش مهمی را ایفا می کنند. گیمیفیکیشن اغلب ساختاری در کسب و کار دارد که شیوه های تقویت تیم را از طریق بررسی مهارت های مشارکتی پرورش می دهد. از طرف دیگر تحقیقات نشان داده است که شرایط در محل کار به اندازه پاداش های مالی برای کارکنان مهم است. گیمیفیکیشن یک راه عالی برای پیگیری پیشرفت کارمندان و در نظر گرفتن پاداش های مناسب برای دستاوردهایشان است.

توسعه مهارت ها و تسلط یافتن

یکی از بزرگ‌ترین عواملی که باعث می‌شود ما به عنوان انسان از بازی کردن لذت ببریم، مسیری ساختاریافته است که فرد بتواند مهارت‌های خود را بر اساس آن بهبود بخشد. توسعه یک مهارت خاص یکی از مهمترین جنبه های رضایت در محیط کار می باشد. گیمیفیکیشن به ما این امکان را می دهد که چیزهای جدیدی یاد بگیریم و در عین حال پیشرفت خود را در طول مسیر پیگیری کنیم. سازمان‌ها اکنون بیش از هر زمان دیگری با استفاده از پلتفرم‌های آموزش الکترونیکی که مقرون به صرفه هستند و می‌توانند در سایر جنبه‌های کار ادغام شوند، این کار را انجام می دهند. از طریق ابزارها و شبیه سازی ها، این نوع یادگیری نیز جذاب تر و لذت بخش تر است. در نهایت، آموزش الکترونیکی همچنین به کارفرمایان اجازه می دهد تا به راحتی نحوه عملکرد و پیشرفت کارکنان خود را در فرآیند یادگیری ارزیابی کنند.

به لطف گیمیفیکیشن، سازمان ها می توانند بر بهبود یا توسعه مهارت های خاص در تیم خود تمرکز کنند.

افزایش انگیزه

وقتی نوبت به انجام وظایف در محل کار می رسد، گاهی اوقات انگیزه نقش کم اهمیتی را ایفا می کند. اکنون بهترین راه برای نزدیک شدن به یک هدف بزرگ این است که آن را به کارهای کوچکتر و قابل دستیابی و منطقی تقسیم کنید که با انجام یکی پس از دیگری کار را به پایان برسانید.

بر کسی پوشیده نیست که هر چه انگیزه بیشتری داشته باشیم، در محل کارمان بهره وری بیشتری خواهیم داشت، پس چگونه به کارمندان یا حتی خودمان انگیزه بدهیم؟ استفاده از بازی برای افزایش مهارت های کارکنان منجر به افزایش بهره وری و در نتیجه ایجاد یک محیط آرام و مشارکتی می شود. این ساختارها کارمندان را تشویق می‌کنند و در نهایت موجب افزایش فرهنگ سازمانی خواهند شد.

با کمک مهارت های بیزینس کوچینگ نیز می توان بهترین ایدئولوژی ها و ایده ها را در سازمان خود اجرا کرد.

وقتی گیمیفیکیشن به درستی در تجارت و کسب و کار اجرا شود، واقعاً نتایج منحصر به فردی برای همه ی اعضای تیم خلق می کند. گیمیفیکیشن واقعاً می تواند نیازهای همه افراد در سازمان را برآورده کند. با کمک این نوع استراتژی همه ی افراد می توانند بازخورد های سازنده دریافت کنند و از امکان بهبود عملکرد خود لذت ببرند.

اگر علاقه مند به اجرای این نوع استراتژی در سازمان و کسب و کار خود هستید، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید