کوچینگ اجرایی چیست؟
برای شناخت و درک عمیق تر از کوچینگ اجرایی خواندن این مقاله برای شما ضروری است.
در این مقاله که در سایت محمدرضا سلطانی، بیزینس کوچ حرفه ای با تجربه ساعت ها کوچینگ اجرایی است می خواهیم کوچینگ اجرایی را برای شما تعریف کنیم.
برای درک اینکه کوچینگ اجرایی چیست، ابتدا باید نگاهی به تعریف کوچینگ یا مربیگری بیندازیم. بر اساس فدراسیون بین المللی کوچینگ، مربیگری به عنوان مشارکت با مشتریان در یک فرآیند قابل تأمل و خلاقانه تعریف می شود که آنها را در به حداکثر رساندن توانایی های شخصی و شغلی خود یاری می رساند.
پیشنهاد می کنم بخوانید: بیزینس کوچ کیست و چرا برای کسب و کارمان نیاز به یک بیزینس کوچ داریم؟
کوچینگ یک فرایند مشتری مداری است که از سایر مشاغل خدماتی مانند مشاوره، راهنمایی و آموزش متمایز است.
کوچینگ احتمالاً یكی از تاثیرگذارترین مواردی است كه در پرورش استعدادها نقش دارد زیرا شامل یك رابطه نزدیک و محرمانه بین کوچ و مراجع می شود.
ملاقات یک به یک با مدیران ارشد یا رهبران درون سازمانی، برای کوچینگ اجرایی یک محیط امن، ساختاری و قابل اعتماد را فراهم می کند.
کوچ همچنین به رهبر کمک می کند تا صلاحیت های فعلی خود را درک کند، ببیند که دیگران چگونه آنها را درک می کنند و در شناسایی و روشن کردن اهداف فعلی و همچنین اقدامات عملی مناسب برای رسیدن به این اهداف متمرکز است.
کوچ از چه ابزاری استفاده می کند؟
بسیاری از کوچ ها از دهه 1980 در محیط های شرکتی از مدل GROW استفاده می کنند. GROW مخفف هدف، وضعیت موجود، گزینه ها (یا موانع) و اراده (یا راه رو به جلو) است.
همه مدل ها دارای عناصر مشابه برای کشف چشم انداز و شناخت مشتری، تعیین هدف یا اهداف، ارائه دیدگاه ها یا گزینه های مختلف و سپس انتخاب بهترین روش برای حرکت به سمت یک جایگاه مطلوب هستند.
کوچینگ اجرایی تنها نوع کوچینگ در دنیای حرفه ای نیست. اکنون بسیاری از مدیران کلاس هایی را می گذرانند تا مهارت های کوچینگ خود را توسعه دهند تا بتوانند به کارکنان خود در بهبود عملکرد، دستیابی به جایگاه های بالاتر کمک کنند.
یک کوچ حرفه ای باید داده های بسیاری در مورد شخص مراجعه کننده جمع آوری کند تا بتواند تصویر واضحی برای خود طراحی کند. کوچ می تواند در کوچینگ اجرایی با توجه به اطلاعاتی که جمع آوری کرده است بازخورد های سازنده و مناسبی به مدیر و افراد سازمان بدهد. کوچ با انجام آزمون هایی تلاش می کند تا شخصیت مراجعه کننده، شیوه های رهبری آن و نگرش های کلی او را درک کند.
قدم بعدی کوچ چیست؟
حالا وقت آن است که کوچ تمام اطلاعاتی که بدست آورده را تحلیل و بررسی کند. اگر شما برای ارائه بازخورد به جای صحبت در مورد شخصیت فرد در مورد رفتار او صحبت کنید درک موضوع برای شخص مقابل آسان تر خواهد بود.
یک کوچ باید مراجع را امیدوار کند که تغییر امکان پذیر است و هیچ چیز غیرممکنی وجود ندارد.
اگر یک کوچ بیشتر به نقاط قوت مدیر توجه کند اعتماد مدیر به او جلب می شود و سپس نقاط ضعف خود را راحت تر می پذیرد.
در جلسات کوچینگ اجرایی، کوچ اقداماتی برای مراجعه کننده ارائه می کند که مراجع متعهد می شود تا قبل از جلسه کوچینگ اجرایی بعدی آن ها را انجام دهد و در جلسه بعد با نتایج این اقدامات در جلسه حاضر شود.
کوچ برای شروع جلسات بعدی ابتدا روند انجام اقدامات گفته شده را بررسی می کند، در صورت عملگرا بودن شخص و انجام اقدامات جلسه کوچینگ اجرایی بعدی را برگزار می کند.
اگر مراجعه کننده اقدامات را انجام نداده باشد کوچ موظف است علت را جویا شود و در صورت نیاز اقدامات را تبدیل به اقدامک کند یا راه حلی برای انجام آن ها در اختیار مراجعه کننده بگذارد.
کوچینگ اجرایی به معنای اقدامات اجرایی و عملی است که کوچ برای مراجعه کننده طراحی می کند و سپس آن را پیگیری می کند تا زمان رسیدن به هدف.
برای استفاده از جلسات کوچینگ اجرایی مجموعه رشد و توسعه کسب و کار سلطان گروپ با ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید