۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار که لزوم وجود یک بیزینس کوچ را به شما یادآور می شود

تصاویر یک مدیر کسب و کار که در حال شنیدن ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار از یک بیزینس کوچ است

۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار که حتما باید به آن توجه کنید

اشتباه ذات هر کسب و کاری است اما همیشه در اشتباه ماندن و اشتباه کردن در کسب و کار شما را به باتلاق مرگ کاری می کشاند. در این مقاله ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار که نبود بیزینس کوچ را به شما یادآور می شود را با هم بررسی می کنیم.

تصور اشتباهی که بسیاری از افراد دارند این است که برای مراجعه به یک بیزینس کوچ حتما نیاز به چالش های جدی و بزرگ در کسب و کارشان دارند اما کوچ حتی در زمانی که شما چالشی نداشته باشید با همراهی شما می تواند مسیر را برای شما هموارتر و لذت بخش تر کند.

برای مراجعه به یک کوچ هیچوقت دیر نیست و هیچوقت زود نیست.

در هر کسب و کاری زنگ خطرهایی وجود دارد که الزام حضور یک کوچ را به شما یادآور می شود و در این مقاله به ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار می پردازیم که اهمیت بالایی دارند.

۱. داشتن وابستگی به پرسنل

برخی از سازمان ها وابستگی زیادی به افراد خود دارند و در نبود یکی از پرسنل کارهایی که آن شخص انجام می داده به تعویق می افتد و روند تمام کارها رو به کندی می رود که این موضوع یکی از نقاط ضعف یک سازمان است و نشان دهنده این است که آن سازمان نیاز به سیستم سازی دارد که تمام فرآیندها شفاف شوند و در نبود یکی از پرسنل افراد دیگر بتوانند وظایف را به نحو احسنت انجام دهند.

برای سیستم سازی شما نیاز به یک کوچ دارید که شما را در تمام مراحل همراهی کند و کسب و کار شما را از وابستگی ها رها سازد.

۲. دومین نشانه از ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار تفکر سنتی مدیران است

بسیاری از کسب و کارها سالهای سال با فرآیندی ثابت و غیر انعطاف پذیر اداره شده اند و صاحبین آنها معتقد هستند که چون سالهاست این کار را انجام داده اند خود متخصص هستند و قطعا همه چیز را بهتر می دانند. متاسفانه به دلیل این تفکر سنتی پذیرش هرگونه تغییر برای آنها سخت و غیرقابل قبول است.

این افراد زمانی که در بازار رقابت با رقبای بروز و مدرن خود حرفی برای گفتن نداشته باشند شاید بتوانند باور کنند که نیاز به تغییر رویه دارند. و قطعا این تغییر رویه به کمک یک بیزنس کوچ امکان پذیر خواهد بود که آنها را از تفکر سنتی خارج سازد و شیوه های رقابت در بازارهای امروزی را به آنها بیاموزد. شاید هنوز نشانه ای خطرناک در مورد کسب و کارتان ندیده اید اما تا اینجا فقط دو نشانه از ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار را به شما گفته ایم و حالا وقت صحبت از سومین نشانه است

۷ نشانه خطرناک برای کسب و کارها

۳. اطلاع نداشتن از پتانسیل های کسب و کار

بسیاری از صاحبین کسب و کارها نمی دانند که کارشان تا چه میزان ظرفیت رشد و توسعه دارد و این ناآگاهی باعث می شود که از تمام ظرفیت استفاده نکنند و به آن درآمد و پیشرفتی که انتظار دارند دست پیدا نکنند،

با یک مثال ساده می خواهم موضوع را برایتان شفاف کنم: تصور کنید فردی که لباس فروشی دارد بخاطر شرایط نابسامان قصد تعطیلی کسب و کار ش را دارد غافل از اینکه با فروش اینترنتی شاید بتواند حتی به درآمدی بیشتر از فروش حضوری برسد و این را نمی داند که کسب و کارش چنین پتانسیلی دارد و از آن استفاده نمی کند و منجر به تعطیلی آن کسب و کار می شود،

یک کوچ آگاهی عمیقی از نقاط قابل بهبود کسب و کار به شما میدهد که بتوانید با استفاده از آن کارتان را ارتقاء دهید.

۴. استخدام و اخراج زیاد از حد پرسنل

در بسیاری از کسب و کار ها مشاهده شده است که در بازه زمانی کوتاهی استخدام و اخراج های زیادی صورت گرفته است، یکی از دلایل این اتفاق می تواند توقعات بیش از حد از افراد باشد یا انتخاب اشتباه افرادی برای پست هایی که برای آن پست مناسب نیستند.

حال در صورتی که شاید فقط با جا به جایی آن فرد در پستی که توانایی آن را دارد می شود بازدهی خوبی از نیروی خود دریافت کنید و اصلا نیاز به اخراج نباشد.

در چنین حالتی که پرسنل مدام اخراج و استخدام شوند اولین سوالی که مطرح می شود این است که آیا در این سازمان مشکلی وجود دارد که نیروهای آن ثابت نمی مانند؟

و پاسخ به این سوال نیاز به آنالیز کسب و کار و عارضه یابی کسب و کار دارد که این کار بیش از یک مدیر نیاز به یک بیزینس کوچ حرفه ای دارد که با جمع آوری اطلاعات و بررسی آنها قطعا نتایج و پاسخ های ثمر بخش تری به دست خواهد آمد. و اما پنجمین نشانه از ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار مربوط به فرآیند هاست.

۵. نداشتن دستورالعمل های واضح (شفافیت فرآیندها)

برای انجام هرکاری دستورالعملی وجود دارد که انجام آن کار را برای ما تسهیل می کند، جمع کثیری از سازمان ها به این مسئله توجهی ندارند و این موضوع ایجاد وقفه در کارشان را به ارمغان خواهد آورد که با رفع آن زمانهای مفید زیادی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت که شاید بتوان آن را صرف فعالیت های مفید تری کرد، پس باید تمام فرآیندهای کار را به صورت دقیق ثبت کنید تا در هنگام عدم حضور یکی از پرسنل سازمان سیستم بتواند به فعالیت خود ادامه دهد. بیزینس کوچ می تواند شما ‌و افراد سازمانتان را با این تفکر تطابق دهد و به شما بیاموزد که تمام پرسنلتان را متقاعد سازید که از این شیوه پیروی کنند.

۶. اگر دچار سردرگمی هستید این یکی از ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار است

گاهی اوقات مدیران یا صاحبین کسب و کارها برای تصمیم گیری و انتخاب مسیر صحیح دچار سردگمی می شوند. این مدیران در این شرایط نیاز دارند که فردی راه بلد در کنارشان قرار بگیرد تا از تصمیمات اشتباه آنها جلوگیری کند و مسیر مناسب را به آنها نشان دهد و در کنارشان باشد تا با هم راه را بپیمایند و این کمکی است که یک کوچ میتواند آن را به هر سازمانی یا هر مدیری ارائه دهد.

۷ نشانه خطرناک که باید بدانید تا کسب و کارتان را نجات دهید

۷. تعادل نداشتن میان زندگی شخصی و کسب و کار

در اکثر کسب و کارها مدیران با بحران مدیریت زمان مواجه هستند و زمان کافی برای فکر بر روی ایده های جدید و یا ساختن استراتژی کسب و کار و یا رسیدگی به امور شخصی خود ندارند و این کمبود زمان ناشی از مدیریت اشتباه است که یا قصد دارند تمام کارها را خودشان انجام دهند، تفویض اختیار را بلد نیستند یا از ترس اینکه خودشان در کارشان بی ارزش جلوه داده شوند انجام نمی دهند و یا حتی می خواهند بر تمام جزئیات خودشان سرکشی کنند که این کارها باعث اتلاف وقت یک مدیر می شود یعنی زمانی را که باید صرف برنامه ریزی کند صرف بررسی کارهای پیش پا افتاده می کند.

برای کمک به مدیران در برنامه ریزی زمانی کوچ است که همواره میتواند موثر واقع شود.

بسیاری از مدیران با چالش نداشتن تعادل درگیر هستند، تعادل میان کسب و کار و زندگی شخصی که می تواند بر تمام جوانب زندگی تاثیر گذار باشد. و علت این مشکل این است که مدیران می خواهند بر تمام کارهای ریز و درشت خودشان از نزدیک نظارت داشته باشند و نظر بدهند که این کار بسیار زمان بر و احتمالا اشتباه است.

اما در صورتی که بتوانند کسب و کارشان را از راه دور اداره کنند زمان آزاد بیشتری خواهند داشت که به امور دیگر رسیدگی کنند پس در این برهه احساس نیاز به یک کوچ می کنند که بتواند با راهکارهایش زمان آزاد بیشتری برایشان ایجاد کند.

پس هر کسب و‌ کاری هر کجای راه که باشد به کمک و همراهی یک کوچ نیاز دارد که بتواند موانع را حل کند و کسب و کارش را رشد و توسعه بدهد و با این فرآیند کسب و‌کارش حتی بدون حضور او به کار خود ادامه دهد.

امیدوارم اگر شما یکی از مدیرانی هستید که یکی از این ۷ نشانه خطرناک برای کسب و کار را مشاهده می کنید تصمیم درستی بگیرید و برای پیشرفت کسب و کارتان اقدام کنید.

فقط داشتن علاقه و سرمایه برای راه‌ اندازی یک کسب و کار کافی نیست چون داشتن تجربه، تخصص و نگرش درست به همراه آن است که می‌ تواند شما را به سمت برندینگ عالی و موفقیت‌ های بزرگ هدایت کند. اگر علاقه دارید کسب و کارتان را رونق دهید و به اهداف خود در این حوزه دست پیدا کنید باید بخاطر داشته باشید که سرمایه‌ گذاری کردن روی کسب‌ و کار اولین قدم در جهت تعهد به خود و اهداف کاریتان می باشد. همراه داشتن یک بیزنس کوچ عالی در کنارتان باعث می‌ شود تا روی خودتان سرمایه‌ گذاری کنید و با خیالی راحت شاهد نتایج درخشانی که برایتان دارد باشید. نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌ دهد که کسب‌ و کارهایی که از حضور یک بیزنس کوچ برای پیشرفت استفاده می‌ کنند، 70 درصد عملکرد کاری بهتری داشته اند، 86 درصد آن ها شاهد بازدهی سرمایه‌ گذاری خود بوده‌ اند و در نهایت 99 درصد از داشتن یک بیزنس کوچ اعلام رضایت کافی را داشتند.

این مقاله یکی از مجموعه مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ است که در این وب سایت قرار گرفته است. اگر دوست دارید برای کسب و کارتان بیزینس کوچ حرفه ای باشید حتما دیگر مقالات ما را نیز بخوانید.

دیدگاهتان را بنویسید