10 قانون طلایی برای تجارت موفق

یک کسب و کار موفق نیازمند سختگیری و اراده بیش از حد است. سپس، قوانین خاصی باید رعایت شوند تا موفقیت حاصل شود.

عناصر کلیدی لازم برای موفقیت یک تجارت ، برنامه ریزی دقیق، تدوین استراتژی، ارزیابی و مدیریت پروژه است.

1- بیشتر از هزینه ای که پرداخت می کنید، درآمد کسب کنید

فرآیند سرمایه گذاری و هزینه ها باید شفاف باشد، اما با توجه به میزان بودجه ای که به مشاغل کوچک اختصاص می یابد، گاهی اوقات به سختی می توانید هزینه ها را پرداخت کنید و اغلب مجبور به وام گرفتن می شوید، اما نباید فراموش کنید که وام ها، پول های بدون باز پرداخت نیستند و اغلب باید سریع تر از آنچه به نظر می رسد بازگردانده شوند.

هر زمان که یک صاحب کسب و کار پولی را قرض می کند، باید درک روشنی از اینکه چگونه و چه زمان این پول باید بازپرداخت شود، داشته باشد. اگر نمی توانید این کار را انجام دهید، نباید پولی را قرض کنید.

2-  برنامه ریزی کنید، اما انعطاف پذیر باشید

در تجارت، اتفاقات غیر قابل پیش بینی به وجود می آیند. این عوامل غیر قابل پیش بینی می توانند شامل مسائل مرتبط با مشتریان یا رقبا باشند، اما در هر صورت، کار ها به ندرت به همان شکلی که کسب و کارها انتظار دارند، پیش می روند.

برخی از شرکت ها به خود زحمت نمی دهند که برنامه ریزی کنند و فقط در طول روز کاری خود به انجام کارها می پردازند و انتخاب هایی را که در آن زمان درست به نظر می رسند، انجام می دهند. عواقب این کار به همان اندازه که آن را به طور اشتباه برنامه ریزی کنید، جبران ناپذیر است. حد وسط را پیدا کنید؛ برنامه داشته باشید، اما در صورت بروز اتفاق بهتر، آماده انعطاف پذیری باشید.

بر طبق این 10 قانون طلایی می توانید یک کسب و کار موفق را برای خود تضمین کنید. این قوانین، قواعد اثبات شده ای هستند که از تحقیق و تجزیه و تحلیل دقیق بر می خیزند. این قوانین توسط بسیاری از سرمایه داران موفق تجاری تصویب شده است. در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ، به بررسی این ده قانون طلایی می پردازیم.

قوانین موفقیت در تجارت

10 قانون طلایی برای راه اندازی کسب و کار موفق

قانون اول- ایده یا محصول تجاری خود را با دقت انتخاب کنید

اولین کاری که باید قبل از شروع یک کسب و کار انجام دهید انتخاب ایده یا محصول تجاری است. در انتخاب محصول باید دقت کنید. یک محصول باید منحصر به فرد و برآورده کننده نیاز مشتری باشد. شما باید محصولی را انتخاب کنید که مانند آسپرین عمل کند.

قانون دوم- تعهد برای کار و تجارت

دومین قانون طلایی برای راه اندازی یک کسب و کار موفق، تعهد به کار و تجارت است. شما باید به کاری که انجام می دهید متعهد باشید و بیشتر از دیگران به کسب و کار خود اعتماد داشته باشید. اگر اشتیاق زیادی به کارتان دارید شانس موفقیت در تجارت بسیار زیاد است.

قانون سوم- سود خود را با دیگران تقسیم کنید و با کارکنان به عنوان شریک خود رفتار کنید

برای اینکه کارمند خود را در کنارتان نگه دارید، بهتر است که بخشی از سود را با آن ها تقسیم کنید. اگر با آن ها به عنوان یک شریک رفتار کنید، احتمالاً عملکرد بهتری خواهند داشت.

قانون چهارم- اعضای تیم خود را با دقت انتخاب کنید

یکی دیگر از قوانینی که برای ایجاد یک کسب و کار موفق باید رعایت کنید، این است که اعضای تیم خود را با دقت انتخاب کنید. اعضای تیم شما مسئول موفقیت کسب و کار شما هستند. به منظور گسترش نام تجاری خود، باید متخصص در زمینه مربوطه را انتخاب کنید و به آن ها حقوق خوبی بدهید. به منظور بهبود عملکرد در بخش استخدام بهتر است با یک بیزینس کوچ حرفه ای مشورت کنید.

قانون پنجم- به اعضای تیم خود انگیزه دهید

شما باید به اعضای تیم خود انگیزه دهید. پول و پاداش کافی نیست. تشویق و انگیزه نیز نقش مهمی در موفقیت کسب و کار دارند. افراد با انگیزه کسب و کار شما را به سطح بعدی می رسانند.

قانون ششم- از شرکای تجاری خود قدردانی کنید

کلمات تحسین آمیز برای همه همکاران و شرکا، محرک کسب و کار هستند. شما باید از تلاش هایی که به موقع توسط آن ها انجام شده است قدردانی کنید.

قانون هفتم- مشتریان خود را بشناسید

شما باید مشتریان خود را بشناسید و آنچه را که می خواهند به آن ها بدهید. دانستن طرز فکر مشتری و تصمیم گیری در جهت یکسان، همیشه به تجارت شما کمک می کند.

قانون هشتم- مشتری خود را راضی نگه دارید و همیشه از انتظار مشتری خود فراتر بروید

شما همیشه باید از انتظارات مشتری خود فراتر بروید. به آن ها خدمات اضافی بدهید و پشت آن ها بایستید. به یاد داشته باشید که یک مشتری خوشحال ده مشتری دیگر را به همراه خواهد داشت. برای تعیین بهتر این مزیت رقابتی، محمدرضا سلطانی ، مشاور کسب و کار، پیشنهادات ویژه ای برای شما در نظر خواهد گرفت.

قانون نهم- هزینه های خود را کنترل کنید

یکی دیگر از قوانین طلایی موفقیت، کنترل هزینه شما است. اینجاست که همیشه می توانید مزیت رقابتی را بیابید. هزینه کمتر به شما کمک می کند تا کنترل سهام خود را در بازار حفظ کنید.

قانون دهم- یک کسب و کار را طوری راه اندازی کنید که انگار برای همیشه پا بر جا خواهد بود

شما باید نام تجاری خود را طوری گسترش دهید که گویی برای همیشه مالک آن هستید. شما باید اشتیاق شدید برای حل چالش های مشتری خود را داشته باشید.

اگر شرکتی در درازمدت موفقیتی را به دست آورد، لازم است همچنان به دنبال بهبود آن باشد، حتی زمانی که کارمندان احساس می کنند همه چیز به خوبی پیش می رود. خواندن مطالب و کتاب هایی در حوزه ی بیزینس کوچینگ، کمک شایانی به شما خواهد کرد.

همچنین باید عملکرد کارمندانتان را مورد ارزیابی قرار دهید، سازمان ها، بر طبق کیفیت عملکرد کارمندان خود شکست می خورند یا موفق می شوند. اگر مدیر منابع انسانی یک کسب و کار نتواند بهترین استخدام را داشته باشد، به مرور زمان با مشکل روبرو می شود. شرکت ها همیشه باید بهترین افراد ممکن را پیدا کنند، از فریلنسرها گرفته تا فروشندگان و کارمندان.

همچنین یکی از نکات مهم رشد یک کسب و کار در قرن بیست و یکم این است که به دنبال جوامع کوچک و محدود از مشتریان باشید(نیچ مارکتینگ) و نیازهای آن ها را تا حد ممکن برآورده کنید. از طریق ارتباطات جهانی اینترنت، انجام این کار آسان تر از همیشه است.

طبق قوانین ذکر شده قادر خواهید بود نقش مهمی را در بازار رقابتی خود ایفا کنید و همیشه در مسیر پیشرفت باشید.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی سایر جوانب راه اندازی کسب و کار و گسترش تجارت ، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید