بیزینس کوچ ها از رکود اقتصادی چه می دانند؟

اگر در کسب و کارهای بزرگ مشغول فعالیت باشید، به خوبی می دانید که زمان، برایتان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

اگر در زمان صرفه جویی کنید، کسب و کارتان رونق یافته و یا چنانچه صنعت نفت با نوسان مواجه گردد ،کسب و کارتان کساد خواهد شد. در واقع ریشه بسیاری از هرج و مرج های تجاری، عدم تعادل صنعت نفت می باشد. با این که ،همه صاحبان مشاغل این را به خوبی می دانند ولی باز هم به هنگام تغییرات بازار، شگفت زده می شوند. به راستی چرا اینچنین است؟ حوادث بسیاری در دنیای کسب و کار رخ میدهد که باعث ایجاد استرس در بین صاحبان مشاغل می گردد. برخی از کسب و کارهای بزرگ به قراردادهای تامین هزینه های صنعت نفت متصل شده، برخی دیگر درآمدهای مالی کافی برای تامین هزینه ها ندارند و پاره ای دیگر به تازگی کسب و کار خود را راه اندازی نموده اند و هنوز درآمد کافی برای سرمایه گذاری در اختیار ندارند. درهر نوع کسب و کار بزرگ یا کوچک باشید، آنچه اهمیت دارد، دانش بیزینس کوچ ها برای تطبیق دادن کسب و کار با شرایط بحران زده و جدید می باشد.

بیزینس کوچ ها در شرایط رکود اقتصادی

تغییرات برای پابرجا ماندن کسب و کار در دوران رکود، ضروریست

بیزینس کوچ ها به خوبی می دانند وقتی وضعیت رکود اقتصادی در حال نوسان باشد ،صاحبان کسب و کارهای کوچک،  به زمان بیشتری نیاز دارند تا رویکردهای خود را با شرایط بازار تغییر دهند. این تغییر شرایط برای هر یک از مشاغل تجاری متغیر است. برخی از کسب و کارها خیلی سریع به حالت انعطاف پذیری برگشته  و تغییراتی را برای رهایی از عدم قاطعیت انجام میدهند. پاره ای دیگر ، همچنان به دنبال راه های معمولی بوده و امیدوارند تحت تاثیر رکودهای اقتصادی قرار نگیرند. حین منتظر ماندن، آن ها را با فقدان دانش در مورد چگونگی انجام کارهای مختلف روبرو کرده و در مواقعی منجر به تعطیل شدن آن ها خواهد شد.

وجود بیزینس کوچ ها باعث می شود صاحبان کسب و کار تنظیمات لازم را برای روبرو شدن با تغییرات اقتصادی در دست داشته باشند. صاحبان مشاغل تجاری این را به خوبی میدانند که اگر مایل به تغییر ذهنیت نباشند، قادر نخواهند بود فرصت های بحرانی ،اطلاعات و منابع لازم برای تطبیق با شرایط بحرانی را در اختیار بگیرند و این مانع ترقی و توسعه کسب و کار ان ها خواهد شد.

بیزینس کوچ ها چگونه می توانند باعث تغییر در دیدگاه صاحبان کسب و کار شوند؟

یکی از اولین اتفاقاتی که در دوران رکود رخ میدهد، این است که صاحبان مشاغل همه هزینه ها را کاهش دهند تا بتوانند خود را با کاهش سطح فروش تطبیق دهند.

کمک بیزینس کوچ ها در دوران رکود

با اینکه این ایده مناسبی است، ولی کاهش قیمت ها باعث می شود فروش های آتی هم دچار خدشه شوند. در واقع، رکود اقتصادی می تواند زمان ایده آلی برای دسترسی سریع تر به سهام بازار، استخدام مشاوران فنی جدید و  توسعه روندهای کسب درآمد شود. بله درست حدس زده اید، جریان رکود می تواند نوعی کاتالیزور فرصت های جدید باشد! بیزینس کوچ ها به شما کمک می کنند:

-فرصت های جدید کسب و کار را کشف کنید که تاکنون از وجود آنها بی خبر بوده اید

-طرحی را برای تطبیق با شرایط جدید بازار اتخاذ نمایید

-تیمی از مشاوران زبده برای شرکت خود طراحی کنید و از راهبردهای آن ها در دوران رکود بهره مند گردید

-مهارت های فروش را از طریق مشاوره توسعه دهید و مانع از کاهش تعداد مشتریان بالقوه شوید

-به مشاوران فروش خود کمک کنید تا با توسعه مهارت های فردی بتوانند با شرایط بازار سازگار شده  و فنون بازاریابی ان ها را تقویت کنید.

-بیزینس کوچ ها، کمک می کنند با دیدگاه های مختلفی در دوران بحران زده مواجه شوید تا در رکود اقتصادی، همچنان فعال و پابرجا باقی بمانید.

در زمانی که هر کسب و کاری دچار رکود اقتصادی می شود کمک های یک فرد ماهر و متخصص می تواند آن ها را از وضعیت نامطلوب موجود رها کند و به وضعیت مطلوب خودشان برساند، پس حتما از یک کوچ حرفه ای کمک بگیرید.

امیدوارم که از این مقاله لذت برده باشید و در صورت تمایل از دیگر مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ سایت نیز دیدن کنید.

دیدگاهتان را بنویسید