12 مهارت کوچینگ که شما را به یک کوچ خوب تبدیل می کند

مجموعه ای از مهارت های کوچینگ وجود دارد که هر مربی خوبی دارد.

چه چیزی یک کوچ خوب را ایجاد می کند؟ چه خصوصیاتی دارد؟ برای تبدیل شدن به یک کوچ عالی، تعدادی مهارت اساسی در کوچینگ وجود دارد.

به طور کلی، یک کوچ از مشتری خود در دستیابی به اهداف یا راه حل های خاص، تغییر فرآیندها و رشد شخصی حمایت می کند. اما چه چیزی یک کوچ متوسط ​​را از یک کوچ حرفه ای بزرگ متمایز می کند؟

برخی از مهارت ها مانند همدلی، کنجکاوی و شهود توانایی های طبیعی هستند یا با تجربه و تمرین شما به عنوان کوچ که دیگران می توانند یاد بگیرند، افزایش می یابد.

12 مهارت ضروری کوچینگ که شما را به یک کوچ عالی تبدیل می کند.

اولین مهارت اصلی کوچینگ تعیین هدف است

اولین مهارت مهم کوچینگ برای داشتن توانایی استخراج اهداف واضح، دست یافتنی، کاملاً مشخص و برانگیزاننده از مشتری است. اهداف و نقاط عطف مناسب اقدامات را هدایت می کنند و انرژی مشتریان را بر روی یک هدف مشخص متمرکز می کنند.

برای کمک به مشتری در کاوش و ارزیابی اهداف خود، برخی از تکنیک های اثبات تعیین هدف مانند SMART انتخاب خوبی است. این بدان معناست که هدف باید همیشه مشخص، قابل اندازه گیری، قابل دستیابی، واقع بینانه و به موقع باشد. یکی دیگر از مهارت های مهم یک کوچ حرفه ای این است که بتواند مشکلات را به عنوان راه حل دوباره تنظیم کند. بنابراین هر وقت مشتری های شما در مورد مشکلی به شما گفتند، از آنچه باید برای حل این مشکل اتفاق بیفتد بپرسید.

یکی دیگر از مهارت های کلیدی کوچینگ فعالانه گوش کردن است

یک مهارت عالی کوچینگ گوش دادن فعال به مشتری، جمع آوری اطلاعات و سپس فیلتر کردن و شفاف سازی آنها برای مشتری است. شنونده فعال بی طرف، بی قضاوت و درگیر است. بنابراین سعی کنید تا حد ممکن عینی باشید، توجه کامل خود را به هر مشتری نشان دهید و علاقه واقعی نشان دهید. گوش دادن فعال شامل موارد زیر است:

تکرار: با تکرار کلمات یا جملات معنی دار به مشتریان خود نشان می دهید که واقعاً می دانید چه چیزهایی برای آنها مهم است و آنها را به درستی درک می کنید.

پارفراس: ارائه پیام با استفاده از کلمات مشابه همان تأثیری را دارد که تکرار دارد.

جمع بندی: پیام اصلی مشتری خود را در کلمات خود خلاصه کنید (از جملات کوتاه استفاده کنید). با این کار مطمئن می شوید پیام مشتری خود را درک می کنید و به شما در حفظ تمرکز روی موارد مهم کمک می کند.

نگاه کردن و مشاهده:

علاوه بر گوش دادن فعال به سخنان مشتری خود، فراموش نکنید که حرکات را بخوانید، احساسات و افکار را در خود بگیرید و بین خطوط بخوانید. آیا مشتری در حالی که از همکار خود برای شما می گوید یا وقتی در مورد شریک زندگی اش غمگین است واقعاً عصبانی می شود؟ آیا او در حالی که در مورد آن مصاحبه شغلی صحبت می کند هیجان زده است یا مضطرب است؟

پیشنهاد می کنم بخوانید: زبان بدن اکسیر موفقیت برای مدیران

یک رابطه کوچینگ خوب را با ایجاد همدلی شروع کنید.

مهارت کوچینگ بسیار مهم دیگر این است که به مشتری خود نشان دهید که واقعاً او را درک می کنید. با گوش دادن فعال و مشاهده همدلی به طور طبیعی رشد می کند. این در مورد ارتباط با مشتری شما بدون قضاوت و تمرکز بر خود است. همدلی اعتماد به نفس ایجاد می کند و عنصر مهم یک رابطه عالی کوچینگی است.

فقط چارچوبی از یک فرآیند کوچینگ را دنبال نکنید. هر مشتری و فرایندی فردی است و نیاز به پشتیبانی نیز وجود دارد. سعی کنید بفهمید چه چیزی می تواند به مشتری شما کمک کند تا سریعتر به هدف خود برسد یا راه حلی پایدار برای مشکل خود پیدا کند.

چه چیزی یک کوچ خوب را ایجاد می کند؟

کنجکاوی:

تفاوت دانستن و کشف در کنجکاوی است. مهارت اساسی دیگر کوچ های خوب همین است. سعی کنید قضاوت نکنید و تا آنجا که ممکن است عینیت داشته باشید در حالی که می دانید چه چیزی برای مشتری شما واقعاً مهم است.

به اهداف یا مشکلات او علاقه واقعی نشان دهید و به جای تمرکز روی سوال یا تکنیک بعدی دستور کار خود، در لحظه بمانید. یک مهارت ارزشمند این است که وقفه ها را به حداقل برسانید اما همزمان مکالمه را متمرکز و روی هدف نگه دارید.

در طول مراحل راهنمایی ارائه دهید

یک کوچ از مشتری های خود برای دستیابی به هدفی خاص یا یافتن راه حل برای وضعیتی که در آن قرار دارند حمایت می کند. معمولاً این یک رویداد یک بار نیست بلکه روندی است که به زمان نیاز دارد. این جلسه برای یافتن راه حل های جدید، الهام بخش، انگیزه ها و اندیشیدن در مورد اقداماتی است که مشتری ما قبل از رسیدن به اهداف خود باید انجام دهد.

کار واقعی پس از جلسه آغاز می شود که مشتری ما باید یادگیری های یک جلسه را در زندگی روزمره خود پیاده سازی کند. از نظر تئوری، این کار اغلب آسان است، اما همیشه موانع، سد معبرها، واکنش ها، حواس پرتی ها یا الگوهای غیر مفید (غیرقابل پیش بینی) وجود دارد که برداشتن این مراحل را دشوارتر از آنچه به نظر می رسد، می کند.

شما به عنوان یک کوچ حرفه ای، از این واقعیت اطلاع دارید و مشتریان خود را برای آن آماده می کنید. مشتریان خود را بعد از جلسه تنها نگذارید و در طول دوره کوچینگ یک راهنما یا چارچوب ارائه دهید.

هر مشتری و هر فرآیند فردی است و سطح پشتیبانی شما نیز باید باشد. اعلام حضور منظم، کاربرگ، یک ژورنال یا پرسشنامه ابزار خوبی برای ادامه روند بین جلسات و اطمینان از ادامه مسیر مشتری ما هستند.

ارائه بازخورد موثر در کوچینگ

بازخورد موثر ارائه دهید.

بازخورد دادن به روش صحیح یکی دیگر از مهارتهای اساسی کوچینگ است. بازخورد هرگز نباید مغرور باشد یا به عنوان وسیله نقلیه برای نشان دادن مشتری شما “شما بهتر می دانید” یا متخصص هستید. این باید واضح، مرتبط، سازنده، متمرکز بر راه حل، مثبت و برانگیزاننده باشد.

هدف این نیست که مشتری نسبت به کاری که انجام می دهد احساس بدی داشته باشد بلکه بیشتر کمک به وی در یافتن راه حل و راه های جدید برای پیشرفت و پیشرفت بهتر است. ارائه بازخورد به روش صحیح وسیله ای عالی برای ایجاد اعتماد با مشتری است.

دریافت بازخورد:

بعد از هر جلسه به مشتریان خود یک پرسشنامه کوتاه اختصاص دهید که در آن آنها می توانند بینش اصلی خود را در مورد هر جلسه به اشتراک بگذارند و در مورد ارزشمندترین جلسه در این جلسه بازخورد ارائه دهند. آنها را تشویق کنید که یک یادداشت بنویسند تا افکار و تجربیات خود را در لحظه بروز و تازه احساسات به اشتراک بگذارند.

برای بررسی چگونگی اوضاع و در صورت نیاز به پشتیبانی بیشتر، از اعلام حضورهای منظم استفاده کنید

سوالات درست را در زمان مناسب بپرسید

پرسیدن سوالات قدرتمند یکی از مهمترین مهارتهای کوچینگ است. سوالات مناسب به مشتریان کمک می کند تا اهداف خود را روشن کنند و همچنین پاسخ ها و راه حل هایی برای مشکلات خود پیدا کنند.

دانستن انواع مناسب سوالات و پرسیدن آنها در زمان مناسب رمز موفقیت در مربیگری است.

مهارت های موثر در کوچینگ
Coaching – Training and Performance

دائماً ارزیابی کنید

ارزیابی در کوچینگ یک روش سیستماتیک برای تعیین نتیجه و شایستگی کوچ موثر است. کوچینگ فرآیندی پویا و فردی است. برنامه ها و اهداف مشتریان ما هرگز ثابت نیستند زیرا توسعه و تغییر هرگز خطی نیست. اهداف باید تغییر کنند و باید در طول یک رابطه کوچینگی متحول شوند.

برای مدیریت انحرافات آینده، نظارت و ارزیابی روند مداوم مهم است. این به شما کمک می کند تا به راحتی تعیین کنید که آیا اقدامات سازگارانه و راهنمایی های اضافی مورد نیاز است. نحوه پیاده سازی این مهارت کوچینگ موثر در دو مرحله در این مقاله شرح داده شده است.

استفاده صحیح از تکنیک ها، روش ها و ابزارها

دانستن اینکه چه زمانی و چگونه از روش مربیگری صحیح استفاده کنید یکی از مهارت های اصلی کوچینگ است.

اگر از روش ها و ابزارهای کوچینگ استفاده شود، می تواند جهت زندگی مشتری را تغییر دهد و به آنها کمک کند تا رشد مداوم، شکوفایی و موفقیت پایدار داشته باشند. کوچینگ موثر فراتر از توانایی پرسیدن سوالات درست به ترتیب صحیح است.

کوچ های حرفه ای در راهنمایی مشتریان خود از طریق روند تغییر متخصص هستند. آنها مشتریان خود را برای دستیابی به پتانسیل کامل خود، غلبه بر موانع موجود و کمک به آنها برای دستیابی به موفقیت پایدار، تقویت و قادر می سازند.

اعلام حضور منظم

این بیشتر به جای مهارت کوچینگ یک عادت است، اما این اطمینان را می دهد که شما همیشه به هر یک از مشتریان خود جلسات کوچینگ با کیفیت و قدرتمند ارائه می دهید.

به مشتریان خود اجازه دهید قبل و بعد از هر جلسه کوچینگ یک پرسشنامه کوتاه تکمیل کنند. این به شما و مشتریانتان کمک می کند تا از آخرین جلسه پیشرفت و موفقیت آنها را تشخیص دهند و درک یکدیگر را تضمین می کنند. این همچنین یک روش عالی برای بررسی اینکه آیا مشتری از کوچینگ راضی است یا چیزی که می خواهد در جلسه بعدی متفاوت باشد وجود دارد.

با استفاده از ابزار بررسی کنید که مشتری را انتخاب کرده است یا خیر و اینکه بلاک سد راه وجود دارد و با چه چیزی دست و پنجه نرم کرده اید. این به شما نشان می دهد که چه چیزی بیشتر آنها را در حال حاضر آزار می دهد و چه چیزی را می خواهند در جلسه بعدی خود تمرکز کنند. در همان زمان، خواهید فهمید که چه چیزی کار کرده است و چه چیزی نه، بنابراین می توانید کوچینگ خود را متناسب با نیازهای مشتری خود تنظیم کنید.

به طور منظم بررسی کنید که آیا به نقاط عطف و اهداف رسیده اید. کاملاً واضح به نظر می رسد اما گاهی اوقات ما پیشرفت خود را درک نمی کنیم تا اینکه یک قدم به عقب برگردیم تا ببینیم چه کارهایی انجام شده و به دست آمده است. این انگیزه ای را برای برداشتن گام های بعدی و ادامه کار فراهم می کند.

برای آشنایی بیشتر با کوچینگ و مهارت های کوچینگ می توانید از دیگر مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ در سایت ما دیدن نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید