کوچ حرفه ای کسب و کار شوید

کوچینگ در کسب و کارها فرآیندی است که مدیر و یا صاحب کسب و کار از چالش های کسب و کارش آگاه می شود و به درک اینکه نیاز به چه تغییراتی دارد می رسد.

با استفاده از این تغییرات می توانند کسب و کار خود را رشد و گسترش دهند. یک کوچ حرفه ای با پرسیدن سوالات مناسب در زمان مناسب به صاحبین کسب و کار کمک می کند که راهکارهایی را بیابند.

با توجه به تغییراتی که امروزه در کسب و کارها در حال رخ دادن است مهارت کوچینگ روز به روز بیشتر مورد توجه کسب و کارها قرار می گیرد.

برای اینکه یک کوچ حرفه ای باشید که مخاطبان شما احساس کنند که با یک حامی قابل اعتماد در ارتباط هستند نیاز به چه ویژگی هایی دارید؟

یکی از باورهای غلط در زمینه آموزش کوچینگ این است که افراد تصور می کنند برای اینکه بتوانند تبدیل به یک کوچ موفق و حرفه ای شوند تنها داشتن مهارت های کوچینگ کافی است.

یک کوچ برای حرفه ای شدن باید اطلاعات جامعی در مورد رشد و اداره کسب و کار نیز داشته باشد.

باید بدانید از چه طریقی می توانید مخاطبین جدیدی داشته باشید، چگونه می توانید خدمات خود را به افراد معرفی کنید و مخصوصا دانستن اینکه چطور کارهایتان را سیستم سازی کنید که بدون حضور شما نیز انجام شوند بسیار حایز اهمیت است.

مخاطب باید احساس کند که شما قصد کمک به او را دارید، باید احساس کند که شما آسایش و راحتی در کسب و کار را برایش ایجاد می کنید.

در این مقاله با صفات بارزی که برای یک بیزینس کوچ حرفه ای شدن نیاز دارید بررسی می کنیم.

اولین ضرورت، داشتن صبر است

نقش کوچ همیشه بین مشاور و درمانگر است. یک کوچ نباید سعی کند تمام چالش های مراجعه کننده را خودش حل کند، بلکه باید آنقدر صبور باشد تا اجازه دهد که مخاطب خودش به راه حل برسد. باید با صبر و شکیبایی به تمام صحبت های مراجعه کننده گوش دهید و فرصت فکر کردن به او بدهید.

دومین نکته فن بیان است

برای اینکه مهارت فن بیان و سخنوری داشته باشید اصلی ترین نکته این است که سعی کنید شمره صحبت کنید تا حرف های شما برای مخاطب واضح و قابل فهم باشد. شمره صحبت کنید تا مخاطب تمام صحبت های شما را درک کند و ابهامی برای آن به وجود نیاید. با اعتماد به نفس صحبت کنید تا شخص مقابل به شما اعتماد کند، اگر شما خودتان را باور نداشته باشید انتظار اینکه دیگران شما را باور داشته باشند یا به شما اعتماد کنند را نداشته باشید. به تمام حرف هایی که می زنید ایمان داشته باشید و از تاثرگذاری آن ها اطمینان داشته باشید.

چگونه می شود یک بیزینس کوچ حرفه ای شد؟

زبان بدن مناسب

نکته سومی که رعایت آن بسیار حائز اهمیت است داشتن زبان بدن مناسب با موقعیت است. شما باید بدانید برای تاثیرگذاری روی مخاطب خود در چه موقعیتی باید ایستاده باشید یا نشسته، چه زمانی دست هایتان آزا

د باشد و چه زمانی آن ها را به هم قفل کنید.

یک مخاطب از طریق زبان بدن می تواند احساسات شما در هنگام صحبت را درک و مشاهده کند.

پیشنهاد می کنم بخوانید: زبان بدن اکسیر موفقیت برای مدیران

چهارمین مورد برای تبدیل شدن به کوچ حرفه ای داشتن صبر و شکیبایی است

نباید عجول باشید، باید با صبر به تمام صحبت های مخاطب گوش فرا دهید. برای پیدا کردن راه حل صبور باشید و سعی نکنید سریع راهی پیدا کرده و به مخاطب ارائه دهید. صبر و حوصله شما باعث جلب اعتماد مخاطب می شود و حس خوبی از صحبت با شما پیدا می کند.

زمانی برای یادگیری تعیین کنید

برای خود مشخص کنید که در چه بازه زمانی چه محتواهایی را می خواهید آموزش ببینید. با مشخص کردن بازه زمانی می توانید به مرور و آهسته به هدف اصلی خود برسید. تعیین بازه زمانی نقش بسزایی در افزایش سرعت یادگیری دارد.

در مشتریان خود حس اعتماد قوی ایجاد کنید

کوچینگ فرآیندی است که قصد ایجاد محیط امن برای طرف مقابل را دارد و یکی از شرط های اساسی برای احساس امنیت ایجاد حس اعتماد است. شما به عنوان یک کوچ حرفه ای باید بتوانید ارتباط خوبی با افراد برقرار کنید.

با ایجاد یک ارتباط خوب و موثر شما می توانید از تفکرات مخاطبین خود آگاهی پیدا کنید.

به صاحبین کسب و کار کمک کنید کسب و کاری استوار ایجاد کنند

کارآفرینان چالش هایی دارند که در میان آن ها تمرکز بر اهداف برایشان بسیار دشوار است. با یادگیری مهارت های کوچینگ شما باید به یک کوچ حرفه ای تبدیل شوید که بتواند در هر زمان و هر شخصی را آموزش دهد و همراهی کند برای رسیدن به موفقیت.

 

اگر حس می کنید که تمایل به این دارید که بتوانید خودتان و یا کسب و کارتان را کوچ کنید می توانید با ما در مجموعه توسعه کسب و کار سلطان گروپ تماس حاصل فرمایید و از آموزش های کوچینگ حرفه ای مربی محمدرضا سلطانی، بیزینس کوچ حرفه ای بهره مند شوید.

منتظر تماس شما هستیم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید