21 نکته که شما را به یک مدیر موفق تبدیل میکند

تصاویری از چند کارگر در حال پول سازی برای یک مدیر موفق

امروزه با ورود علم بیزینس کوچینگ در کسب و کارها باعث شده یک مدیر، به مهارت ها و ویژگی های خود بیافزاید تا بتواند تیم خویش را به صورت سیستماتیک به مقصد برساند. مدیریت اساس و پایه یک سازمان می باشد از این رو تبدیل شدن به یک مدیر موفق و برتر ایده ای عالی و در ضمن دست یافتنی است. زیرا مهارت مدیریت همانند بسیاری از مهارت ها، اکتسابی است و با آموزش دیدن، تمرین و تکرار می توان آنرا به راحتی بدست آورد.

ما در این مقاله از مقالات آموزش بیزینس کوچینگ  که در سایت محمد رضا سلطانی، بیزینس کوچ حرفه ایی قرار داده ایم پرده از 21 نکته جادویی برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق را برداشته ایم اگر شما نیز بدنبال تبدیل شدن به یک مدیر موفق هستید با ما همراه باشید.

۲۱ راز تبدیل شدن به یکی از مدیران موفق:

  •  کارمندان سرمایه شما هستند

مهمترین و با ارزش ترین راز، قدر سرمایه را دانستن است. یک مدیر موفق همیشه به دید سرمایه به نیروهای متعهد و فعال می نگرد. زیرا نیرویی که به ارزش های مجموعه پایبند باشد و در راستای موفقیت و پیشرفت مجموعه هر روز یک مطلب جدید را بیاموزد باعث بقاء و سرعت بخشیدن به رشد و توسعه مجموعه می گردد لذا یک مدیر در حفظ چنین نیروهایی در تلاش است.

 

  • خوش قول باشید

پایبند به سخنان و وعده هایی باشید که به کارمندانتان می دهید. شما با عمل کردن به وعده هایی که می دهید یک رابطه صادق و مطمئن را با کارمندان خود ایجاد می کنید. که در نتیجه آن تمامی افراد تیم به سخنان و وعده هایی که می دهند پایبند می شوند.

  • کارمندان بخشی از شرکت اند

شما می بایست با کارمندان خویش صادق بوده و به آنها این اجازه را بدهید که در مورد مشکلات و چالش های شرکت آگاهی داشته باشند و راهکار های آنها را با دقت بشنوید این کار به آنها حس با ارزش بودن در مجموعه را می دهد که باعث انگیزه و سخت کار کردن در شرکت می شود.

  • برای کارمندانتان وقت بگذارید

وقت گذاشتن همیشه باعث استحکام روابط می شود. شما از این نکته می توانید در کسب و کارتان بین کارمندان استفاده کنید و روابط خود را مستحکم سازید تا بتوانید پر قدرت مسیر موفقیت را طی کنید.

  • محترم شمردن کارمندان

کوچکترین جزء نیز در مجموعه شما برای پیشرفت و رسیدن به هدف با ارزش و حیاتی است. شما باید با افتخار، احترام و عزت با کارمندان خود رفتار نمایید. آنها مهمترین دارایی مجموعه شما هستند و بدون آنها دستیابی به موفقیت امری سخت و چه بسا ناممکن می باشد.

  • هفتمین ویژگی مدیران موفق: همیشه الگو باشید

برای این که بتوانید مدیریت قوی داشته باشید و از مدیران موفق باشید باید برای کارمندان الگو باشید. شما باید با اقدامات و کارهایی که انجام می دهید آنها را راهنمایی کنید برای مثال: شما می خواهید کارمندان سر وقت در شرکت حضور داشته باشند پس ابتدا خود شما باید وقت شناس بوده و سر وقت در محل کار حاضر باشید تا کارمندان نیز سر وقت در محل کار حضور یابند.

  • مدیر موفق خوب گوش می دهد

همیشه شاهد این بوده ایم که مدیران سخن گفته اند و دیگران گوش داده اند. حال اگر یک مدیر بتواند همانگونه که سخنرانی می کند به صحبت های کارمندانش نیز بصورت کامل گوش دهد چه اتفاقی خواهد افتاد؟  گوش کردن به سخنان کارمندان باعث افزایش اعتماد به نفس شان می شود و بصورت چشمگیری مهارت های ارتباطی بین اعضاء افزایش پیداکرده و باعث به اشتراک گذاری ایده ها می شود.

ویژگی مدیران موفق گوش کردن به کارمندان و ارتباط موثر با کارمندان است.

  • قدردانی از کارمندان

سعی کنید که حساب پر پول برای کارمندان نباشید اما برای آنها هنگامی که کاری را به نحوه احسن انجام می دهند پاداشی درخور در نظر بگیرید. اگر چه بابت زمان و کاری که انجام می دهند مبلغی در نظر گرفته شده است ولی چیزهای با ارزشی وجود دارد که نمی توان آنرا بوسیله مالی جبران کرد مانند صداقت، وفاداری و ایمان.

  • ایجاد تعادل بین زندگی و کار

شما به عنوان یک مدیر می بایست تعادلی بین کار و زندگی کارمندانتان ایجاد نمایید زیرا آنها نیز نیازمند گذراندن وقت با خانواده هایشان هستند.

  • تشویق به داشتن سلامت

شما باید کارمندان خود را برای داشتن بدنی سالم تشویق نمایید. اجازه دهید در زمان صرف ناهار، یک چرت خوب داشته باشند و فعالیت های ورزشی را به صورت مداوم انجام دهند. زیرا این کار نه تنها باعث بهبود زندگی آنها می شود بلکه بازدهی آنها در محیط کار نیز افزایش می یابد.

  • سخاوتمند بودن دیگر ویژگی مدیران موفق است

این نکته باعث می شود که کارمندان شما بیشتر از آنچه که دریافت می کنند برای شما کار کنند. اگر کسب و کارتان پر رونق و پرسود است به کارمندانتان حقوق پایین ندهید بلکه بیشتر از آن چیزی که سزاوار آنهاست پرداخت نمایید. شما با این کار تلاش بیشتر آنها برای رشد و توسعه کسب وکارتان را هدیه خواهید گرفت.

  • اقتدار داشته باشید

مهربانی زیاد نه تنها شما را به یک مدیر موفق تبدیل نمی کند بلکه باعث سوءاستفاده و ایجاد بی نظمی هایی در مجموعه می شود. شما باید قوانین و خط قرمزهایی را در شرکت تان وضع کنید و بطور سخت گیرانه ایی به آنها جامه عمل بپوشانید. شما برای تبدیل شدن به یکی از مدیران موفق علاوه بر داشتن قلب رئوف نیازمند شخصیتی مقید هستید.

  • هیجان ایجاد نمایید

در کارمندان خود هیجان ایجاد کنید. آنها را از کسالت انجام کارهای روزمره و بدون هیجان نجات دهید. به آنها یاد دهید که از محدودیت های خود خارج شوند و به رشد و توسعه خود کمک کنند.  به آنها وظایف پر چالش بدهید و به آنها اعتماد کنید.

  • درمیان گذاشتن نگرش با کارمندان دیگر ویژگی مدیر موفق است

شما با این کار به آنها حس با ارزش بودن را می دهید و در میان گذاشتن نگرش با آنها در راستای هدف، نشان دهنده این است که آنها نیز بخشی از اهداف شرکت اند و باعث انگیره در انجام ماموریت هایی که به آنها سپرده شده است می شوید.

  • دید واقع گرا داشته باشید

شما باید هدف خود را بصورت واقع گرایانه انتخاب کنید و خدماتی را که در مجموعه شما قابل تحقق است را به مشتری وعده دهید. زیرا هیچ مدیر عاقلی، وارد نبردی نمی شود که در آن جای پیروزی وجود نداشته باشد. شما باید برای رسیدن به موفقیت از اغراق در رویا پردازی دوری کنید و وعده هایی که در کسب و کار شما امکان میسر کردن آن نیست را به مشتری ندهید وگرنه تجارت و اعتبار خود را به خطر می اندازید.

  • پرانرژی بدرخشید

شما میتوانید با یک انرژی مثبت روز خوبی را برای کارمندان رقم بزنید . شما با دادن انرژی قدرتمند آنها را به انجام هر چه بهتر کارها تشویق می کنید.

  • قهرمانی برای کارمندان باشید

ایجاد محل امن و راحت برای کارمندانتان را در اولویت خود قرار دهید . به آنها حس مهم بودن را بدهید و در هنگام بیماری به عیادت آنها بروید . تا جایی که امکان دارد به آنها در مشکلاتشان کمک کنید و همیشه جویای احوال آنها باشید.

  • هر روز مطلبی را آموزش ببینید

آموزش هایی را ببینید که دانسته های شما را بروز کند و مطالب جدید در مورد مهارت های مدیریتی و رهبری را  به شما بیاموزد  زیرا یادگیری در شرکت مختص کارکنان نیست.

برایان تریسی: یک مدیر موفق هر روز به دانسته های خود می افزاید.

  • آرامش داشتن

یک مدیر موفق هیچ وقت بصورت هیجانی با اتفاقات پیرامون شرکت برخورد نمیکند. وی همیشه توانایی آرام ماندن در شرایط بحرانی را دارد و سعی میکند با برنامه ریزی و چیدن استراتژی اوضاع را سروسامان دهد.

  • خود شخصا با کارمندان در محیط شرکت صحبت کنید

یکی از ترفندهای بسیار کارامد این است که مدیران خود شخصا به قسمت های محتلف شرکت رفته و با کارمندان در مورد مشکلات، فعالیت ها و پروژه های شرکت صحبت کنند. از آنها در مورد نحوه پیشرفت نظر خواهی کنند و یا حتی آنها را مورد تشویق قرار دهند. این کار باعث تقویت ارتباط میان کارمند و مدیر میشود، زیرا انها مدیری را نیاز دارند که همیشه در کنارشان باشد نه اینکه برای دیدن مدیر پشت در منتظر بمانند .

  • مدیریت بودجه

یک مدیر موفق هرگز ایده های بزرگ و متحول کننده را بخاطر بودجه از دست نمیدهد .درست است که بودجه در کسب وکار بسیار مهم است ولی نباید کمبود آن باعث فلج کردن تیم شود. مدیران موفق تمام ایده ها را جمع آوری کرده و راه رسیدن به آن را بهینه سازی میکنند و در نهایت اگر مشکل بودجه پا برجا بود به سمت جذب سرمایه از شرکت های خصوصی و دولتی میرود و از آنها برای تحقق ایده کمک می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید