اقدام گرایی در کسب و کار
اقدام گرایی یک ویژگی ارزشمند است که می تواند نتایج موثری در کسب و کار شما ایجاد کند.
در این مقاله از مقالات آموزشی بیزینس کوچینگ ، به بررسی اهمیت اقدام گرایی در کسب و کار می پردازیم تا با آشنا شدن با نتایج و دستاوردهای شگفت آور آن در زندگی روزمره خود استفاده بیشتری از آن داشته باشید.
اقدام گرایی به چه معناست؟
زمانی که برای رسیدن به یک نتیجه برنامه ریزی شده یا تکمیل یک کار خاص متمرکز هستید، به آن حالت اقدام گرایی می گویند. افرادی که اقدام گرا هستند از اهداف برای حفظ انگیزه در کار خود استفاده می کنند.
اقدام گرایان مهارت های مختلفی را تجربه می کنند و اهداف واقعی خود را تعیین می کنند و پیشرفت را دنبال می کنند و سریعتر از دیگران به اهداف خود میرسند. برخی از مهارت ها و ویژگی هایی که به افراد اقدام گرا کمک می کنند تا موفق شوند عبارتند از:
برنامه ریزی و سازماندهی:
می توانید مراحلی را که برای رسیدن به هر هدف انجام می شود برنامه ریزی کنید، وظایف را به ترتیب لیست کنید و منابع مورد نیاز خود را جمع آوری کنید تا به راحتی در دسترس باشند.
مثبت اندیشی:
یک دیدگاه خوش بینانه می تواند به شما کمک کند تا روی راه حل ها تمرکز کنید، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید و در حین کار برای رسیدن به اهداف بهره وری خود را نیز افزایش دهید و در نتیجه دستاوردهای متفاوتی برای خود خلق کنید.
خود آگاهی:
برخی از استراتژی های هدف گذاری از شما می خواهند که نقاط قوت خود را درک کرده و زمینه های بهبود را شناسایی کنید. این آگاهی می تواند به شما در جستجوی نتایجی که بر موفقیت شما تأثیر می گذارند، کمک کند.
تصمیم گیری:
ممکن است فعالیت هایی وجود داشته باشند که نقش ضروری تری در دستیابی به اهداف ایفا کنند. ممکن است لازم باشد گزینهها را مرور کنید، نتایج را پیشبینی کنید و تصمیم بگیرید که کدام کارها را باید تکمیل کنید و به چه ترتیبی؟
مدیریت زمان:
ضربالاجلهای مشخصی را تعیین کنید تا از پیشرفت در اهداف خود مطمئن شوید. می توانید از تقویم های برنامه ریزی یا پلنرها برای تعیین فعالیت هایی که منجر به دستیابی به اهداف بلند مدت می شوند، استفاده کنید.
از این نکات برای افزایش اقدام گرایی در محل کار استفاده کنید:
1- اهداف بزرگتر را به اقدامات کوچکتر تفکیک کنید
پس از تعیین یک هدف و تهیه جدول زمانی آن، اقدامات مورد نیاز برای تکمیل آن کار را برنامه ریزی کنید. می توانید هدف را به چندین مرحله تقسیم کنید و دنباله ای از اقدامات را برای رسیدن به آن ایجاد کنید. این کار می تواند به شما کمک کند لیست کارهای روزانه خود را مدیریت کنید و شما را در جهت رسیدن به هدف نگه دارد. هر کار را به بخش های کوچکتر و قابل مدیریت تقسیم کنید که بتوانید در مدت زمان کوتاه تری انجام دهید.
2- زمان خود را برنامه ریزی کنید
اقدام گرایی به معنای اولویت بندی و تکمیل وظایفی است که به شما کمک می کنند تا به اهداف خود نزدیک شوید. میتوانید از تقویم ها و یادآورهای دیجیتالی برای پیگیری پیشرفت خود در طول مسیر استفاده کنید.
پیشنهاد میکنم این مقاله را بخوانید: نقش تکنیک پومودورو در مدیریت زمان
3- وظایف را بر اساس اولویت سازماندهی کنید
هنگامی که یک برنامه روزانه، هفتگی یا ماهانه ایجاد می کنید، سعی کنید به وظایفی که باید اول انجام دهید نیز توجه کنید. سیستمی داشته باشید که به شما یادآوری کند که با چه ترتیبی و روی چه چیزی تمرکز کنید. یکی از گزینههای خوب این است که وظایف خود را ابتدا بر اساس فوریت و تعهد زمانی اولویتبندی کنید.
4- همه چیز را یادداشت کنید
برای برخی از افراد، نوشتن نکات مهم روی کاغذ توانایی آن ها را برای یادآوری آن موارد، بهبود می بخشد. تقویمها و فهرستهای دیجیتالی، اغلب جزو بهترین گزینه ها هستند، اما میتوانید لیست کارهایتان، افکار و سایر اطلاعات مرتبط با هدفتان را به صورت فیزیکی روی کاغذ بنویسید. می توانید از یک دفترچه برای انجام فعالیت ها و ترسیم اهداف خود استفاده کنید. همچنین انواع مختلفی از پلنر ها وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند منظم و متمرکز بمانید.
5- راهکار های صرفه جویی در زمان را امتحان کنید
هدفمند بودن در طول روز کاری، بخش مهمی از اقدام گرایی است. یکی از راههای انجام این کار، استفاده حداکثری از زمان آزاد خود مانند انجام کارهای کوچک و ساده می باشد مانند گوش کردن به یک پادکست آموزشی در زمان رانندگی یا پیاده روی. همچنین بهتر است که در طول روز کاری خود استراحت های مکرر و کوتاهی داشته باشید تا بهره وری خود را حفظ کنید.
6- برای خود انگیزه ایجاد کنید
شما می توانید از طریق راه های مختلف ایجاد انگیزه، توانایی های خود را افزایش دهید. ترکیبی از انگیزه های درونی و بیرونی را امتحان کنید تا به شما کمک کنند روی اهداف خود متمرکز بمانید. انگیزه درونی زمانی است که شخصاً از انجام یک کار رضایت داشته باشید. شما می توانید انگیزه درونی را با تعیین اهدافی که شما را خوشحال کنند، افزایش دهید.
به چیزهایی که در طول روز به شما انگیزه می دهند، بزرگ یا کوچک توجه کنید و آن ها را در جریان کاری خود ادغام کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که انجام کارهای کوچک باعث می شود احساس موفقیت و هیجان داشته باشید، هر روز صبح زمانی را برای انجام یک تمرین کوتاه، اختصاص دهید.
7- عادات مولد را ایجاد کنید
به این فکر کنید که چه عادت هایی به شما کمک می کنند تا به اهداف خود دست یابید، سپس آن عادات را به روال روزانه خود اضافه کنید. این عادات می توانند شامل رفتن به محل کار در ساعت معین باشد. انضباط شخصی می تواند به شما کمک کند تا از زمان خود به طور مؤثرتری استفاده کنید و بهره وری خود را افزایش دهید. یک استراتژی برای ایجاد یک عادت، استفاده از تقویم دیواری یا رومیزی است. تقویم را در جایی قرار دهید که به راحتی قابل مشاهده باشد.
به منظور ایجاد دستورالعمل های لازم، محمدرضا سلطانی، بیزینس کوچ حرفه ای ، راهکار های لازم را به شما ارائه خواهد کرد.
8- به طور منظم پیشرفت خود را پیگیری کنید
علاوه بر ترسیم اهداف خود و اولویت بندی فعالیت های کوچکتر، بخش ضروری اقدام گرایی این است که به طور منظم پیشرفت خود را مرور کنید. شما می توانید زمانی را در پایان هر روز یا هر هفته برای ارزیابی اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود و همچنین اقداماتی که برای دستیابی به آن ها انجام می دهید، برنامه ریزی کنید.
دیدگاهتان را بنویسید